avi.tzvi433@gmail.com
התחלנו בסושי "ג'פאנקו" מלווה בנודלס נתחי עוף.
ה"ג'פאניקו" זה סושי מטוגן בטמפורה. יש בחירה של דג ושתי ירקות, בחרנו סלמון, אבוקדו ושיטאקי. חתיכות הסושי גדולות והמנה מתקתקה וטעימה- טעים וממכר. נכון, מנת ה"ג'פאניקו" זה לא באמת הסושי המסורתי, אבל ככה זה במדינות המערב, לוקחים אוכל מסורתי ממתיקים ומטגנים אותו- והופ
יצא מנה טעימה חדשה שאפשר לקטלג אותה תחת אוכל אסייתי מסורתי.
אז אולי לעומת הסושי ה"רגיל" והבריא, המנה הזאת לא ממש בריאה, אבל ממש ממש טעימה.
(זה ממש כמו לקחת נתח עוף, שהוא טבעי ובריא, לצפות אותו בציפוי מתקתק ולטגן. נשמע מוכר?...)
גם הנודלס עם נתחי העוף היה מצוין. מנה גדולה ועשירה בטעם.
לצערי כבר התרגלתי לכך שמזמינים מנה מסוימת כמו מוקפץ עם עוף או בשר,
ומקבלים את המינימום שבמינימום בבשר. לא ככה היה בג'פאניקה,
מנה נדיבה מאוד בעוף! ככה זה צריך להיות.
השרות היה איטי אבל מאוד אדיב ועוזר (המסעדה היתה מלאה, אבל זה לא תרוץ)