החופשה הגדולה כבר כאן, וסיכוי סביר שכמעט כל מי שאתם מכירים כבר ארז או יארוז מזוודה בדרכו אל מעבר לים. לטובת כל אלה שלא יחתימו דרכון בעונה החמה, ריכזנו עבורכם המלצה על מסעדות ישראליות הנותנות הרגשה כאילו זה הרגע חציתם את גבולות המדינה
בשנים האחרונות מסעדות היוקרה הפכו לפופולריות יותר בקרב הישראלים. הסועדים מוכנים לשלם יותר עבור החוויה הקולינרית הגבוהה הכוללת מנות גורמה, חומרי גלם איכותיים ואירוח יוקרתי. קבלו המלצה למסעדות עילית בתל אביב שכדאי להספיק לאכול בהם ולהרגיש "חשובים" למספר שעות
היום ניסע צפונה - לצפון העיר. מה נראה בדרך? המון בתי קפה. תל אביב, מספרים, היא עיר של בתי קפה, ואכן קשה למצוא יותר מכמה מטרים רצופים נטולי מקום רביצה אחד לפחות. הכנו לכם מסלול הליכה קצר וטעים
מהם רכיבי המנה הישראלית? דגים, חצילים ומעורב. וצורת ההגשה? קיבוץ גלויות. כתבי 2eat נותנים לנו שיעור בקולינריה המקומית
לפני שנפנה אל רשימת עשר המסעדות הכי רומנטיות בארצנו, נאמר שהעובדה שהיא אינה כוללת שווארמיות, פלאפליות, פיצוציות או ברים שכונתיים קטנים, אין להפחית מהרומנטיות שיכולה לפרוץ גם בהם. ועם כל הכבוד, ויש כבוד:
אספנו בשבילכם ארבע המלצות למסעדות טובות בארץ, כדי שתוכלו להתגאות בפני אורחים מחו"ל ואולי גם לקחת אותם לארוחת הדגמה. הרברט סמואל, דלאל, טוטו והלנה מציעות דיוק בבשר, בפירות ים, בעיצוב ובנוף, ולנו יש ארץ נהדרת
רביולי, פטוצ'יני, גורגונזולה, בזיליקום, קמפארי וטירמיסו – תל אביב שופעת מסעדות איטלקיות, וכל אחת מהן מפליאה בהרכבת מנות שלא היו מביישות אף מגף. אספנו בשבילכם כמה מסעדות איטלקיות בתל אביב, וזה היה מאד טעים
"מנת אנטרקוט על העצם שהוא מקבל, מבשר מיושן במקום, עשוי מדיום ומוגש ברוטב של ציר בקר מצומצם ויין אדום, גורמת לו לצאת בהצהרה שזו אחת ממנות הבשר הטובות שאכל מימיו..." שפרה צח זוכה בטוטו של השף ירון שלו, תל אביב
הציפייה ל- 1 בספטמבר מעולם לא נראתה קרובה יותר, גם הארנק מגלה סימני מצוקה והופך דק מתמיד. אז איך שורדים את הימים האחרונים של החופש? לפניכם ארבע המלצות שיכולות להוות סיום מתוק לחופש גדול (וארוך) במיוחד
''טוטון, פועלת 43 שנה באיזור סמטאות האמנים בדרומה של יפו העתיקה. התפריט צרפתי, והמנות בו מחולקות לדגים, פירות ים, פסטות, סלטים ועוד. לא תמצאו טעמים כאלה בשום בית קפה רשתי...'' עיינה גל מגלה אוצר חדש ושמו טוטון