מצאו בטיילת דדו שבחיפה את מסעדת סיזנס ביץ' החדשה, שלווה אך יוקרתית, שמציעה לכם אווירה מיוחדת על חוף הים. בסיזנס ביץ': ארוחות בוקר עשירות, ארוחות עסקיות משתלמות, בשרים, דגים, פירות ים ועוד, ובמחירים סבירים
אזהרה: הכתבה הבאה אינה מיועדת לצמחונים. ואחרי שהזהרנו, להלן ארבעה סטייקים לאנשים שאוהבים אותם. לאנשים שמתענגים על הצריבה הקלה על הגריל, לאנשים שריח הבשר המעושן לוקח אותם רחוק. ועם הצמחונים, הפעם, הסליחה
"התפריט של אי זוגי פורש בפניכם קרוב לארבעים מנות שונות, במחיר אחיד של 39 ש"ח לצלחת, מתוכן עליכם לבחור לכם מספר אי זוגי של מנות. מבולבלים? גם אנחנו, בהתחלה.." שפרה צח ובן זוגה במסעדת אי זוגי שברמת החי"ל
אפרת רוזן ובן זוגה מגיעים למסעדת ויטושה הבולגרית שביפו ומתמסרים לארוחת יום שישי אחר הצהריים: סלט פלפלים מושקע, לחם של פעם, גיבצ'ה, מוסקה ובעיקר הקבב הבולגרי המפורסם של ויטושה. ויסלחו הרומנים, המזרחים והשפים
סניף מפגש הסטייק בהרצליה הוא הגרסה הכשרה של המוסד הקולינרי הוותיק, המציע לכם את החוויה המוכרת הכוללת מבחר עשיר של בשרים מובחרים, סלטים משובחים וטריים המיוצרים במקום וללא חומרים משמרים. ובצהריים: חגיגה
אמיר נהרי ובת זוגו משתתפים באירוע הפתיחה של ממילא קפה, המסעדה הכשרה החדשה שבמלון הבוטיק ממילא הירושלמי. מבית היוצר של שף רועי ענתבי: קירוב לבבות, הנמכת מחירים ומנות מעולות לכל מי שמחפש מקום מסביר פנים
ולכל מי שעייף וכבר אין לו כוח לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול, ולכל מי שעסוק וכבר אין לו זמן לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול. ולכל מי שמאד אוהב את הבית שלו וכבר לא יוצא ממנו, גם לא בשביל לאכול – 4 מסעדות, 4 משלוחים
"בארוחת המסורה השתתפו לא פחות מ-240 אנשים, והיא הייתה כרוכה במבצע לוגיסטי אדיר של הכנת התפריט הסבוך והיצירתי שכלל מנות כדוגמת "מרק שילוח הקן" – מרק של תורים, יונים ודרור..." יובל בלנקובסקי, האקליפטוס, ירושלים
"ואף על פי שגם את תתלהבי מהנקניקייה, שעשויה מבשר קצוץ משובח ומתובל, תסתפקי רק בפינה קטנה ממנה ותשאירי לו את כל היתר, ומהטי-בון תחתכי בשבילו גם מהצד של הפילה וגם מהצד של הסינטה..." שפרה צח, בוצ'רי דה ברילוצ'ה
"מנה מלאזית ענקית של אטריות ביצים מוקפצות בווק עם אווז מעושן, ביצה וירקות לרוב כגון כרוב, גזר, בצל, פלפלים, ואפונה..." שיר כידן נזכרת בערב הגמר של המונדיאל במסעדת למון גראס, אבן גבירול, תל אביב: מי צריך גברים?
יובל בלנקובסקי: "פסטיבל היין בירושלים מציע חוויית יין ייחודית. בין חצר הפסלים של מוזיאון ישראל הוקם מתחם שבו מציגים עשרות יקבים מקומיים את תוצרתם, עם הכניסה מקבלים כוס יין, והטעימות בדוכנים חופשיות..."
יובל בלנקובסקי מסכם את אירועי טרה אוליבו, תחרות שמן הזית הבין לאומית שהתקיימה במלון ענבל הירושלמי, בניצוחו של השף איציק ברק למסעדת סופיה: עלייה במעמדו של שמן הזית הישראלי ושל מלון ענבל כמרכז לקולינריה משובחת
אלמוכתאר, מסעדה דרוזית אותנטית, נבחרת כפר עין אל אסד, מציעה לכם ארוחת תבשילים מסורתית במחיר משתלם אל מול נוף מרהיב של הים התיכון, הכינרת והגולן. אווירה רגועה ופסטורלית, לצד ים-תיכוניות מסורתית הנפרשת לפניכם
אמנם עכשיו קיץ, אבל לא באמת כתוב בתפריט העונתי שחובה לאכול רק פופקורן, נקניקייה בלחמנייה וגלידה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שתוכלו ליהנות בהן יחד – גם אתם וגם הילדים. וכן, לאכול אוכל טוב. גם בחופש הגדול
עיינה גל מבקרת במסעדת הבית בעין חוד, ומספרת סיפור נעים: בקצהו של שביל מפותל נמצאת מסעדה קטנה נטולת תפריט, ובמטבח מכינה אימא כל יום רק את מה שמתחשק לה. והתוצאות? נסו לספור את מספר המנות הנהדרות בעצמכם
"בדיעבד הבנתי, שבחירות העיצוב הן אילוסטרציה לתפיסה הקולינרית: דברים שנראים (או נשמעים) פשוטים, שבמבט (או טעימה) מקרוב מתגלה התחכום שלהם..." אדם בר מבקר במסעדת חדר האוכל שבמשכן לאמנות הבמה בתל אביב: תרבות
הקיץ בעיצומו גם בירושלים, ואתם מוזמנים לבקר בעיר שבתקופה זו שופעת פסטיבלים ואירועי תרבות, לסייר ברחובות, לפקוד את האתרים התיירותיים ובעיקר לבחון את ההיצע הקולינרי של העיר במסעדות שמציעות לכם הצעות מפתות
קולומבוס הכשרה, מסעדת ביסטרו אמריקנית עם השפעות מקסיקניות השוכנת בהרצליה פיתוח מציעה לכם אווירה משפחתית, ארוחה טובה, עיצוב מודרני, חוויה גסטרונומית ובעיקר עסקיות בצהריים ובערב שמבטיחות שלא תצאו מכאן רעבים
ט"ו באב כבר ממש כאן, ואתם חייבים להזמין לעצמכם מקום במסעדה כדי להבטיח חגיגת אהבה מושלמת. בין אם אתם אוהבים לאכול את האהבה שלכם עם אוכל אקזוטי ובין אם אתם מצפים בקוצר רוח לקינוח מלא בשוקולד, הנה כמה המלצות שיעזרו
"Philly Cheese Steak, פרוסות אנטרקוט דקות מוקפצות על הגריל עם בצל מטוגן וגבינה צהובה בתוספת מיונז וחסה שמגיע בג'בטה עם צ'יפס ומלווה בסלט, גרף מחמאות ועורר תגובות יוצאות דופן..." שיר כידן, אוונגרד תל אביב
"סקאלופס בשרניות אך רכות, מלוות בבמיה פריכה ובפרוסות עגבנייה, המונחות כולן על קרם שמנת ושעועית שחורה עשיר, סמיך וייחודי..." אורית ורייצ'ל נפגשות בפעם האחרונה במסעדת דלאל שבנווה צדק, תל אביב – הטעמים נשארים
פסטיבל 'שף תאכל – כל מה שטוב', שעומד להיפתח בימים הקרובים (26 ביולי – 5 באוגוסט), מציע לכם ארוחות גורמה בעשרות מסעדות בכל רחבי הארץ הכוללות מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה ב-79 ₪ בלבד
יובל בלנקובסקי: "פסטיבל שמן הזית טרה אוליבו הוא גם סיבה לחגיגה קולינרית מרשימה במלון ענבל ובמסעדת סופיה. בין התאריכים 25 ל-28 ביולי, סביב ט"ו באב, מציעים במלון חבילה רומנטית, שכוללת ארוחה מרתקת בסופיה..."
הצעה לארוחה עסקית במסעדת ישראל בשרים על האש הממוקמת בלב ירושלים. ישראל בשרים על האש מתמחה באוכל ביתי אותנטי, מתהדרת בגריל מיוחד ויודעת היטב את מלאכת העישון ואיך מכינים שווארמה. עסקית בשרית ראויה לשמה
עכשיו כשהילדים בחופש, הנה ההזדמנות שלכם לטייל בארץ ולהראות להם קצת טבע. מדבר, גוני צהוב ומגוון מסעדות אותנטיות יעזרו לכם בדרככם. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שהן הפנינים של הדרום, שמציעות לכם מכל טוב הארץ