קרנבל ברזילאי עם רקדניות, תלבושות והרבה מוזיקה.
הארוחות הכי שוות ומפתות של הוולנטיינז דיי. פרויקט מיוחד ליום האהבה
שפרה צח, הקופירייטרית הפרטית שלנו, המציאה את המילה שקובי מידן מחפש כבר ארבע תכניות – תחזוגיות. כדי לצקת בה תוכן היא לקחה את בן זוגה ואבי ארבעת ילדיה לארוחה רומנטית אצל השף ארז שטרן
מסעדת פורטבלו האיטלקית עורכת את פסטיבל הפסטה הראשון! 1-15/02, מכינה לנו המסעדה שבועיים של טעמים, בדיל לא רגיל!
באיזור השרון ידועה מסעדת ''אוקלוהומה'' כמובילה במטבח האמריקאי ובהתמחות בבשרים.
יש מי שחנויות לציוד משרדי עושות להם את זה. אנחנו בעד חנויות לכלי מטבח. אם הן מתהדרות בפרודוקטים מיוחדים ובאוסף סכינים שלא נראה כמותו, זה אפילו עוד יותר טוב
יש לא מעט סיבות לצאת מהבית גם בלילות החורף, כשבחוץ גשום וקר. ארבע מהן מובאות כאן בהרחבה
מנת הדג היתה יוצאת מן הכלל. פילה של פרידה ועליו פרוסות בטטה, עטוף בעלי מנגולד ואפוי ברוטב שמנת ועירית. הדג, שממש נמס בפינו, היה מלווה בפרוסות בטטה נוספות ובבורגול. זללנו אותו וליקקנו את הרוטב
לאכול ארוחת בוקר עשירה וליהנות מקרני השמש הראשונות. צפוני בטיילת מציעים ארוחת בוקר מלאה במחיר מיוחד של 29 ש''ח.
המסעדה הכפרית בנויה מעץ עם חלונות גדולים המשקיפים לנוף מדהים שנמצא בחוץ. בפנים מתנגנת מוסיקה אוטנטית ונעימה המשלימה את האווירה המיוחדת של המקום.
שתי המנות העיקריות שנאכלו שלא לומר נזללו על ידינו, היו פנה פילה בקר בשמנת ופלפלת עם רוטב נפלא שהתחבר היטב לפסטה והיה ממש מעדן, וצלעות טלה בגריל, שהיו עסיסיות וקצת כמו בפרסומת למילקי, גרמו לנו להילחם על הביס האחרון
מזג האוויר הסוער בשבוע האחרון מייצר לפחות שני דברים טובים, הוא מעלה ברשתות הדייגים עושר של פירות ים והוא עושה חשק למרק חם. השילוב בין השניים מנצח
הרוטב של פלטת פירות הים העצומה היה פשוט לכאורה, בסך הכל עגבניות, פלפלים חריפים והמון עשבי תיבול. אבל מישהו במטבח כישף אותו. לא יכולנו להפסיק לאכול ממנו, דומעים מהחריפות ומתענגים על כל ביס. אין מה לומר, פירות הים ליוו אותו באופן מושלם
מנגד הוזמנה מנת טונה אדומה צרובה. קוביית דג מפולפלת בפלפל שחור וצרובה קלות הונחה על מצע פטריות פורטובלו, צנוברים ועגבניות מיובשות. כשהטונה טרייה אין מקום לפספוסים, זו מנת בינגו. ''אני אוהבת את המקום הזה'', אמרה דינה ונשענה לאחור כשמבט מפויס על פניה הצופים אל הגן
מתחם התיירות ''פלמחים על הים'' יוזם לראשונה פסטיבל חורף, המבוסס על מאכלי החצילים. הפסטיבל יערך מדי שישי החל מיום שישי ה – 30 לדצמבר 2005 ה' חנוכה, ועד יום שישי ה – 27 בינואר 2006.
לפחות ארבעה פסטיבלי אוכל יתקיימו במסעדות שונות ברחבי הארץ בשבועות הקרובים. פסטיבל קובה במסעדת אמא הירושלמית, פסטיבל חצילים ב''אל מול הים'' הפסטורלית, פסטיבל פסטה בפורטובלו ביבנה ופסטיבל מאכלים בולגריים בויטושה היפואית. פרויקט למי שאוכל כדי לחגוג
כמו במסעדות של פעם, יש משהו נהדר בעובדה שבעלי הבית גם מבשלים ומשרתים את הסועדים. הם נותנים מכל הלב כי באמת חשוב להם שתיהנה, יונס היא הבייבי שלהם. מיד כשמגיעים, יונס פותח שולחן עם 15 סוגים של סלטים ותבשילים שונים. המבחר מסחרר וכולל עוד ועוד פינוקים קטנים
לכל עונה היינות שלה ואי אפשר להעביר את חורף 2006 בלי להתעכב על יינותיו. פרויקט מיוחד של טעימות יין בארבעה מוסדות נחשבים בתחום
הבית התאילנדי חוגג בקרוב יום הולדת עשר ועדיין שומר על הטעמים האותנטיים שהופכים את המסעדה לחביבת השפים הישראליים. ניר דודק היה שם, טעם את הטום קא גאי, קדירה ענקית של חלב קוקוס עם נתחי עוף, פטריות וירקות, ונדבק בהתלהבות
יותר מכל דבר אחר מסמלת השמפניה את ליל הסילבסטר. רובנו רגילים לשתות אותה אבל מסתבר שאפשר גם לאכול. לרגל השנה החדשה, מנות עם שמפניה
אירועי סילבסטר במסעדות השונות - פרויקט מיוחד לסילבסטר 2006
ממולאות בשוקולד, ריבת חלב, פיסטוק ואפילו קרם ורדים, עם חור באמצע או בלעדיו, מי יכול להתאפק מלזלול אותן? חמש המלצות חמות ומתוקות למי שהחליט החנוכה הזה לחגוג ובגדול
במסעדה תהל הכינו לכם בסתיו 3 סוגי עסקיות, כדי לחמם לכם את הבטן. אם רציתם משהו קליל, יש ארוחה עסקית ב 35, ואם יש לכם חשק להוציא קצת יותר, יש עסקית ב 55, או עסקית הכוללת מנה ראשונה, עקרית, תוספת ושתיה קלה, והכל במחיר המנה העיקרית!
חיכינו חיכינו, ציפינו ציפינו ומי לא בא? אז זהו, למרות שכבר ביכינו אותו, החורף מגיע סוף סוף ולפי החזאים זה יקרה בגדול. ארבעה חמינים מצוינים ממסעדות, שכדאי לנסות כל עוד קר וגשום.
בתקופה זו של השנה, מסעדות מציפות אותנו בפסטיבלי פירות ים למיניהם. מסעדת הים הסיני מציעה עד סוף דצמבר, ארוחה מלאה במסעדה, במחיר המנה העיקרית!