לחם בשר הרצליה

דון ויטו- איטלקייה של מסעדה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  התפריט מורכב ממנות איטלקיות טעימות להפליא במחיר שלא מרוקן את הכיס ומאפשר לחזור שוב. המלצרית טרחה לציין כי התפריט הוא בהחלט בסיס לשינויים ואני ממליצה לשמוע את כל מה שיש לשף להציע לפני שמזמינים.

הדבר הבולט ביותר לעין כשנכנסים לדון ויטו הוא העיצוב המושקע, וניכר כי מישהו תכנן והשקיע מחשבה רבה. התוצאה היא קוים נקיים ואלגנטיים, ושילוב כתום שחור היי-טקי העוטף בחום את כל מי שנכנס. כשהצצנו לעבר החצר המרוצפת סיפר לנו יזהר המנהל על התוכניות לאביב הקרוב- הופעות אקוסטיות לצד צלחות פסטה. מיד הרגשנו כמו בבית והבטחנו שנבוא.
התפריט מורכב ממנות איטלקיות טעימות להפליא במחיר שלא מרוקן את הכיס ומאפשר לחזור שוב. המלצרית טרחה לציין כי התפריט הוא בהחלט בסיס לשינויים ואני ממליצה לשמוע את כל מה שיש לשף להציע לפני שמזמינים.
למנות הפתיחה בחרנו בעזרת המלצרית החביבה במניפת חציל קלוי על פוקצ'ה קריספית עם לבנה כבשים וטיפות פסטו וקרפצ'ו פלפלים קלויים עם פטה עזים. בתור חובבת גבינות צאן אני יכולה להעיד שהגבינות מצוינות ובכלל שתי המנות יפות ומשאירות טעם של עוד בגודל שבהחלט משאיר מקום גם למנה העיקרית (וזאת תכונה חשובה בעיני במנה ראשונה).
למנה עיקרית תצפה לכם בכל יום הפתעה בדמות מנת היום. אנחנו נהנינו מפילה ברמונדי שהוגש ברוטב פסטו והיה עשוי היטב. גם הרביולי היו עשויים במידה (אל דנטה איטלקי כמו שצריך) והמילויים מפתיעים.
הבחירה בין הקינוחים הייתה קשה, לכן הפקדנו אותה בידי השף ששלח לנו סופלה שוקולד איטלקי מלווה בכדור גלידה תוצרת עצמית (תוכלו לבחור בין טעמים של פררו רושה, תאנים ופקאן ושוקולד) . הקינוח לווה בקפה איטלקי משובח.

בדון ויטו שמים דגש על ייצור עצמי כמעט של כל מה שיוצא מהמטבח, ומבטיחים שזו רק ההתחלה ועוד צפויים שדרוגים ושינויים של התפריט. אנחנו מצפים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש