במתחם האירועים והכנסים של "מול הפארק" ברעננה נפתחה בקיץ 2011 מסעדה חדשה איכותית וכשרה למהדרין, "ביסטרו בר 267" שמה. המסעדה מעוצבת ומרווחת, ומתאימה במיוחד לקיום אירועים מוצלחים. במתחם המסעדה שני חדרי V.I.P מאובזרים, ההולמים עריכת כנסים, ישיבות עסקים ואירועים משפחתיים כמו יום הולדת, יום נישואין, בר ובת מצווה. תפריט המסעדה כולל: פוקאצ'ות טריות וטעימות הישר מהטאבון, מנות ראשונות מגוונות (כמו: פטה כבד עם ריבת בצל וצנימים או קרפצ'יו סינטה עם רוקט בליווי לימון ושמן זית), דגים טריים (כדוגמת: אמנון, בורי, דניס ועוד), המבורגרים איכותיים (ביניהם: המבורגר אנגוס), קבב טלה איכותי תוצרת הבית, והעיקר – נתחי עגל מובחרים, מיושנים ומצוינים, שטופלו כהלכה (כמו אנטריקוט אנגוס משובח) ועוד ועוד. בשעות היום מוגשות במקום ארוחות עסקיות משתלמות. לנוחות אורחי המקום – חנייה חופשית.
קייטרינג שמציע מגוון עשיר של מגשי אירוח איכותיים ומפנקים במחירים הוגנים . ההתמחות שלנו היא באירועי בוטיק תוך כדי יצירת אוכל מחומרי הגלם הטובים שיש לשוק להציע . איכות טעם נראות = בית הקיש אנו מציעים מגוון עשיר של מגשי אירוח איכותיים ומפנקים במחיר הוגן לאירועי בוטיק של עד 150 אורחים, תוך הקפדה מירבית על איכות חומרי הגלם, על הטעם, על הטריות, ולא פחות חשוב – על הנראות. אירועים פרטיים, אירועים עסקיים, שבתות חתן, ימי הולדת, הפרשת חלה, אזכרות, או סתם אירוע בין משפחה או חברים, זה לגמרי אנחנו.
בית קפה מסעדה חלבי וכשר למהדרין תפריטחלבי טעים ומתחדש
בליקר בייקרי היא רשת המשלבת בתי קפה עם קונדיטוריה. הרשת מציעה מגוון רחב של מאפים ומתוקים לצד תפריט עשיר הכולל ארוחות בוקר, פסטות, כריכים, סלטים ועוד.
מסעדת המבורגרים שמגיעים בשני גדלים עם לחמניות שנאפות במקום. יש תוספות לבחירה ובירה
גזוזטרא מציע: אוכל בייתי, גבינות טבעוניות מושקעות בריאות וקלות לעיכול , הגבינות עתירות בסידן , נתון שלעצמו מייחד את המקום וגורם לזללנים להמליץ עליו.
בכל סניפי הטאבון והמנגל עומד צוות ותיק ומיומן אשר מקפיד לשים דגש על הכנת הבשר ודואג תמיד לשירות לקוחות מוקפד תחת פיקוח הנהלת הרשת ומנהליה.
הטעמייה בת 40 טעמים מולאים ומתובלים ולקוחות מרוצים.
מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.