מקבץ מתכוני קוקטיילים תוסס לכבוד השנה האזרחית החדשה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

החלטתם לוותר על שמלת הנשף והלימוזינה ולחגוג את הסילבסטר בבית? זו לא סיבה לוותר גם על האלכוהול. מיטב הברמנים בארץ מציעים קוקטיילים ופונצ'ים במיוחד לסילבסטר

כמו שלמדנו בשבוע האחרון, יהיה קר בערב הסילבסטר וזו רק עוד סיבה להכין פונץ' שיחמם את האווירה

פונץ' גן עדן של מקס לומדיקו, ברמן ב- TEMPTATION
לומדיקו: ''הכי חשוב זה לא לחסוך באיכות חומרי הגלם. אם הפונץ' קר אז לשמור אותו במקום קריר שלא יתחמם לפני שהוא נגמר.דאגו לקערה עמוקה ורחבה, מצקת במצב נאה וכוסות מתאימות''.
החומרים הדרושים:
בקבוק יין אדום יבש
1/2 כוס פורט
30 CC גרנד מרנייר
30 CC ברנדי
3 כפות סוכר
מיץ מ-3 תפוזים
תפוח ירוק חתוך לקוביות
תפוז אחד חתוך לפרוסות (עם הקליפה)
לימון אחד חתוך לפרוסות (עם הקליפה)
2 מקלות קינמון
3 שיני ציפורן
אפשר גם: ג'ינג'ר קצוץ, מוסקט מגורר, הל, מקל וניל, פלפל אנגלי וכל מה שאתם אוהבים בתיבול.
אופן ההכנה:
1. לחמם הכול יחדיו בסיר למשך כ- 15 דקות עד שהטעמים מתמזגים. בשום פנים ואופן לא להביא לרתיחה- כדי שהאלכוהול לא יתאדה, ולהגיש חם.

פונץ' סלט פירות של גדי שפירא מה- TEMPTATION
החומרים הדרושים:
בקבוק שנאפס מלון
חצי בקבוק וודקה
1 וחצי ליטר מיץ תפוחים
3 תפוחים אדומים חתוכים לקוביות
המון קרח
אופן ההכנה:
1. מוזגים על כל החומרים קרם דה קסיס לפי הטעם ולפי המתיקות הרצויה ומגישים בכוסות יין.


TEMPTATION
אלנבי 35 תל-אביב
טלפון: 03-6290875

פונץ' יפני חם של יובל חייבי, מנהל הבר במסעדת יוקו אונו
החומרים הדרושים:
בקבוק סאקי (300 מ''ל)
150 מ''ל צ'ויה (יין שזיפים)
חצי ליטר סיידר תפוחים
3 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לקוביות.
אופן ההכנה:
1. מחממים את הכול בבן מארי (קערה בתוך סיר מים חמים) עד לפני רתיחה.
2. אחרי החימום מוסיפים את התפוחים ושותים לרוויה.
יוקו אונו
ז'בוטינסקי 1 רמת גן
טלפון: 03-7524666

מתכון ל- Glug wine (פונץ' יין חם) של יעל פריד, מנהלת הבר בבנג'מין סיגל
החומרים הדרושים:
3 בקבוקים יין אדום יבש
חצי עד רבע כוס סוכר על פי הטעם
4 שיני ציפורן
קורט גרגירי הל
7-8 גירודים של קליפת תפוז
4 מקלות קינמון
4-5 פרוסות ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
1. מבשלים על האש עד חימום, מורידים לפני רתיחה ומגישים חם.
מרגריטת שמפניה של מנהל הבר יונתן גולדברג מהבאגסי ביסטרו-בר
החומרים הדרושים:
30 CC טקילה
15 CC טריפל סק
נגיעה ליים
מלח לעטיפת טבעת הכוס
שמפניה
אופן הכנה:
1. מוזגים את המרכיבים לתוך כוס שמפניה ומשלימים עם שמפניה עד הסוף.
באגסי
פלורנטין 24 תל-אביב
טלפון: 03-6813138

קוקטייל פתאיה של איציק אסייג ממסעדת בית תאילנדי
החומרים הדרושים:
תפוז
חצי כפית סוכר חום
30 cc מייקונג
30 cc מידורי
גרנדין
שמפניה
אופן ההכנה:
1. סוחטים חצי תפוז לכוס שמפניה.
2. ממיסים את הסוכר מוסיפים נגיעה של גרנדין, מייקונג ומידורי, ומשלימים עם שמפניה.
בית תאילנדי
בוגרשוב 8 תל אביב
טלפון: 03-5178568

פונץ' חגיגי, חם ומתוק של יונתן לירון ממטרופוליס
החומרים הדרושים:
בקבוק יין מרלו אדום איכותי
200 CC מים
מיץ תפוחים 300 CC
חצי כוס סוכר
קורט אגוז מוסקט מגורר
שני מקלות קינמון
3 שיני ציפורן
אגס חתוך לקוביות
תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות
100 גרם ענבים
אופן ההכנה:
1. מבשלים בסיר את תפוח העץ, האגס, יחד עם המים, מיץ התפוחים, סוכר, אגוז מוסקט, קינמון וציפורן עד רתיחה.
2. מוסיפים את היין והענבים ומעבירים לקערת הגשה עמידה בחום. רצוי שקופה. מגישים בספלוני פונץ'.
מטרופוליס
יהודה מכבי 52 תל-אביב
טלפון: 03-6057026

פונץ' וודקה-מרטיני אלגנטי בניחוח ניו-יורקי של אליעזר פרץ- ברמן באינגריד- רסטו בר
החומרים הדרושים:
בקבוק מרטיני ביאנקו
1/2 בקבוק וודקה אבסולוט
סאוור מיקס לפי הטעם (כ- 200 מ''ל)
שני לימונים פרוסים
הרבה קרח כתוש
רבע זר עלי נענע
אופן ההכנה:
1. לערבב הכל. להגיש בפיצ'ר גבוה ואלגנטי ולמזוג בכוסות מרטיני.
אינגריד רסטו בר
המסגר 9 (פינת יד חרוצים), תל אביב
טלפון: 03-688022