לא היינו במצב רוח חברתי וגם לא כזה הדורש אלכוהול במסות. גם המסעדות הנוצצות והמעונבות לא פיתו אותנו, על אף שהיינו רעבות. מסיבה כלשהי לא יכולנו לדמיין את עצמנו מתיישבות עכשיו משני צידיו של שולחן מרובע
נעמה הלוי כתבתנו, נסעה באישון לילה להופעה בקרסון בר החדש שביפו וחזרה מרוגשת. מהקוקטיילים, מהמוסיקה, מהאווירה ומהבחורים יפי המראה שמילאו את המקום (ואולי זה רק האלכוהול?)
אבי הלוי התוודע ל''איירספיד'', שנאפס שזיפים חדש שהגיע לארץ הישר מגבעות תורינגיה שבגרמניה, ועורר בו זיכרונות מתוקים (ומחממים)
אפל במידה ורועש במשורה, מלא ודחוס באורחים ומעוצב ברמזים לשנות ה-60, באגסי נראה בלילה כמו שבר צריך להראות. כל קשר למסעדות הפועלים של ילדותי בפלורנטין, הבורקס של סבי והאשכוליות בסודה, מקרי בהחלט
סינקופה בר בחיפה, שנפתח לפני כחצי שנה, התברר, כמו שמבטיח שמו, כמקום עם דגשים שונים. אפשר למשל לשבת על הבר ולצלול לתוך האלכוהול, אפשר לשבת על הספות בפינה ולהתמסר לאוכל ולשיחה שקטה ואפשר לעלות לגלריה ולהתלבט. כיוון ששנינו החלטיים, החלטנו פה אחד להתלבט בגלריה
היא חזרה לשולחן ולאדון שכבר ישב עם כוס יין אדום. מסתבר שהוא דאג גם לה. המלצר מזג לשניהם יין מיקב תניה, שהוא יקב בוטיק קטן ואיכותי. הם לגמו בנחת והמתינו למנות הראשונות
המנות הראשונות של נורמה ג'ין שמתפקדות כמנות בר הן מקוריות ומגניבות, ובאמת שכיף לאכול אותן תוך כדי לגימה ונענוע הישבן על הכסא הגבוה לצלילי המוסיקה. אבל כדי להוכיח לדייט שלי שבחרתי מקום מגניב ולא סתם עוד בר, הצעתי שינסה את סיבוב טעימת הבירות
חיים גן, איש הענבים, בעוד אחד מטוריו המאלפים על תולדות היין, והפעם על יינות מחוזקים כמו שרי, פורט ואחרים. היינות שיחממו לכם את ערבי ינואר הקרירים
דברים רבים הגיעו לעולם מאירלנד, הכדורגלן הידוע ג'ורג' באסט, להקת U2 ועוד, אבל רק מעטים יודעים שגם הוויסקי נולד שם. טור למי שבאמת אוהב את ''מי החיים'' הזהובים, ובסופו, הזמנה לערב טעימות וויסקי אירי במסעדת קלואליס, שילווה במנות חורפיות של השף ויקטור גלוגר
החלטתם לוותר על שמלת הנשף והלימוזינה ולחגוג את הסילבסטר בבית? זו לא סיבה לוותר גם על האלכוהול. מיטב הברמנים בארץ מציעים קוקטיילים ופונצ'ים במיוחד לסילבסטר
אבי הלוי בטור מלומד על השמפניה, מלכת המבעבעים, עם המלצות לשמפניה לערב השנה האזרחית החדשה
מלבד הגינס, הדגל והכתר, ישנן ב''דבלין'' עוד 17 בירות מהחבית ובסך הכל, מעל 70 סוגי בירה. קוקטיילים לא תמצאו כאן. באידיאולוגיה. אבל לעדינים ולעדינות יש בירה תפוחים, בירה דובדבנים, בירה אפרסקים ועוד. ביקור בדבלין בר לרגל פסטיבל חמשושליים
בשעה אחת וחצי לערך, כשהמקום כבר מלא למדי, נופלת חשיכה על ויינשטוק ואז מתחילה החגיגה האמיתית. אנשים רוקדים במעברים הצרים בין הבר לדלפק מאחוריו, ובגלל המוזיקה, האלכוהול והחושך, נאלצים למצוא דרכים אלטרנטיביות לתקשר. אולי בגלל שרובם לא שולטים בשפת הסימנים, אין להם ברירה אלא לגעת, לנשק ולחבק
מה מסחרר את החושים יותר מהשידוך בין שוקולד ואלכוהול? השפית אדר קפלן-מור בטור על השילוב שהפך לקלאסיקה, בתוספת מתכון למשקה שוקולד חם בסגנון מקסיקני, המתאים במיוחד לערבי סתיו קרירים
קוביס סופר בר יושב בתוך סניף טיב טעם בראשל''צ, מה שלא מפריע לו לתפקד כמועדון ג'אז מלהיב ולהצטיין במנות התפריט. סמדר ולטר, שמתנזרת מברים, לא נכנסת לסופרמרקטים ולא שומעת ג'אז, ביקרה במקום והתאהבה
למנה העיקרית שידכו לנו מארחינו את חתן האירוע, ה- 'יראון סירה 2003' ונראה שלא ניתן היה למצוא שילוב מתאים יותר בין יין למנת פילה הטלה בגריל הפחמים שהוגשה בשילוב עם ארטישוק ירושלמי, זיתים ומנגולד בציר טרגון ושמנת
שיפודי סינטה ברוטב צדפות וצ'ילי ירוק היו מנה מעולה ואילולא השעה המאוחרת עוד שתיים כאלה היו נבלעות בשמחה. אני חותם קבע על שיפודי סינטה כליווי לבירה במקום דג מלוח. טעימה מתפריט הלילה החדש באינגריד
אחרי תקופה ארוכה של שמועות, מתנדב מנשה רן מעמותת הוויסקי הישראלית, לעשות סדר בהגדרות הסוגים השונים של הוויסקי הסקוטי. מדובר בהגדרות המעודכנות והסופיות שאושרו לאחרונה על ידי ה- SWA
בטמפטיישן הכריזו על חודש אניס איטלקי. כל הפרטים לחובבי הליקר האיטלקי הארומתי
אז מי נהנה יותר מהעבודה שלו, פרח עיתונות צעיר המשמש כמבקר הופעות או אמו, שנשלחת בכל שבוע למסעדה אחרת כדי להביע את התרשמותה? שפרה צח לקחה את בנה הבכור לרוסטיקו, כדי להראות לו מי זכה בכל הקופה
בחול המועד סוכות פותחים יקבים שונים את שעריהם לסיורים וטעימות, גם של היינות החדשים שבקרוב יצאו לשוק. מדריך לטייל חובב היין
רשמים מארוחת הזהב שערכו יקבי כרמל במסעדת לה גוטה בירושלים לרגל זכיית יינות היקב במדליות שונות בתחרויות ''אשכול הזהב'' ו''טרה וינו''
החל מהשבוע יתפסם כאן אחת לשבועיים טור אישי של יואב שורד. ולא שצריך להציג, אבל רק לשם הנימוס נזכיר שחוץ מאליל בנות, חתיך וכוכב טלוויזיה, מדובר בברמן מקצוען ומנוסה ומהחודש האחרון גם בעליו של הבר ויינשטוק בנחלת בנימין בתל-אביב
את השנה החדשה מציינים בבל ווד בר ביום הולדת שנה למקום. כתבנו הירושלמי יובל אופק, סר לבדוק מה שלום העולל בתום שנתו הראשונה וגילה שהתינוק שולט בחומר, שוחה באלכוהול ואפילו דובר אנגלית
לרגל פסטיבל ''טעימות מיפו'' נתבקשתי על ידי עורכת האתר לבקר בג'אפה בר, הבר של ניר צוק הממוקם במתחם הקולינרי של האושיה היפואית ולחזור עם רשמי הקלילים. אני אמנם אוהב אוכל טוב ומחבב מאוד אלכוהול וברים, אבל לפני הכל אני אדריכל