הוא שואל מה אני אוהבת, ואני עונה: ''מתוק ולא חזק מדי'', ומקבלת ''רוסי שחור'', שהוא משקה לא חזק אבל חזק מאד.
אף אחת מהמנות באבישג לא יכולה להיחשד כשחוקה, צפויה או בלתי מקורית וכולן טעימות ובעיקר מרעננות. עדשים עם יוגורט, סיגרים עם גבינת עיזים, תענוג. כולן עושות חשק לעוד.
עוד פרק ביומן הבילויים הלילי של נועה שחר, שהפעם קפצה לפתיחה של סמואל, הבר החדש בנחלת בנימין המאיים להפוך למקום החם של החורף.
נועה שחר, שוטפת כלים סדרתית, העזה להצטרף לסדנת מאפים ועוגות בסיסית ב''כוכבים במטבח'' במטרה לחצות את הקווים ולהפוך לבשלנית. ברגע האחרון היא החליטה לקחת איתה את השף הפרטי שלה, רק ליתר ביטחון. שניהם יצאו משם עם תכניות גרנדיוזיות לעתיד.
מה טוב פה, שאלנו אותו, והוא לא התבלבל והמליץ בפה מלא על הלזניות המצוינות של המקום. לא הייתה לנו שום סיבה נראית לעין שלא להאמין לו, אחרי הכל הוא עובד פה ובטח מכיר את העסק.
כדאי להתלבש יפה כשיוצאים לאכול במסעדת מולדן. לא שלא יכניסו אתכם אם לא תהיו לבושים טוב- זה פשוט יוסיף להרגשה שלכם בערב האלגנטי והמעודן הצפוי לכם. המסעדה ממוקמת מול מלון דן, והמיקום מחייב.
לילדה יש בת מצווה ולא בא לכם לעשות אירוע באולם מפוצץ, נכון? הפעם הזו אתם רוצים לעשות משהו מיוחד. מחפשים את השילוב הנכון והמנצח בין מקום שמעניק תחושה ביתית, משפחתית וחמימה, ובכל זאת מרווח ויוקרתי.
אני אוהבת בשר, אבל תמיד שמחה לקבל באותו ה"דיל" עוד רכיבים- וב"ראגו" ענו לי בדיוק על הצורך הזה. בצלחת הגדולה הוגשו כמה סוגי ירקות אפויים
הצעה מעניינת היא העסקית של רוזמרין- בין השעות 12:00-17:00 ניתן לקבל מבחר סוגי דגים ב- 50 ₪ בלבד לאדם. לרוזמרין אחזור ביום חמים, כדי לשבת בגן וגם לבדוק את מנות הדגים.
אני קיבלתי צלחת גדושה בכבדים, שהיו מתובלים היטב והוגשו עם סלט ירקות גדול וצ'יפס. כמה מבני המשפחה שכבר סיימו את הפנקייק התעלמו מהאיסור ועזרו לי לחסל את המנה שלי.