''שוקוהולים'' ברחבי העולם אימצו אל ליבם בשמחה את ממצאי המחקרים החדשים שהגיעו למסקנה כי השוקולד מועיל לבריאות. אבל כמו כל דבר בחיים אליה וקוץ בה ולפני שאנחנו מתנפלים עליו כדאי שנדע כמה דברים על השוקולד
אם חשבתם שפארסניפ הוא ראפר שחור שכוכבו דרך, קבלו תיקון: פארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן עם המון ויטמין סי ומנות גדושות של חומצה פולית ואשלגן. קבלו את הירק שישקם לכם את המערכת החיסונית, ויש גם מתכונים
דווקא עכשיו, כשהתשוקה אליו עוד בוערת, זו הזדמנות מצוינת לבדוק מה הפך את הלחם למזון בסיסי עבור אוכלוסיות רבות בכל העולם. ליאורה חוברה בטור שכולו פחמימות
איך לעבור את פסח בשלום? ליאורה חוברה עם עצות למי שרוצה למצוא את עצמו אחרי החג באותה מידת מכנסיים
בספרה החדש ''קל ובריא'' מציעה אלינוער רבין פתרון לשאלה הרת הגורל ''טעים או בריא?''. מדריך מעשי עם למעלה ממאתיים מתכונים ותפריטים יומיים דלי קלוריות, ויש גם מתכונים
כמה עולה לנו משלוח המנות בקלוריות? אולי יותר טוב לא לדעת, כי הוא יקר להחריד. מי שרוצה לחייך גם אחרי החג, מוזמן להציץ ב''מחירון'' של הדיאטנית ליאורה חוברה
אוהבים אותם בכל מקום על פני הגלובוס, הסועדים אבל לא פחות מהם המבשלים. סוד הקסם של תבשילי הקדירה, ארוחות בסיר אחד ובבישול ארוך
מתכונים של שומרי משקל לט''ו בשבט
הידעתם שמאכלים חמים משביעים יותר ממאכלים קרים? הדיאטנית ליאורה חוברה על היתרונות התזונתיים שבארוחות מרק, ויש גם מתכון למרק תימני עשיר
האינדיאנים גילו אותו כבר לפני מאות שנים אבל אנחנו נזקקנו למחקרים מדעיים כדי להבין שמדובר בפלא. על נפלאות החמוציות, שהן בכלל מתוקות
ספרה של הנטורופתית שני ריף-פרופסורסקי על תזונה בריאה מציע הסברים מקיפים על תזונה בריאה, רעיונות כיצד לגרום למזון בריא להיות טעים, ובעיקר, עשרות תפריטים לחולים במחלות שונות, לנשים הרות או מניקות, לילדים ולנוער. ויש גם מתכון לעוגיות שוקולד-צ'יפס בריאות
את הכוסמין גידלו כבר לפני 9000 שנה אבל במאה העשרים, הידועה גם כעידן הקמח הלבן, הוא נזנח ונשכח. עכשיו הוא חוזר, ובגדול. קבלו את הטנרד הבריאותי הבא
לשמש הישראלית היוקדת יש גם יתרונות. היא מעודדת את הירקות והפירות הסגולים שלנו לייצר כמויות גדולות של פלבנואידים, נוגדי חימצון חזקים ביותר
אם לא נתקלתם בה בתפריט של מסעדה, על השולחן אצל הדודה, בדוכן קידום מכירות בסופר או בפרסומת ברדיו, כנראה שמזמן לא יצאתם מהבית. הדיאטנית מיה בן אפרים מסבירה למה כולם צודקים וממליצה להוסיף קינואה לתפריט על בסיס קבוע, ויש גם מתכונים
פנטזתם לכפר בצום יום הכיפורים על ארוחות השחיתות של ראש השנה? תשכחו מזה. ''מי שלא יאכל בצורה שקולה בארוחה המפסקת ובשבירת הצום, עוד יגלה שעלה במשקל'', מזהירה ענבל קרקו, משומרי משקל ומנדבת כמה עצות איך להיכנס ולצאת מהצום
יותר ממיליון ילדים חוזרים לבית הספר בתחילת ספטמבר ויחד איתם חוזרים מיליון הורים להכין סנדביצ'ים בכל בוקר. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה על מה חשוב להקפיד ומה לא מומלץ להכניס לתיק האוכל
בצל, כרוב, צנון, צנונית, שעועית, קישואים, מלון ואפילו תפוחי אדמה, שייכים לקבוצה הירקות הלבנים-צהובים, המתבררת כעת כבעלת יותר ויותר סגולות בריאותיות
חם לכם? מזון יכול לקרר אותנו, כך לפחות טוענים הסינים כבר 5000 שנה. הדיאטנית ליאורה חוברה מספקת טיפים לקירור פנימי בעזרת המזון
אין מזון טוב ומזון רע, קובעת ענבל קרקו, הדיאטנית הראשית של שומרי משקל. יש רק הרגלי תזונה טובים ורעים. איך תשפרו את הרגלי התזונה שלכם
בבית כבר התרגלתם לתזונה מאוזנת ואפילו לתפריט דיאטטי אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים? מאמצים כמה כללים לאכילה במסעדות וממשיכים לבלות ולרזות
מה היתרונות הבריאותיים של פעילות גופנית? למה היא מעלה את החשק המיני לפחות כמו ויאגרה? וטבלה שמפרטת כמה סלסה תצטרכו לרקוד כדי לשרוף את ארוחת הערב
שתייה היא חלק חשוב מההנאה בארוחה במסעדות במיוחד אם אתם חובבי יינות או שתייה חריפה אחרת. אבל אם אתם שומרים על המשקל או מנסים לרזות, חשוב שתהיו מודעים לעובדה שיש לה ''מחיר'' בנקודות והוא עלול להיות כבד
בבית כבר התרגלתם להתמודד עם תזונה בריאה ומאוזנת ואפילו עם תפריט לירידה במשקל. אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים, מוותרים על מסעדות? בשום אופן לא. פשוט מאמצים כמה כללים לאכילה בחוץ וממשיכים לבלות ולרזות
הרבה מאוד סידן עולה על השולחן בשבועות. כמה מתוכו יישאר לנו בסופו של החג בגוף? הדיאטנית ליאורה חוברה עם כל הטיפים שיעזרו לכם לשפר את ספיגת הסידן ולהרחיק את דלדול העצם
ליאורה חוברה, הדיאטנית שלנו, יצאה הפעם למשימה בלתי אפשרית - שלחנו אותה למסעדת פביאנה לאכול ארוחת פסטה טרייה ברטבים. הדו''ח המלא שלה על האירוע כולל רשימה ארוכה של צידוקים שיקלו על מצפוננו וגם תובנה לסיום: אם כבר לבזבז קלוריות אז רק על הטוב ביותר