מטעמי שולחן ערוך, שולטת במחוזותינו כבר 13 שנים ולא בכדי. במהלך השבוע החלל החמים של מסעדת הפועלים האוטנטית אפוף בריחות המאפים הטריים הנאפים במקום .המאפים הם פרי יצירתו של הקונדיטור אברהם המנצח על השפע האדיר. לצד המאפייה מוצע שילוב קולינרי מרתק ומקומי, של מאכלים מכל העדות. המקום מתהדר בצוות משפחתי, שירותי מעל ומעבר ואף דוגל בהעסקת בעלי מוגבלויות. בימי שישי הופך החלל רחב הידיים לחנות מקסימה בה כל אורח מוזמן לבחור אוכל ביתי אמיתי "מבית אמא" לקראת ארוחת שבת. המגוון קולע לטעמו של כל אורח, דג מרוקאי מתובל בפיקנטיות, פרגית ממולאת בשר ופרות יבשים, קיש פטריות ואף מחלקה ייחודית המציעה הכשר בד"ץ.
ניו דלי ה-סנדוויץ בר מגיע לרמלה ומביא עימו חוויה של טריות אל מול עיניי הלקוחות! הלחם נאפה במקום, הירקות טרים, הרטבים ייחודים וכל זה עם בשר על הגריל.
רשת הפיצות "עגבנייה" מתרחבת ומגיעה ישירות לקניון עזריאלי ברמלה. הפיצה של "עגבנייה" מביאה עמה שילוב של טעם, טריות ומרכיבים איכותיים ובריאים.