מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אכול פרי אבל לא Free


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מתכונים של שומרי משקל לט''ו בשבט

ט''ו בשבט הוא חג האילנות וגם חג הפירות היבשים, שעליהם כבר נאמר, יבשים יבשים אבל מעתירים, לפחות בכל מה שקשור לקלוריות. חברת שומרי משקל מנצלת את המנדט שלה בכל הקשור למזון מוקפד קלוריות, ומגלה לעמך ישראל איך לעבור את החג בשלום.

עוגת תבלינים עם פירות יבשים
8 מנות, כל מנה מכילה 4 נקודות

החומרים הדרושים:
40 גרם מרגרינה
3 כפות סוכר חום
2 ביצים
9 כפות קמח
3 כפות שיבולת שועל אינסטנט (20 גרם)
100 גרם פירות יבשים (תמרים, משמשים, קליפות הדרים) קצוצים
60 גרם צימוקים קצוצים
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
רבע כפית ציפורן טחונה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. מכניסים למעבד מזון מצויד בלהב פלסטיק את המרגרינה והסוכר ומעבדים לתערובת קלילה.
3. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים לתערובת קלילה, ומוסיפים לתערובת המרגרינה.
4.מערבבים יחד את יתר החומרים ומקפלים בעדינות לתערובת המרגרינה והביצים.
5.. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ויוצקים את הבלילה לשקעים עד שלושת-רבעי מגובהם.
6. אופים כ- 20 דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.

פירות יבשים ממולאים
4 מנות, כל מנה מכיל נקודה וחצי

החומרים הדרושים:
75 גרם גבינה לבנה רכה 5% שומן
15 גרם פיסטוקים, קצוצים דק
8 תמרים או משמשים או שזיפים מיובשים גדולים מגולענים

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את הגבינה והפיסטוקים.
2. ממלאים את הפירות המיובשים בתערובת.