פולניה במאה אחוז לוקחת דייט חצי-הונגרי-חצי-יקה למסעדה טריפוליטאית. איזה מזל שהמסעדה הטריפוליטאית מגישה ארוחת טעימות, אחרת היינו הולכים לאיבוד בתפריט
לילדה יש בת מצווה ולא בא לכם לעשות אירוע באולם מפוצץ, נכון? הפעם הזו אתם רוצים לעשות משהו מיוחד. מחפשים את השילוב הנכון והמנצח בין מקום שמעניק תחושה ביתית, משפחתית וחמימה, ובכל זאת מרווח ויוקרתי.
אבל מה שהכניס אותנו לקונדיטוריה היה הריח המשכר של אוזני ההמן, הניחוח המכריז שמשנכנס אדר מרבין בשמחה. אמא שלי התכוונה להכין בעצמה אזני המן לקראת החג, אבל כשטעמה את אלו של יהודית החליטה שאולי עדיף להתפנק קצת השנה.
מספר פעמים חלפתי על פני המסעדה החדשה ''מיתוס'', עד שבאמת הזדמן לי להכנס אליה. מבחוץ היא עושה את הרושם הנכון- קודם כל, היא ממוקמת במיקום הנכון. בין איכילוב, בתי המשפט והקריה, באיזור שוקק עסקים ומשרדים. בערב המתחם יותר שקט, והמסעדה הופכת לגריל בר עדכני ואלגנטי.
התפריט מורכב ממנות איטלקיות טעימות להפליא במחיר שלא מרוקן את הכיס ומאפשר לחזור שוב. המלצרית טרחה לציין כי התפריט הוא בהחלט בסיס לשינויים ואני ממליצה לשמוע את כל מה שיש לשף להציע לפני שמזמינים.
פטריות שמפיניון במעטפת קראנצ'ית ממולאות בגבינת עיזים ואגוזי מלך על רוטב אלפרדו היו פיקנטיות וקצרו תשואות רבות בשולחן. גם הפטריות בטמפורה (בצק בירה)
אני אוהבת בשר, אבל תמיד שמחה לקבל באותו ה"דיל" עוד רכיבים- וב"ראגו" ענו לי בדיוק על הצורך הזה. בצלחת הגדולה הוגשו כמה סוגי ירקות אפויים
הצעה מעניינת היא העסקית של רוזמרין- בין השעות 12:00-17:00 ניתן לקבל מבחר סוגי דגים ב- 50 ₪ בלבד לאדם. לרוזמרין אחזור ביום חמים, כדי לשבת בגן וגם לבדוק את מנות הדגים.