קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
''לראשונות הזמנו פטריות ממולאות בגבינות על מצע שמנת ובצל סגול, ותאנים ממולאות בגבינת עיזים ברוטב קסיס ופירות יער...'' אדי רון מספר חוויות מהביקור בטופולינו בירושלים ולבסוף, כמעט שוכח להוציא את הילד מהגן...
''למנה עיקרית, רותם קיבל פתאי צמחוני ואני קיבלתי ברווז בנוסח המסעדה הסינית. הפתאי של רותם היה עשוי אטריות אורז עבות, בצל, נבטים, כרוב, טופו בוטנים ועוד...'' שירי טוב חוגגת יום נישואין ראשון בסינית האדומה
''כדאי לנצל את הפסטיבל בכדי לערוך טעימות אורך של יינות מקבילים ממספר יקבים. לא בכל יום עומדים לפניכם מאות בקבוקים פתוחים שיכולים לאפשר לכם טעימות שונות ומגוונות....'' יובל בלנקובסקי, פסטיבל היין, ירושלים
מעוניינים לקחת פסק זמן מההמולה ולצאת לארוחת צהריים בתוך עמק מרהיב? כדאי שתכוונו את ה- GPS לכיוון עמק האלה, על כביש 38, לכיוון שריגים. הפעמון מציעה עסקיות צהריים בין הכרמים ואל מול נוף עוצר נשימה
גבינות, גאז' ו – 25 אלף ליטרים של יין הנשפכים כמו מים... הנכם מוזמנים לחוות שלושה ימים של שכרון חושים וטעמים, בפסטיבל ''חגיגת יין ישראלית'', בעיר הכי רומנטית בארץ. בואו להיות שיכורים מאהבה ומיין בירושלים
אולי הפעם נתחיל דווקא מהסוף, נוותר על המנה הראשונה והעיקרית ונגיע ישר לקינוח? חשוב להודות שזוהי בעצם הסיבה העיקרית שלשמה מגיעים למסעדה. תותים בשמנת ושוקולד לבן, סופלה עם הר שוקולד חם והרשימה עוד ארוכה ומתוקה...
''מלצר מיומן צעד לקראתנו כשהוא נושא מגש אבן שחור עמוס לעייפה בצלעות טלה, נתח אנטריקוט עב בשר, פרגיות צלויות, נקניקיות מרגז וקבבים ביתיים...'' אדווה גן סתיו מבקרת בגשן ומגיעה למסקנה ''מזל שבני ישראל יצאו ממצרים''
''על טס גדול הונחו אחר כבוד צלעות כבש, קבב על מקלות קינמון וטבעות פילה של טלה. את המנה ליוו בצל ועגבניות שניצלו על האש וכן מנת טוגנים ואורז. הבשר היה לא פחות ממושלם...'' זיו תפוז יוצא מוקסם מדיאנא בנצרת
באומנות כמו באומנות צריך לשים לב לפרטים הקטנים, כך גם באומאי. תהליך יצירת הסושי היא יצירת אומנות בפני עצמה. מסעדת אומאי מזמינה אתכם להנות ממבחר עסקיות ביום ובערב, תפריט משלוחים מגוון ומבצעים על הבר
סגרתם כבר מאפר, צלם, ודי.ג'י? עכשיו צריך להתפנות לחלק החשוב לא פחות, איפה כולם יפגשו? לפניכם ארבע המלצות למקומות שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה ולזיכרון מתוק. אז מה אתם מעדיפים, צ'ק או מתנה?
''הגיע הזמן למנות העיקריות, ואל השולחן הגיע המלצר עם קבב לבנוני, המוגש עם מקלות קינמון כשלצידו צוואר כבש במילוי אורז עם בשר. יחד עם שתי המנות האלו הוגשו לנו גם שלושה סוגי אורז...'' נדב אבידן יצא לשיחת גברים בערבסקה
''לראשונות הזמנו רביולי תרד ואגוזי מלך ברוטב פרמזן – מנה מופלאה ממש: מספר כיסונים פריכים שטעמם פיקנטי, עטופים בשמנת ורוקפור. עוד הזמנו קלמרי פריך מצופה סולת...'' מיה בר מתיישבת בשורה ראשונה, מול הים, בקום איל פו
כשאומרים איטליה מתכוונים לאומנות, ספורט ואופנה. כשטועמים איטליה מתכוונים לרוסטיקו. מוצרלה שנמסה על פיצה שיצאה עכשיו מתנור לבנים, פסטה בניחוח איטלקי ועוד. בואו להנות מעסקית צהריים ברוסטיקו, סניף בזל בת''א
כנס מחזור לחובבי בירות צוננות, מתחיל היום ונמשך עד סוף הקיץ. הכנס מתקיים בארבע מסעדות ברחבי הארץ ובתוכנית האומנותית: מפגש עם עשרות בירות, קרות במיוחד, מכל העולם ונשנוש מנות מיוחדות לצדן. אולי תקפצו?
''טוטון, פועלת 43 שנה באיזור סמטאות האמנים בדרומה של יפו העתיקה. התפריט צרפתי, והמנות בו מחולקות לדגים, פירות ים, פסטות, סלטים ועוד. לא תמצאו טעמים כאלה בשום בית קפה רשתי...'' עיינה גל מגלה אוצר חדש ושמו טוטון
''אני לקחתי קומבינציה של שש עשרה יחידות שונות. סלמון טריאקי עטוף בבטטה, ספייסי סלמון, סלמון סקין רול וסלמון גריל רול...'' שיר כידן מעידה על עצמה שהיא מכורה לסושי. המקרה נעשה קשה יותר, כשהיא מגיעה לסופר סושי
סלמון כבוש וקוויאר על מצע אנטיפסטי, פילה סלמון חרוך ואפוי ביין לבן, אלו הן רק חלק מהמנות המיוחדות, על טהרת הטעם הצרפתי, שתמצאו בתפריט העסקיות של אחוזת מרגו. המסעדה מציעה עסקיות צהריים אטרקטיביות החל מ- 75 ₪
''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
"הכבדים נצלו באש גבוהה, מה שאיפשר להם להיצלות היטב מבחוץ ולהישאר אדומים ורכים במרכז. יחד עם מתיקות הרוטב וחמיצות התפוחים, היתה זו מנה מקסימה..." זיו תפוז נהנה במסעדת הצרפתיה הקטנה ולא רוצה לעזוב
"ההחלטה לדלג על המרק מתבררת כחכמה אחרי שאנחנו רואים מה מוצע לעיקריות: דג נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי, נתחי חזה עוף מתובלים ברוטב בטטות וחצילים, קבבים מהפלנצ'ה..." אפרת רוזן מתמוגגת מהטעמים הנפלאים של ארוגולה
התפריט העסקי של קפה לואיז בחיפה מבטיח לכם שתשמרו על הגזרה ובאותה העת תלקקו את האצבעות. במסגרת העסקית מוצעות מנה ראשונה ועיקרית בריאות ומפנקות, באווירה קסומה, בליווי שתיה ובמחיר אטרקטיבי במיוחד
הקיץ שכבר ממש כאן, הביא איתו שמש, חופש וכיף, אך עם זאת גם חום כבד ורצון להתפנק עם מנות טובות וקרירות שיצננו את הגוף והנשמה. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות המציעות פתרונות ומנות קרות לקיץ, ומהוות מקום מפלט מהשרב
''שמוליק ביקש את ראפ האנטריקוט, מנה שהסתברה כהפתעת הערב- טעימה, משביעה ובעיקר כזו שגילתה לנו את הקסם שבהזמנה בבורגרס בר- אתה מבקש והאוכל מוכן מול עיניך...'' נדב אבידן מנסה את סניף פ''ת של בורגרס בר ולא מצטער
''הדולמה, או בעברית עלי גפן, הגיעו כשהם חמים ומזמינים, צבעם ירוק עז ותוכנם עשיר ומשביע. ללא ספק, צריך לדעת לאיזו אמא להיוולד בכדי לחוות טעם שכזה...'' רונית טל וחברה נפגשים בדדה וזוכים להכיר טעמים חדשים