"באזור הגלידות השמנות נדהמתי מגבינת המסקרפונה עם הרימונים שהוקפאו ונידבו חמיצות מתוקה. אם תשאלו את הילדים, הטעם המקובל ביותר הוא עוגיות האורירו המפורסם..." שרון ינובסקי מלקקת את האצבעות בגלידריית טרטופו
"מזנון הבופה היה עשיר מאוד וכלל: מבחר סלטים טריים ומיוחדים, פשטידות אישיות, כמה סוגי לחמים, מספר סוגי גבינות, ממרחים, ריבות ואף מוזלי למשתגעים על בריאות..." קרן ויזנר מתחילה סוף שבוע רגוע ב- icaffe
"הזמנתי ברווז מטוגן, מנה שהתגלתה כמוצלחת ביותר. הנתחים של הברווז מגיעים מטוגנים ומצופים בציפוי פריך להפליא. למנה נלווה רוטב חריף מעט שמוסיף לברווז טעם עשיר ומיוחד..." אורלי פרש אזולאי מנצלת כל דקה בסינית הכשרה
ברשת 4chef מבינים שתה הוא הרבה יותר מסתם משקה: הוא פילוסופיה ואורח חיים. בימים אלו משיקה החברה את מחלקת ה T- Department, מחלקה אשר תתמקד בתרבות שתיית התה
ההצעה העסקית של מיי גרנולה הינה הצעה מאתגרת, מעניינית ובלתי שגרתית בעליל. באמצעות אתר ידידותי וצבעוני, אתם בוחרים את מיקס גרנולה האישי שלכם. פנו דרך לשיגעון החדש: הזמנת מיקס גרנולה אישי דרך האינטרנט
לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
"קוביות בשר רך ועסיסי ברוטב טריאקי מתקתק נחו על מצע אורז לבן, הרוטב זלג על האורז ונתן לו מתיקות עדינה..." שיר כידן ממליצה לתושבי גבעתיים, לא לנסוע רחוק כשיש את נורי סושי בסביבה הקרובה
"על מחבת לוהטת הוגש לנו האוסובוקו טובע ברוטב ירקות, אפוף טעם, תבלינים וניחוחות של בישול ארוך. השוק היה עשיר בבשר ורך כחמאה, וניכר היה שבושל שעות ארוכות..." אפרת רוזן מבקרת בג'עוני ופשוט מתאהבת במקום
"את תאהבי יותר שמפניה אחרת" אמרה הברמנית ולאחר שקיבלה את הסכמתי, מזגה לי למברוסקו. שמפניה אדומה ומבעבעת, מתוקה יחסית לאלכוהול. חברתי נותרה נאמנה לג'יימיסון...." שיר כידן מגלה עולמות וטעמים חדשים באוקונור
"תפריט בית הקפה, הוא פשוט ונוסטלגי וקרוב לוודאי שתמצאו בו מצרכים ומשקאות שכבר לא מוכרים, לדוגמא: הגזוז של פעם..." שרון ינובסקי בוחרת לפתוח את היום הרביעי של השבוע עם ארוחת הבוקר של קונדיטוריית מיקי
"לטובת כל מי שאוהב את הסלט שלו קצוץ דק, מומלץ לנסות את הקוצץ של פרוגרסיב. בפעם ראשונה ראיתי איך אפשר ב- 5 דקות להכין סלט ענק, קצוץ קטן קטן..." ליאורה חוברה מסבירה איך אפשר להכין סלט ואפילו ליהנות מזה
"הפטריות הגיעו בצלחת צרה וארוכה כאשר הן מסודרות בטור מדוייק, צורתן כעיגולי שניצל, פריכים מבחוץ ומבפנים הפתעה, פטריה מוקרמת בגבינה מלוחה ונימוחה..." שרון ינובסקי ואמה, תופסות קצת שמש נעימה בקפולסקי, מודיעין
"המרק היה חם וריחני, הוא נשא ארומות ותבלינים האופייניים למטבח המרוקאי. משם המשכנו לפלטת הסלטים שכללה גזר מרוקאי פיקנטי ועוד מטעמים..." יובל בלנקובסקי מטייל במדרחוב הירושלמי ולא שוכח להיכנס למסעדת המשפחה
"סדרה נוספת שיצאה לא מזמן, היא סדרת יוגב של יקב בינימינה. לא מדובר ביינות גדולים, אבל ארומות הפרי הבולטות והמתיקות היחסית יתאימו היטב לארוחת מנגל פשוטה של חברים..." יובל בלנקובסקי מדווח על החידושים בתחום היין
השנים עושות רק טוב לדובים בזכרון. מקונדיטוריה כשרה (על בסיס קונדיטוריה גרמנית), היא הפכה למסעדה ובית קפה חלבי. מידי יום ג', החל מהשעה 20:00, מתקיימים ערבי ג'אז, ובשעות הצהריים המבקרים נהנים מעסקיות אטרקטיביות
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. צריך רק כמה שקלים בודדים ולהגיע לאחת המסעדות המופיעות בכתבה שלפניכם
"אז מה אוכלים? את חטיפי הבצק המסורתיים, הבאו - לחמניית שמרים שמנמנה מאודה, גיוזה – מעטפת בצק דקיקה, בדומה לרביולי, המוכנה באידוי..." שפרה צח מרגישה שהיא בטיול בסין כשהיא מבקרת בדים סאם בר, מינג לינג
"הברוסקטה היתה מצויינת גם בגלל פריכות הלחם הקלוי, גם בזכות הסלט הקצוץ שהונח בנדיבות מעליהן ובעיקר בגלל סלט הרוקט והבצל הסגול שהבהיר שאכן, כאן מתמחים בעשבי תבלין..." אדי רון, לא מפסיק לשיר, כל הדרך חזרה מתבלין
"קוקטייל המלון שלי עדין ונשי, ספק מתוק, ספק חמצמץ, מקרר ומרענן ובעיקר גורם לי לחסל אותו ולהזמין עוד אחד. זה לא מפריע לי גם לרעות בשדות זרים..." אפררת רוזן ובעלה יוצאים שיכורים ושמחים מהלופט
יש שתי דרכים לדעת שהחורף בדרך: 1. ברגע שהזזנו את השעון 2. בשעה שש, שכבר רואים חושך מוחלט. אז איך מתכוננים לעונה הקרירה? בקוק סטור מציגים קולקציית כוסות השומרות על חום, וב -4chef משיקים כלים מקצועים לבישול חם
החגיגות נגמרו ולנו נשאר להתמודד עם הקילוגרמים שצברנו בחגים. בתקופת החגים הישראלי הממוצע מעלה כ-2 ק"ג למשקל גופו וכדאי גם לזכור שעוד מעט גם החורף בפתח... לפניכם טיפים שיעזרו לפתור את הסוגיות העולות מידי שנה
"נועל'ה החליטה לפנק אותנו בקוקטיילים הנהדרים של המקום. האחד דקירי תות אדמדם ומתקתק והשני סאוור מלון קיווי ירוק ומרענן. התאבון נפתח לו בשנית ונזכרנו ברביולי שלשמו התכנסנו...." שרון ינובסקי חוגגת בפפרדלה
"הלזניה הגיעה רותחת, הרי הגבינה שהסתלסלו על גבי הלזניה השמיעו קולות בעבוע ובכל פעם שהרמתי את המזלג הייתי צריכה לסובב אותו לפחות חמישה סיבובים בכדי ללפף את הר הגבינה..." נטלי רז בודקת את החידושים בלה לזניה
נכון שאסור לשתות בסמוך לארוחה? האם ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביום? האם כל הויטמינים בירקות נמצאים בקליפה? האם שקדים ואגוזים יכולים לשמש כתחליף לבשר? כתבת מיתוסים אחרונה– מיתוסים על תזונה בריאה
באוונגרד קוראים המון דברים בכל שעות היום: עסקיות צהריים ב- 58 ₪, תפריט ילדים יצירתי, קופונים אטרקטיביים, משלוחים במהירות האור ותפריט בשרים הכולל המבורגרים כמו שרק באוונגרד יודעים לעשות. אז מה מזמינים? ומתי?