עיינה גל מבקרת במסעדת הבית בעין חוד, ומספרת סיפור נעים: בקצהו של שביל מפותל נמצאת מסעדה קטנה נטולת תפריט, ובמטבח מכינה אימא כל יום רק את מה שמתחשק לה. והתוצאות? נסו לספור את מספר המנות הנהדרות בעצמכם
"בדיעבד הבנתי, שבחירות העיצוב הן אילוסטרציה לתפיסה הקולינרית: דברים שנראים (או נשמעים) פשוטים, שבמבט (או טעימה) מקרוב מתגלה התחכום שלהם..." אדם בר מבקר במסעדת חדר האוכל שבמשכן לאמנות הבמה בתל אביב: תרבות
הקיץ בעיצומו גם בירושלים, ואתם מוזמנים לבקר בעיר שבתקופה זו שופעת פסטיבלים ואירועי תרבות, לסייר ברחובות, לפקוד את האתרים התיירותיים ובעיקר לבחון את ההיצע הקולינרי של העיר במסעדות שמציעות לכם הצעות מפתות
קולומבוס הכשרה, מסעדת ביסטרו אמריקנית עם השפעות מקסיקניות השוכנת בהרצליה פיתוח מציעה לכם אווירה משפחתית, ארוחה טובה, עיצוב מודרני, חוויה גסטרונומית ובעיקר עסקיות בצהריים ובערב שמבטיחות שלא תצאו מכאן רעבים
ט"ו באב כבר ממש כאן, ואתם חייבים להזמין לעצמכם מקום במסעדה כדי להבטיח חגיגת אהבה מושלמת. בין אם אתם אוהבים לאכול את האהבה שלכם עם אוכל אקזוטי ובין אם אתם מצפים בקוצר רוח לקינוח מלא בשוקולד, הנה כמה המלצות שיעזרו
"Philly Cheese Steak, פרוסות אנטרקוט דקות מוקפצות על הגריל עם בצל מטוגן וגבינה צהובה בתוספת מיונז וחסה שמגיע בג'בטה עם צ'יפס ומלווה בסלט, גרף מחמאות ועורר תגובות יוצאות דופן..." שיר כידן, אוונגרד תל אביב
"סקאלופס בשרניות אך רכות, מלוות בבמיה פריכה ובפרוסות עגבנייה, המונחות כולן על קרם שמנת ושעועית שחורה עשיר, סמיך וייחודי..." אורית ורייצ'ל נפגשות בפעם האחרונה במסעדת דלאל שבנווה צדק, תל אביב – הטעמים נשארים
פסטיבל 'שף תאכל – כל מה שטוב', שעומד להיפתח בימים הקרובים (26 ביולי – 5 באוגוסט), מציע לכם ארוחות גורמה בעשרות מסעדות בכל רחבי הארץ הכוללות מנה ראשונה, עיקרית ואחרונה ב-79 ₪ בלבד
יובל בלנקובסקי: "פסטיבל שמן הזית טרה אוליבו הוא גם סיבה לחגיגה קולינרית מרשימה במלון ענבל ובמסעדת סופיה. בין התאריכים 25 ל-28 ביולי, סביב ט"ו באב, מציעים במלון חבילה רומנטית, שכוללת ארוחה מרתקת בסופיה..."
הצעה לארוחה עסקית במסעדת ישראל בשרים על האש הממוקמת בלב ירושלים. ישראל בשרים על האש מתמחה באוכל ביתי אותנטי, מתהדרת בגריל מיוחד ויודעת היטב את מלאכת העישון ואיך מכינים שווארמה. עסקית בשרית ראויה לשמה
עכשיו כשהילדים בחופש, הנה ההזדמנות שלכם לטייל בארץ ולהראות להם קצת טבע. מדבר, גוני צהוב ומגוון מסעדות אותנטיות יעזרו לכם בדרככם. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שהן הפנינים של הדרום, שמציעות לכם מכל טוב הארץ
יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת מחניודה, הסמוכה לשוק מחנה יהודה הירושלמי. המקום הכי לוהט בעיר מצטיין באווירה מחשמלת, אבל עם כל הכבוד למנות הראשונות והאחרונות, מסעדת שוק ירושלמית נמדדת במנות הבשר שלה, וגם הן מעולות
"מולי נחה צלחת ציורית, ובה איים אדמדמים של סשימי טונה על רקע רוטב של חזרת לבנה, כשכל אחד מהם מעוטר בפרוסת צנונית זעירה, בעלי בייבי בזיליקום ובפילטים של לימון..." שפרה צח חוגגת לו יום הולדת בביסטרו רפאל, תל אביב
"לא ידענו אם אנחנו רוצות שרצף המנות המסחרר הזה יעצור או ימשיך... כל מה שיהודים וערבים צריכים לעשות כדי שיהיה פה שלום זה פשוט לשבת על ארוחה טובה..." אדוה גן סתיו עושה שלום במסעדת אל-חאג' אבו חאלד שבהרצליה
מנה אחרונה, החנות היפה והמטריפה השוכנת באזור שוק מחנה יהודה בירושלים, מציעה לילדיכם הקיץ הזה סדנאות במחזורים של שבועיים, שמתמקדות השנה במאכלי עמים. כך ילמדו ילדיכם על מאכלים מכל העולם – וגם יטעמו, כמובן
רונימוטי שברמת החי"ל, תל אביב, הוא בית אוכל באווירה אירופית שכולל מעדנייה נהדרת, שתרצו לרכוש את כל מה שהיא מציעה. אבל בעיקר זוהי מסעדה איטלקית מעולה ואלגנטית, שמציעה לכם ארוחות עסקיות בלי סוף – רק תבואו
למי שלא נוסע השנה לחופשה בחו"ל, ולמי שכן נוסע אבל עדיין רוצה להיזכר בחו"ל גם בארץ, אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שיזכירו לכם את הטעמים הרחוקים ויקרבו אתכם למקומות זרים. איטלקי, אירופי, מרוקני או אסייתי – לאן אתם?
"העיקריות של באבאי מבוססות על הדגה הטרייה של אותו יום, בהכנה פשוטה ונטולת התחכמויות מיותרות..." שפרה צח פותחת את הקיץ בשעת בין ערביים במסעדת באבאי שעל חוף ימה של יפו: משקה צונן ואווירת בטלנות נינוחה
"במנות העיקריות שיחק לנו מזלנו הטוב, בין הספישלים של הערב הייתה גם מנה זוגית של סטייק פריים ריב במשקל 950 גרם, חלומו הרטוב של כל חובב בשר..." יובל בלנקובסקי במסעדת רופטופ, על גגו של מלון הבוטיק היוקרתי ממילא
"כשראיתי אותו מתקרב אליי לאיטו, ידעתי שהוא האחד, הסטייק שלי. נתח אנטרקוט מיושן על הגריל עם רוטב צ'ימיצ'ורי לצדו ותפוחי אדמה ובטטות שנאפו בתנור..." שירלי רחמים יוצאת עם דייט למסעדת זן נדיר בגדרה, ומתאהבת בסטייק
פעם בארבע שנים אתם מקבלים חודש שלם מלא בהזדמנויות לצפות בכדורגל משובח. הגמר הגדול כבר מתקרב, וזוהי ההזדמנות האחרונה לחוות את המונדיאל הזה כמו שצריך. הנה כמה המלצות לארבע מסעדות שיעשו לכם את סיום המונדיאל
"בחרנו באנילוטי במילוי ריקוטה ושמן כמהין עם סקלופים ושרימפים צרובים ברוטב על בסיס שמן זית, שום וציר סרטנים..." מנה אחר מנה, לא מסתירים אדם וענת בר את התרגשותם מכל מה שיוצא תחת ידי השף יורם ניצן במסעדת מול ים
הקיץ מגיע גם לירושלים, ובאופן רשמי נפתח עם פסטיבל הקולנוע הישראלי והבינלאומי הגדול והחשוב בישראל. מיטב המסעדות מציעות לכם בימים אלו הצעות מפתות שתתקשו לוותר עליהן, ובעצם למה לכם. לקיץ נעים ושמח בירושלים
"אנחנו מניחים את כלי האוכל ונשענים אחורה. בדיוק נכנס ליאפא ספק הלימונים והמיץ כבר אצלנו על השולחן. לפעמים כשהחיים נותנים לך לימון אתה מכין לימונדה..." אורית ורן בקפה יאפא שביפו: ג'אז, ספרים וערבית
בפודסטפס כבר מזמן הבינו שטעמים יכולים להיות כרטיס הטיסה שלנו לכל פסגות העולם, כל שדרוש מאתנו הוא ללמוד איך להגיע לטעם של האוכל. לשם כך יצרו כאן סדנאות בישול, ועכשיו בחודש המונדיאל מבצעים מיוחדים לרשותכם. תיהנו