בכל השנה אנחנו עורגים לסטייקים ולפרגיות. סוף-סוף מגיעה ההזדמנות המיוחדת לתת כבוד למסעדות החלביות. כי יש המון מהן, ותמיד יש להן מנות כל כך יצירתיות
מקושקשת, גבינה לבנה, צהובה וירקות חתוכים? לא ממש. נסו גבינות צאן טריות שמגיעות היישר מהמחלבה, עין הפוכה בפוקאצ'ה, ביצים בנוסח בנדיקט, לחם שאור ובלאדי מרי. קחו לכם המלצות לארוחת בוקר במסעדה
ים צח, גבעות ירוקות, הרים נשגבים או שדות פתוחים – כל אלו מוסיפים לחוויית האכילה במסעדה. וכשהתפריט כולל אוכל מקומי טוב, הבשורה הופכת אולטימטיבית. אספנו בשבילכם כמה מסעדות עם נוף יפה, לפעם הבאה שתחפשו אותן
בראנץ' היא הארוחה הכי חשובה ביום, ולכן אספנו בשבילכם כמה מסעדות לבראנץ' משובחת. מובטח שארוחת הבוקר בשעה המאוחרת תלווה אתכם לאורך כל היום, בעיקר אם היא תלווה בפיסת נוף וחברה טובה. איך אתם אוהבים את החביתה שלכם?
בסופו של דבר, כשמדובר באירוע, עם כל השמחה עם החוגגים, הכי חשוב זה שיהיה טעים. ואם גם לכם חשוב האוכל, אולי תבחרו לערוך את החגיגה הבאה שלכם במסעדה. מצאנו בשבילכם ארבע הצעות למסעדות מיוחדות לאירועים חגיגיים
מה שכיף בסוף השבוע זה שבסוף הוא מגיע. הנה כמה הצעות למתכננים: פסטיבל חצילים במתחם הבראנץ' טל טלה שבבאר יעקב, תפריט חדש למסעדת לארא הירושלמית ומנות מומלצות לארוחה בטאבולה, הרצליה. מה אתם הולכים לעשות?
כבר יצאה לה השמש, חבל להפסיד אותה ולבלות את בוקר שישי בבית או בעבודה. צאו לארוחת בוקר בחוץ, ואם אתם לא יודעים איפה, הנה כמה המלצות: אורבנית או לא, בתל אביב, בחיפה או בנתניה – צאו והריחו את הבוקר לפני שייגמר
"תחילה הגיעה צלוחית ועליה מבחר גבינות עיזים קשות וחצי קשות, החל מקממבר עיזים דרך קלודין ותום וכלה בוורדית עיזים..." אמיר נהרי נהנה מבוקר מחוץ לעיר בבית הקפה טל טלה שבמושב נווה דורון – רק רבע שעה מלב תל אביב
הארוחה החשובה ביום, ולא רק למערכת העיכול. מזון לנשמה, חדווה שמתמלאת על גדותיה למראה כוס קפה מהבילה, מאפה פריך או גבינה טובה. וכשמתחילים עם כאלו את הבוקר, היום לא יכול שלא להיות טוב. הנה ארבע ארוחות בוקר מעולות
אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה פלוס: פעילויות, סדנאות, גלריות, חנויות, נוף מרהיב וסביבה מעניינת שיתבלו את האוכל (ואת הקפה) שלכם בעוד קצת אהבה ושיהפכו את עצירת הקפה להרבה יותר מכך. לקפה שמח ומעניין ולכל מה שלצדו
קובי גוטהלף, השף של מסעדת טל טלה שבנווה דורון, עונה לנו על כמה שאלות ומסביר איך זה להיות שף שאוהב גבינה. למי שרוצה, הוא מוסיף גם מתכון לקיש פטריות וגבינות צאן, מהסוג שרק הוא, בית היוצר של טל טלה, יודע להכין
מרק בחורף יכול לחמם, להזין, לשמח ובאופן כללי לעשות לנו טוב. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות, שמציעות לכם מרק, אבל בהחלט לא רק. החל באווירה פסטורלית דרך בריאות וכלה בתירוץ לצאת מהבית, הנה מסעדות שמציעות לכם (גם) מרק
אפרת אריה כתבתנו העמיסה את המשפחה על המכונית ונסעה אל המושב, לבקר כבשים, ללטף טלאים, לחבוץ גבינות ולאכול את הבראנץ' הכי מפנק בשפלה
קפה ''טל טלה'' שבמשק בלומנטל בבאר יעקב, מרחיב כעת את פעילותו גם לאמצע השבוע לטובת מי שרוצים ליהנות גם בימי חול משעה של שלווה כפרית מגובה בתפריט המבוסס על גבינות בוטיק. השאלון הפעם עם רחל ג'רבי בלומנטל, הגבנית
אחרי האוכל ואחרי הביקור בחנות, יצאנו לסיבוב בדיר העזים שמונה לפי לירון, מנהלת המסעדה, למעלה מאלף ראשים. ביניהם מצאנו כמה צעירים במיוחד, שאפשר ללטף ואפילו להרים ולחבק. האכלנו את העזים הבוגרות בחציר מכף היד, עקבנו אחרי טווסים עם זנבות מפוארים וגלגלנו חוטים מהצמר שנגזז מהכבשים
העונה הכי נפלאה לפיקניקים כבר כאן וזה בדיוק הזמן לארוז סל, מחצלת ואולי גם ערסל ולצאת ליהנות מהפריחה. אם ההכנות כבדות עליכם, הנה כמה מסעדות בטבע, פתרון מושלם לעצלנים
האביב הפתאומי שנפל עלינו לא מותיר אפשרות טובה יותר לבילוי בבוקר שישי מארוחת בראנץ' באוויר הפתוח. בים, במושב, במחלבה ובקיבוץ. ארבע הצעות לארוחות בראנץ' מענגות.