אספנו עבורכם ארבע מסעדות שמספקות שילוב מושלם של חוויה קולינרית מרגשת יחד עם אווירה רומנטית מיוחדת.
לפחות פעם ביום צוות האתר שלנו מקבל פנייה או בקשה בסגנון: "איפה אפשר לחגוג עם המשפחה בת מצווה? באיזו מסעדה הכי שווה לחגוג את חתונת הכסף של ההורים? "להיכן לוקחים את כל העובדים כשרוצים לארגן ערב גיבוש?" במיוחד בשבילכם, ריכזנו המלצות על מסעדות לאירועים בשרון, שיש בהן אקוסטיקה לא פחות ממעולה, ישיבה נוחה ומרווחת, חנייה קרובה ולא פחות חשוב אוכל יצירתי וטעים שישאיר אצל האורחים שלכם טעם של עוד
אחת טבעונית, אחת שמרנית, שניים שמעדיפים דגים, אחד שאוכל הכול חוץ מדגים, בת דודה מאמריקה וסבתא בת 85 – הפמליה של שפרה צח מוצאת את מבוקשה במסעדת מקום בלב שברעננה – בגלל האוכל, בגלל האווירה ובגלל הגן המקסים
בטח לא קר, אבל גם לא חם עד חנק - מזג האוויר מושלם בשביל ארוחה נעימה במסעדה עם גינה. אם יתמזל מזלכם, היא גם תכלול ערוגות ירק ועשבים, שיהפכו את הארוחה שלכם לטעימה בהרבה. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות, תיהנו
"יש יד נעלמה שאחראית לכל זה. יד שעודרת, שותלת, גוזמת, מסדרת, קוצצת, מערבבת, טוחנת, מתקנת תיבול ומגישה. ידו של חיים, איש אחד שהפך שדה תפוחי אדמה בקצה רעננה לגן עדן קטן..." אדוה גן סתיו, מקום בלב, רעננה
חג הולנטיין יערך ביום שבת, אך השנה אנו נתחיל בחגיגות כבר מיום חמישי. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות שונות ברחבי הארץ המציעות תפריטים מפתים ומעוררי חשק. אז מה תבחרו? פטה כבד אווז עשיר או אספרגוס עם קשיו ופלפל אהבה?
ארוחה בת חמש מנות, עם מוזיקה וריקודים, בנהלל; להקת ג'ז ותפריט ספיישל ברעננה; טאפאסים ייחודיים בירושלים; ומסיבה נוסח לאס וגאס בתל אביב. לקראת ערב השנה החדשה – הנה ארבע מסעדות בהן תוכלו לחגוג את הסילבסטר כהלכתו
''בצק פילו מתפצפץ במילוי גבינת עזים, סביצ'ה טונה עם שלל בצלים ועשבי תיבול, ושיפוד קטן עם שקדי עגל נימוחים, בציר עצמות וירקות שורש..''. קפה-מסעדה מקום בלב התחדש בחנות חדשה, ובשף חדש. סיבה טובה עבור שפרה צח לקפוץ לביקור
''לביבות הפרסה היו בטעם של בית, והממולאים הקטנים שהוגשו לידן הכילו אורז מלא ועוד הרבה הפתעות טעימות ובריאות...''. ליאורה חוברה נהנתה מהאוכל הייחודי של קפה-מסעדה מקום לב, ואף חילצה מתכון לממולאים צימחוניים
אלו מאיתנו שאוהבים לאכול מחוץ לכותלי המטבח מקבלים בסוכות את מלוא הלגיטימציה: בסוכות זו מצווה, אפילו חובה, לאכול בחוץ, על המרפסת, באוהל בדואי – בכל מקום שאינו תחת קורת גג. הנה כמה מסעדות טובות, שמאפשרות לכם לעשות את זה בסטייל
''למנת הביניים אנחנו מאחדים כוחות לטובת רביולי פורטבלו. אוי, הרביולי! שם צנוע שמסתיר מאחוריו מנה מדהימה של רביולי גדולים, במילוי פטריות פורטבלו ושמפיניון עם חצילים וקצ'קבל, ברוטב שמנת, יין לבן ופטריות כמהין, יחד עם בצלצלי שאלוט מזוגגים. אותו עיקרון של עושר מרכיבים וטעמים שמפתיע ומענג את החיך עם כל ביס, חוזר גם בעיקריות: פילה הבקר שלו ופילה הלוקוס שלי...''. שפרה צח ביקרה ב''מקום בלב'' והתמוגגה
שנתיים בלבד חלפו מאז ההפקה המסחרית הראשונה של יין הרימונים וכבר מסתמנת הצלחה בינלאומית. שפרה צח כתבתנו השתתפה בטעימה של יין רימונים שהתקיימה ב''מקום בלב'' וגילתה מהו יין רימונים ולמה כדאי לשלב אותו בכל ארוחה
ארבע המלצות על ארוחות בוקר מרחיבות לב, ששווה לצאת למענן מהעיר
גם לנו מסתבר יש טוסקנה, וגם אצלנו, אם תחפשו מספיק טוב, תמצאו נופי פרובאנס. וכן, גם מסעדות כפריות שאין כמותן לעשות בני אדם למפויסים. ארבע המלצות על ארוחות בוקר כפריות. להדפיס ולשמור.
היה שם אוסו-בוקו טלה במרלו, רך ונימוח עד שנפרד מהעצם בנגיעת מזלג, וכבדי עוף עסיסיים שהוכנו עם ליקר קסיס שהעניק להם צבע חום עמוק ולווית טעם מיוחדת, ושתי המנות נחו על מצע פירה טעים וקוביות של ירקות שורש, שספגו את הרוטב העשיר שלהן.