מסעדת המטבח אילת שנפתחה בעקבות תוכנית הריאלטי "המטבח" מציעה תפריט גורמה עשיר וכשר המשלב טעמים מהמטבח המערבי והמטבח הים תיכוני, במחירים נוחים. מסעדת המטבח אילת מעוצבת בסגנון מודרני ויוקרתי.
ג'נט היא מאמא דרוזית לבבית מהכפר ג'ת, שפותחת את ביתה ומציעה אירוח דרוזי כהלכתו. במהלך הביקור אצלה היא תכבד אתכם במאפים שונים שהיא מכינה בעצמה, עלי גפן ומג'דרה, תבשיל סינייה, סלט טאבולה, קובה ממולאת בבשר, מקלובה ומאכלים אותנטיים נוספים המאפיינים את המטבח הדרוזי. לצד האוכל המסורתי, ג'נט תספר לכם על מנהגי העדה במהלך אירוח ובכלל ותחשוף בפניכם את תהליך ההכנה של חלק מהמנות אותן היא מגישה במהלך הארוחה. לסיום, תקבלו שם קפה דרוזי מבושל ומאפים מתוקים.
המטבח של ענבל - מסעדה ביתית קטנה ומקסימה הממוקמת בירושלים ומציעה לסועדיה תפריט עשיר ומגוון של מאכלים ביתיים ואיכותיים מתוצרת המקום.
ב"המסגר 5" המצרכים טריים בכל בוקר ומגיעים מהספקים המקומיים. במקום ארוחות בוקר, לחמים, מאפים ובשרים.
סניף אקספרס לרשת המסעדה הממוקם בתל אביב. בתפריט ניתן למצוא המבורגר, קבב כבש, סלט עוף, מגוון תוספות, שתיה חריפה, יין ועוד
המעדניה והמסעדה של גולדשטיין מתמחה באוכל מוכן לאירוח המושלם והטעים ביותר. אוכל מוכן במעדניה מתחיל באוכל היהודי ומסתיים איפה שהו בקצה השני של כדור הארץ. הדיאלוג בין מאכלי המטבח היהודי ואוכל שף ייחודי ויצירתי חוגגים במעדניה יום יום: סלטים מקטניות ודגנים, אוכל טבעוני מרתק, בשרים מעושנים וצלויים, תבשילי קדרה רבים, ירקות באופני הכנה מגוונים, ממולאים ייחודיים, מנות שילדים אוהבים,מרקים קינוחים עוד ועוד .
מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.
מסעדת בשרים ושיפודים בראשל"צ.
מסעדת ה"מקדש" היא מסעדת בשרים, עם לונה פארק של טכניקות וטעמים שמתאים לחובבי בשר הרפתקנים, לקרניבורים וגם לכאלו שלא. ה"מקדש" בניצוחו של לירן בלו, תגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות שיצליחו לשבות את תשומת ליבם ולעורר את בלוטות הטעם של הסועדים! עוד ניתן יהיה למצוא לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת שתוגש לשולחן ועליה ניתן יהיה לצרוב אישית את נתחי הבשר כך שכל קרניבור קובע את מידת העשייה, מאכלים בניחוח מעושן, וטכניקות מפתיעות נוספות!