מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> רביעיית מתוקים לסופ"ש

מתוק בלב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק

מרכז העוגות
אחד התענוגות הקטנים של החיים הוא מה שקורה למי שחולף בשעת בוקר מוקדמת על פני מאפיה.
אחד התענוגות הגדולים יותר הוא מה שקורה למי שמתמסר לריח החם והמתוק ועוקב אחריו פנימה....
מרכז העוגות ברוטשילד 63 הוא בית מאפה משפחתי, קונדיטוריה קטנה וביתית באווירה אישית.
דווקא ברחוב המסחרי והסואן הזה מתגלה פינת חמד מזמינה, במיוחד לחובבי פחמימות מתוקות.
עיקר ההתמחות במרכז העוגות היא בהכנת עוגות מוס, עוגות אפויות, פאים, קישים, עוגיות, בורקסים, עוגות שמרים, עוגות גבינה, מנות אישיות. כמו כן, ניתן למצוא בחנויות הרשת ריבות, קישוטי עוגה ותמונות אכילות.

המטבח של מטילדה
מטילדה במעוז אביב הינו בית קפה שכונתי הפתוח משנת 1999, ומציע שירות ביתי וחם ללקוחתיו. המקום ידוע במאפים הטריים הנאפים במקום, בארוחות הבוקר, בקישיים הביתיים, בלזניה, בסנדוויצים וכמובן מגוון מתוקים: סופלה שוקולד, דודה בלה- קרם שוקולד לבן עם שבבי פקאן סיני בציפוי שוקולד מריר, מוס פסיפלורה, מוס קפוצ'ינו, שטרודל תפו"ע ועוד...
אם אתם מחפשים לכם בילוי של עונג עם הילדים, צאו מהבית עם זוג אופניים (אם אתם מגיעים מחוץ לעיר החניה בחניון רידינג שבמערב הפארק חינם), וסעו לטייל בפארק עם חניה ארוכת טווח במטילדה.

בית דולב
בית דולב הינו מתחם אחד המשלב אירוח, אוכל ואמנות והכל בהשראה גלילית.
מעיצוב החדרים המכניס כמה שיותר אור ונופים גליליים, דרך הבוסתן והגינה עם צמחים של האזור, המטבח של אסתי דולב שהינו מטבח שף יצירתי המשתמש במוצרים מהסביבה הקרובה ועד היד האמנותית של אבי דולב המורגשת בכל פינה במתחם.
בבית דולב מגוון תפריטים, שבכל אחד מהם מגוון קינוחים מתוקים: גלידה וניל ביתית עם אפרסק בקרמל וקצפת, מקפא פטל עם פירות אדומים ויוגורט מתובל, קרם שוקולד אפוי עם קציפת דבש, "תאנים שיכורות" על סורבה לימונצלו.

גשן
בלב רחוב נחלת בנימין, המסתמן כמתחם קולינרי בהתהוות, שוכנת גשן.
ה'אני מאמין' של גשן הוא אוכל פשוט אך מענג, המבוסס על חומרי גלם איכותיים ביותר. במטבחו, מביא השף לידי ביטוי בכל יום מחדש את שפע היצירתיות הגלום בו ואת טביעת ידו הייחודית.
הקינוחים של גשן: סלט פירות טרי ממבחר פירות העונה בתוספת כדור גלידה פסיפלורה, סופלה כפול בשני טעמים נוגט ושוקולד פלפל, טריו קרם ברולה וניל קוקוס ונוגט, פאדג' שוקולד איכותי בליווי מרק מנגו וחתיכות פירות יער, גלידת סורבה איכותית.