לחמים טריים, חביתות מדויקות, גבינות משובחות ומיץ תפוזים טרי - יצאנו למצוא 4 מקומות חדשים לאכול בהם ארוחת בוקר מעולה באזור השרון.
איפה תמצאו את הסופגניות הכי שוות בארץ? מהדורת חנוכה שלא שווה לפספס
החג הכי עתיר פחמימות ושוקולד של השנה מתקרב אלינו בצעדי ענק, ובשביל שנוכל לנצל אותו בצורה הכי טובה שאפשר מצאנו 10 קונדיטוריות שלגמרי שוות את הדיאטה של אחרי החג.
החג הכי לבן בשנה או-טו-טו כבר כאן, ובמיוחד בשבילכם טעמנו שלל עוגות ומאפים בכל רחבי הארץ, וחזרנו עם רשימה של קונדיטוריות מומלצות לשבועות בהם תוכלו למצוא עוגות גבינה בשילובים מיוחדים, קישים, מגשי אירוח, מאפים וקינוחים שיוסיפו המון צבע, טעם וחן לשולחן החג. שבועות שמח!
ראש השנה כבר ממש מעבר לפינה, מה שאומר שצריך לדאוג גם למשהו מתוק לשולחן החג. אז איך אתם אוהבים את העוגות שלכם? עם תפוחים, עם אגוזים, עם קינמון או עם המון דבש. ריכזנו עבורכם רשימת קונדיטוריות מומלצות לראש השנה המציעות תפריטים חגיגיים ומלאי הפתעות. חג שמח!
לקראת החג הכי לבן של השנה, ריכזנו עבורכם רשימה של קונדיטוריות מומלצות המציעות מגוון עשיר של עוגות, קישים, מגשי אירוח, מאפים וקינוחים שיוסיפו המון צבע, טעם וחן לשולחן. חג שבועות שמח!
בין אם אתם בדרך לצפון או בחזרה ממנו, או בין אם החלטתם לטייל עם הילדים בשבילי הפרדסים של אזור השרון - זו סיבה מספיק טובה לעצור בדרך ולאכול משהו טוב. במיוחד בשבילכם רכזנו המלצות על מסעדות בשרון. לקרוא ולשמור!
בכל השנה אנחנו עורגים לסטייקים ולפרגיות. סוף-סוף מגיעה ההזדמנות המיוחדת לתת כבוד למסעדות החלביות. כי יש המון מהן, ותמיד יש להן מנות כל כך יצירתיות
מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע? ככל הנראה בגלל הקלוריות. אבל פעם בשנה מותר: הנה לכם מנות שפעם בשנה, בפורים, שווה לשבור בשבילן את הדיאטה. מתי בפעם האחרונה אכלתם את השחיתות של שף שאול בן אדרת בקימל שנקראת פואה גרא?
"הגוג'יר היו טעימות, הבצק מולא בתערובת בשמל, גבינה ועירית ונאפה עד לנקודה שבה היה נעים ואוורירי מבפנים ומעט פריך בחוץ..." יונתן שטרנברג נהנה ממטעמים ברוח המטבח הצרפתי בביסטרו מימי שבשוק מחנה יהודה בירושלים
בשוק מחנה יהודה בירושלים נמצאים שורשיו של הסיפור הקולינרי של העיר, שהוציאה מאמתחתה שפים רבים. מעבר לדוכני ירקות, פירות, דגים וחלווה ממוקמות בו גם מסעדות רבות שמשלימות את האווירה. אספנו בשבילכם כמה, לסיור הבא
בביסטרו מימי המטבח הצרפתי פוגש את שוק מחנה יהודה. במרכז השוק הסואן, מדובר במקום צנוע, צבעוני וקליל שמציע אוכל לאניני טעם ולאנשים שאוהבים לחיות. בימים רגילים וגם בחול המועד סוכות מציעים כאן ארוחה עסקית
אולי לא כך במקור, אך בהחלט בנוהג – חג שבועות הוא חג הגבינה, העוגות והקישים. אם החלטתם השנה לא לעמול במטבח, הנה לפניכם מצעד עוגות הגבינה ושאר המאכלים שתוכלו לרכוש מוכנים ומצוינים בקונדיטוריות, בבתי הקפה ובמעדניות
"את התפריט של ביסטרו מימי מחלקים לאגף המתוק ולאגף המלוח, ואנחנו הגענו רעבים מספיק כדי להספיק לטעום משניהם..." יובל בלנקובסקי מתרשם עמוקות מהקולינריה הצרפתית במסעדת ביסטרו מימי שבשוק מחנה יהודה, ירושלים
סטנלי ליפשיץ, השף של הקייטרינג וגן האירועים ימי התנ''ך אשר בעין כרם, נזכר במסיבות הברביקיו שהוציאו לו שם של מארח, מספר על הנסיבות הטראגיות שבהן נסגרה המסעדה הראשונה שלו, וממליץ על בקר ברוטב סילאן, בירה וגריסים