עורך אירוע ל- 10 אנשים ומעלה ואינך מכיר מסעדה/בית קפה מתאים? תן לנו לעשות את העבודה עבורך! ברשותנו מאגר רחב של מסעדות בכל רחבי הארץ המתאימות לעריכת אירועים עסקיים ופרטיים. מלא את הפרטים, או התקשר אלינו 072-2222333 ואנחנו נדאג שהמסעדות יחזרו אליך עם כל הפרטים!
בר יפני מעוצב, מביא את יפן המסורתית והמודרנית לגג העולם בתל-אביב. חוויה יחודית המשלבת בין דיוק, אסתטיות ומינימליזם יפני לבין הצע אלכוהולי רחב במיוחד, נוף עוצר נשימה המשקיף על כל העיר תל אביב ותרבות בילוי תוססת.
מסעדה המציעה חוויה כלל חושית של בשר, יין, שוקולד וגלידה, באווירה של ברילוצ'ה שבארגנטינה. בבוצ'רי דה ברילוצ'ה הלקוח בוחר את הבשר והיין ומוזמן לטעום משפע הקינוחים האותנטיים.
במיוחד עבורך, ריכזנו במקום אחד את מיטב חברות הקייטרינג, מובילי המעדניות ואלופי בישולי ״אוכל מוכן״ מכל הארץ. לך רק נותר לבחור את התפריט ולקבל את כל המחמאות על האוכל המדהים.
מסעדת שף כשרה בקומה ה-49 של מגדלי עזריאלי. הנוף המשקיף מהמגדל הגבוה, האוכל האיכותי והמשובח והאווירה היוקרתית יוצרים חוויה ייחודית ונפלאה. בין המנות המפורסמות: סביצ'ה, טורנדו רוסיני ועוד.
מסעדה איטלקית רומנטית ים תיכונית המשלבת בתוכה גלריה לאומנות.
מסעדת השף של שגב משה. התפריט של שגב אקפסרס מותאם לאורח החיים המודרני והמהיר עם מגוון פסטות, פיצות ומנות עוף שמוכנות בטאבון, סלטים טריים ובריאים – וכל אלו מוגשים במהירות, בפרזנטציה מיוחדת ובמחירי אקספרס.
מקס ברנר יוצרת תרבות של שוקולד. התפריט היחודי מציע מגוון קינוחים על בסיס טהרת השוקולד, ולצדו תפריט אוכל עשיר הכולל מנות מיוחדות מהמאפיה של מקס, סלטים, ארוחות בוקר (גם בערב) ועוד.
מסעדת דגים-חלבית כשרה בת"א מבית מיתוס. המטבח המתמחה בדגים וגבינות בוטיק ומנוהל ע"י צוות מיומן, יוצר בכל יום מנות דגים בסגנון יווני-ים תיכוני המורכב מחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר.
מקס ברנר שוקולד בר מזמין אתכם להריח, לטעום, להרגיש וליהנות מחווית שוקולד אמיתית הנוגעת בכל החושים.
מסעדת בוקריה מביאה רוח חדשה ורעננה לעולם ארוחות הבוקר והבראנצ'ים, ומציעה חוויה אולטימטיבית לסועד. בואו ליהנות מארוחות בוקר כל היום, בופה טעים ועשיר ובר אלכוהול מגוון.
ב"טוניסאי של אלי" השוכנת בלב השוק העירוני ברמלה תאכלו את הסנדוויץ' הטוניסאי הכי טעים בארץ. ואנחנו לא מדמיינים - אפילו גיל חובב, בני סיידא וישראל אהרוני חושבים כך!
מסעדת ג'פניקה סניף רחובות ממוקמת בפארק המדע ומציעה אוכל אסייתי ויפני ברמה הגבוהה ביותר תוך שימוש בחומרי גלם מובחרים.
מסעדת מנואל, בבעלותם של קורין רוזן והשף מוריאל מימון, מביאה אל פתח תקווה את הטעמים של רומא. המסעדה מציעה אווירה נעימה, חניה חופשית, מתחם ישיבה מול מטבח חוויתי והכל במחירים הוגנים.
מסעדה כשרה יוונית בלקנית הממוקמת בכפר סבא. במסעדה קיימות גם ארוחות בוקר. בארוחות הצהריים מוציאים מידי יום ספיישלים אשר משתנים ובימי שישי בראנץ' וקבלות שבת שמחות.
מסעדת ביסטרו הממוקמת במלון ספא מפואר ומעוצב בגדרה, אברטו הינה מסעדת ביסטרו באווירה משוחררת עם אוכל שמתרכז בקולינריה ים תיכונית עם נגיעות איטלקיות.
אולדיס פנקייק בר - מקום של פנקייקים משגעים, מתוקים וגם מלוחים! שיקחו אתכם לחוויה קולינרית מטריפת חושים.
אונמי הינה מסעדה יפנית בה תמצאו מגוון מנות מהמטבח האסייאתי. תפריט המסעדה מחולק לשלושה מטבחים יפאנים הכוללים סושי בר, גריל יאקיטורי ומטבח יפאני. בתפריט תמצאו סשימי, אגדאשי טופו, ספיישל אינארי, בס ביוזו ועוד מנות רבות. אונמי דוגלת בסטנדרטים של מצויינות, אוטנטיות והקפדה על אוירה ושירות ברמה גבוהה. אונמי הינה סושי בר ומסעדה יחד, בה תהנו מבר אלכוהול מקצועי הממוקם בלב המסעדה.
השף ברק אהרוני מגיש פרשנות רעננה ונקייה לחומרי גלם מקומיים והשפעות ים-תיכוניות, וזאת בהגשה אלגנטית ומוקפדת, המאפיינת את המבנה והחלל בו שוכנת המסעדה. בהתאם לכך, מבנה התפריט של אלנה מורכב מקטגוריות של ירקות, פסטה, דגים ופירות ים, ומנות בשר, המוגשים במגוון כלים, מחבתות וצלחות בגווני פסטל. זאת, בכדי להעצים את חוויית האכילה הים-תיכונית, והבלתי פורמאלית של מנות חלוקה.
אם אתם חובבי מסעדות המעוניינים לחוות את טעמו של מטבח אירופאי איכותי הרי שמסעדת באבא-יאגה היא המסעדה עבורכם. במסעדה ניתן ליהנות מתפריט אירופאי עשיר שישאיר אתכם עם טעם של עוד.
בר קוקטיילים חדש בפתח תקווה! אח חדש לדרימרי. מגניב יותר. אחר. בועט. חצוף. אפל. ומושלם. בקרו אצלנו לערב מיוחד מהסרטים. קוקטיילים מלאים בסטייל. אוכל. אווירה מדהימה. ואנשים.
הביצ'יקלטה הינו בר אוכל מקומי הממוקם בבניין יפיפה, בן 100 שנה, בעל שתי קומות וגינה סודית וקסומה בלב תל אביב. הבעלים – ממסעדת הויינברג בבן יהודה – שאפו ליצור מקום שיענה על כל צורך, מארוחה טובה בקומת הגלריה החמימה ועד מסיבת צהריים פרועה בקיץ התל אביבי. האופי המיוחד במטבח הפתוח מזמין את הסועדים הסקרנים לתפוס מקום לצד מחבתות בוערות ופלאנצ'ה לוהטת, ולפלרטט עם הטבחים המוכשרים של המקום.