''לאט לאט פירק יפתח את האוכף והצלעות, והראה לי את סטייק הטי-בון, שכולל את נתח הפילה הקטנטן ואת נתח הסינטה (מסתבר שגם לטלה יש)...''. דניאל לוין פירק בשר טלה, הלכה למעשה, בחנות מסבירת הפנים של קצביית הטלה המעולה
אם גם אתם הולכים לארח בסוכות אושפיזין מסוגים שונים, חברים וקרובי משפחה – כדאי שתחשבו על אוכל מתאים לאירוח. בהקשר זה, מומלץ הפינגר פוד – חטיפים קטנים ומדויקים, שקל לנשנש עם הידיים. הנה כמה מתכונים שמתאימים לאירוח בסוכה
לפתוח עם קפרינייה רימונים מהמטבח הברזילאי, להמשיך לגפילטע פיש פולני, להתענג על חזה עוף בצ'אטני תפוחים דבש ותמרים, לצד סלט פטרוזיליה ורימונים ים תיכוני. בשולחן ארוחת החג של 2eat מתערבבים מתכוני כל העדות. בואו גם אתם לנסות
שנת הלימודים מתחדשת ממש עוד מעט, ושוב נצטרך להתמודד עם הדילמה היומיומית – מה נמרח הפעם לצאצאים בסנדביץ'? גבינה צהובה כבר נמאס, קוטג' הם לא אוהבים והמחשבה על לחם עם שוקולד לא מאוד מעודדת. ללחם ארז וכד בני דרום הפתרונים
הסינים השתמשו באגוזים כדי לעורר את תאוות נשותיהן, האצטקים האמינו בכוחו של האבוקדו להגברת האון הגברי, ההודים ממליצים על ג'ינג'ר כתרופה נגד אימפוטנציה, והמצרים – על דבש. לכבוד ט''ו באב - המלצות ומתכונים למזון מעורר חושים
הגבנים אהרון מרקוביץ' ממחלבת מרקוביץ', אריאל מזן ממחלבת אלטו, עמוס תשובה ממחלבת ערבה, ודפנה דריאל, מספרים איך הגיעו לעסק, מהי הגבינה האהובה עליהם, ומספקים טיפים לייצור גבינות ביתיות. מתוך פרויקט שבועות של אתר 2eat
על האש עם המשפחה או החבר'ה ביום העצמאות הפך למסורת לא פחות מארוחה חגיגת בליל הסדר, או תחפושות בפורים. לכבוד חג המנגלים הלאומי, כינסנו שלושה קצבים, וביקשנו מהם טיפים לברביקיו האופטימלי. זה מה שהיה להם להגיד
היכן מיוצר הכמון הטוב ביותר בעולם? למה משמשים גלעיני דובדבנים טחונים? ואיזה סגולות יש לתבלין המרוקאי ראס-אל-חנות? אמיר בן נעים קפץ לבקר במעוז הגרעין והתבלין, חנות בישול במבשרת ציון, וזכה לשיעור מאלף על תבלינים
''אוכף הטלה הינו הנתח המשובח ביותר, והוא מכיל הן את הסינטה והן את הפילה, ללא שומן. הנתח דורש בישול וצלייה קצרים וקלים...''. קרן ויזנר ביקרה באטליז הטלה המעולה בתל אביב, וזכתה לשיעור מאלף בנושא בישול עם בשר טלה
אם יש טעם יחיד שיכול לתאר ילדות ישראלית זה כנראה טעמו של המשמש בתחילת הקיץ, מבשר את בואם של החופש הגדול, החמסינים, פירות הקיץ וכמובן, ליגת הגוגואים השכונתית. כמה מלים על הפרי הכתום שמתחיל כעת את העונה ושלושה מתכונים מנצחים...
מסבא עזריה, הפלאח האגדי, למד דרור אשל שזיתים כובשים עם הנשמה ונותנים לכל זית הרבה אהבה וכבוד. טור אישי במיוחד על תהליך מסיק הזיתים וכבישתם כולל הסברים מדויקים לכל שלב, למי שחולם לנסות בבית
השף ניר דגן מבאר אחת ולתמיד מהו פיוז'ן ומוסיף מתכון לסביצ'ה סשימי בטורטיות של נורי
שלחו לכם זר של ורדים לכבוד השנה החדשה, יום ההולדת או שבת המלכה? מה דעתכם לגוון קצת ולהכין ממנו ריבה ביתית? טור קצר על הפרח הכי רומנטי בעולם ומתכון מבושם בסופו
לא חשוב מאיזו עדה אתם, דג יעלה על שולחנכם בשבועות הקרובים. איך יודעים שהדג שלכם טרי וממה חשוב להיזהר.