אם אתם מבולבלים מהמסרים המנוגדים לכאורה לגבי שומן ובריאות, או אחוזי אשמה על כך שאתם נהנים ממזונות עתירי שומן - אתם לא לבד. בכתבה זו נגלה לכם איך אפשר ליהנות משומן – מהסוג המועיל של השומן עד השומן החיוני
זוהי תופעה מוכרת: הדיאטה הולכת טוב, אנו יורדים במשקל, ואז מגיע החג, ופתאום אנחנו עם שלושה קילו עודפים. במקום להתייאש מראש ולדחות את הדיאטה לאוקטובר – הנה כמה טיפים שיעזרו לשמור על המשקל בתקופת החגים
בטור הקודם ציינו פה את חמשת המזונות הטובים ביותר, ובהם יוגורט, סיבים תזונתיים, פיגמנטים, עשבי תיבול ומים, מהם כדי להרבות באכילה. עכשיו, אחרי שהבנו מה הכי כדאי לאכול, רצוי שנדע גם ממה רצוי להתרחק כמו מאש
בעומדנו מול מדפי הסופר, אנו תוהים לא פעם - מה הכי כדאי לאכול? איזה מזונות הכי בריאים, הכי מזינים, הכי ייטיבו עם הגוף? ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מונה את חמשת המזונות הטובים ביותר, שמומלץ לצרוך מדי יום
כולנו אוהבים לנשנש מפעם לפעם עוגיות, ממתקים, חטיפים, פיצוחים או פירות. לא בטוח שכדאי לנו. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה למה לא, וממליצה על תחליפים
הרזיה אמיתית, מגלה הדיאטנית ליאורה חוברה, לא מודדים בשקילה. טור מנומק על כל שיטות המדידה שיתנו לכם את תוצאות האמת של הדיאטה שלכם
''שוקוהולים'' ברחבי העולם אימצו אל ליבם בשמחה את ממצאי המחקרים החדשים שהגיעו למסקנה כי השוקולד מועיל לבריאות. אבל כמו כל דבר בחיים אליה וקוץ בה ולפני שאנחנו מתנפלים עליו כדאי שנדע כמה דברים על השוקולד
דווקא עכשיו, כשהתשוקה אליו עוד בוערת, זו הזדמנות מצוינת לבדוק מה הפך את הלחם למזון בסיסי עבור אוכלוסיות רבות בכל העולם. ליאורה חוברה בטור שכולו פחמימות
איך לעבור את פסח בשלום? ליאורה חוברה עם עצות למי שרוצה למצוא את עצמו אחרי החג באותה מידת מכנסיים
בספרה החדש ''קל ובריא'' מציעה אלינוער רבין פתרון לשאלה הרת הגורל ''טעים או בריא?''. מדריך מעשי עם למעלה ממאתיים מתכונים ותפריטים יומיים דלי קלוריות, ויש גם מתכונים
כמה עולה לנו משלוח המנות בקלוריות? אולי יותר טוב לא לדעת, כי הוא יקר להחריד. מי שרוצה לחייך גם אחרי החג, מוזמן להציץ ב''מחירון'' של הדיאטנית ליאורה חוברה
אוהבים אותם בכל מקום על פני הגלובוס, הסועדים אבל לא פחות מהם המבשלים. סוד הקסם של תבשילי הקדירה, ארוחות בסיר אחד ובבישול ארוך
מתכונים של שומרי משקל לט''ו בשבט
הידעתם שמאכלים חמים משביעים יותר ממאכלים קרים? הדיאטנית ליאורה חוברה על היתרונות התזונתיים שבארוחות מרק, ויש גם מתכון למרק תימני עשיר
האינדיאנים גילו אותו כבר לפני מאות שנים אבל אנחנו נזקקנו למחקרים מדעיים כדי להבין שמדובר בפלא. על נפלאות החמוציות, שהן בכלל מתוקות
את הכוסמין גידלו כבר לפני 9000 שנה אבל במאה העשרים, הידועה גם כעידן הקמח הלבן, הוא נזנח ונשכח. עכשיו הוא חוזר, ובגדול. קבלו את הטנרד הבריאותי הבא
לשמש הישראלית היוקדת יש גם יתרונות. היא מעודדת את הירקות והפירות הסגולים שלנו לייצר כמויות גדולות של פלבנואידים, נוגדי חימצון חזקים ביותר
אם לא נתקלתם בה בתפריט של מסעדה, על השולחן אצל הדודה, בדוכן קידום מכירות בסופר או בפרסומת ברדיו, כנראה שמזמן לא יצאתם מהבית. הדיאטנית מיה בן אפרים מסבירה למה כולם צודקים וממליצה להוסיף קינואה לתפריט על בסיס קבוע, ויש גם מתכונים
יותר ממיליון ילדים חוזרים לבית הספר בתחילת ספטמבר ויחד איתם חוזרים מיליון הורים להכין סנדביצ'ים בכל בוקר. הדיאטנית ליאורה חוברה מסבירה על מה חשוב להקפיד ומה לא מומלץ להכניס לתיק האוכל
בצל, כרוב, צנון, צנונית, שעועית, קישואים, מלון ואפילו תפוחי אדמה, שייכים לקבוצה הירקות הלבנים-צהובים, המתבררת כעת כבעלת יותר ויותר סגולות בריאותיות
חם לכם? מזון יכול לקרר אותנו, כך לפחות טוענים הסינים כבר 5000 שנה. הדיאטנית ליאורה חוברה מספקת טיפים לקירור פנימי בעזרת המזון
אין מזון טוב ומזון רע, קובעת ענבל קרקו, הדיאטנית הראשית של שומרי משקל. יש רק הרגלי תזונה טובים ורעים. איך תשפרו את הרגלי התזונה שלכם
בבית כבר התרגלתם לתזונה מאוזנת ואפילו לתפריט דיאטטי אבל בכל פעם שאתם יוצאים למסעדה, אתם מרגישים שאיבדתם שליטה. מה עושים? מאמצים כמה כללים לאכילה במסעדות וממשיכים לבלות ולרזות
מה היתרונות הבריאותיים של פעילות גופנית? למה היא מעלה את החשק המיני לפחות כמו ויאגרה? וטבלה שמפרטת כמה סלסה תצטרכו לרקוד כדי לשרוף את ארוחת הערב
שתייה היא חלק חשוב מההנאה בארוחה במסעדות במיוחד אם אתם חובבי יינות או שתייה חריפה אחרת. אבל אם אתם שומרים על המשקל או מנסים לרזות, חשוב שתהיו מודעים לעובדה שיש לה ''מחיר'' בנקודות והוא עלול להיות כבד