מסעדת שורש המזרח, מסעדה מזרחית בצומת שורש-שואבה, מציעה ארוחה עסקית משתלמת ועשירה, הכוללת את כל סוגי הסלטים, חומוס, שתייה קלה, מנה עיקרית, שתייה חמה וקינוח. המחיר, הנע בין 75 ש''ח ל-90 ש''ח, נקבע לפי המנה העיקרית
אם אתם מתכננים אירוע בחודשים הקרובים, הכתבה הבאה מיועדת עבורכם: אירוע בקמרוני הכותל, אירוע על הים, אירוע בסגנון תנ''כי (כולל בגדים מיוחדים לאורחים) וחגיגה כפרית בלב תל אביב. לחוגגים - הנה ארבעה מתחמי אירועים ייחודיים
''הגוזיה הוא כיסון של בצק מטוגן, בוריאציות שונות ובמגוון מילויים. קראנצ'יות הבשר המתפצפץ בפה עמדה בניגוד מושלם למילוי, הנימוח בפה ומגרה את החיך במליחותו המעודנת...''. שיר כידן בילתה ערב שאנטי מושלם בפס ולוס שבראשון לציון
''למנה עיקרית הזמנתי קנלוני, דפי פסטה מגולגלים לצינורות, ממולאים בתרד ובמבחר גבינות. המנה האיטלקית ממכרת ממש, בעיקר בזכות הגבינות והתרד שנמסו באפיה...''. דניאל לוין שילב את אהבתו לים ולאוכל איכותי במסעדת היקב שבטיילת נתניה
''אין פרסומת, קדימון או מודעה בעיתון שיכולים להכין בנאדם להכיל את רמת הבשר של אל גאוצ'ו. במקרה שלנו, סטייק אנטרקוט 250 גרם, עשוי בידי אמן אוהבות, ואסאדו עגל חלב 400 גרם...''. נדב אבידן חגג יומולדת במסעדת אל גאוצ'ו שבהרצליה
מחלץ הקיווי של חברת chef'n בנוי משני להבים, המאפשרים לחצות את הקיווי, ולהפריד אותו מקליפתו בצורה פשוטה, בטוחה, נוחה לשימוש וללא לכלוך רב, על ידי חיתוך סביב הפרי, ולאורך הקליפה. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
''הלזניה הייתה טעימה להפליא, משביעה, אבל לא משאירה אותך מפוצץ ומשווע לאוויר, ואמנם היא לא ארוחת בוקר קונבנציונאלית מדי, אבל היי - הייתי רעב...''. נדב אבידן עצר לארוחת בוקר ביתית ולא שגרתית בקיבוץ נען, באורלי – קפה בכפר
''זיכרונות המרקים התאילנדים, שאכלתי בדוכני האוכל בתאילנד, העלו חיוך נוסטלגי על שפתי, עת טרפתי את קדירת הסופקיאו המצוינת...''. קרן ויזנר לקחה סיכון, ויצאה בעיצומה של תקופת החגים למסעדת למון גראס ברעננה. היה שווה כל רגע
מסעדת אוליב & פיש הכשרה שבירושלים מציעה בשעות הצהריים של אמצע השבוע ארוחה עסקית, הכוללת בשר או דגים על הגריל בתיבול ייחודי, המוגשת עם מנה ראשונה, לחם וזיתים, וקפה או תה. מחירה בהתאם למנה העיקרית, ונע בין 60 ₪ ל-75 ₪
החורף כבר כמעט כאן, גשם יורד לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה, אבל בדרום עדיין חם ונעים, ובאילת מציעים בתי המלון בחול המועד סוכות, ואחריו, מבצעים לכל המשפחה. אם אתם יורדים דרומה – הנה ארבע מסעדות שתוכלו לפקוד בדרך לאילת
''די מהר היא התבייתה על ציה פיורלה - ניוקי בשמנת, רוקפור, אגוזי מלך ופרמזן. טעמה ופסקה: הרוקפור מורגש כאן כמו שצריך ובזכותו הניוקי לא סתמיים, וגם תוספת האגוזים תורמת לעניין...''. שפרה צח חגגה עם בתה במסעדת אמורה מיו
''אני נהניתי ממנת הנודלס, שהורכבה מאטריות ביצים, ירקות, בוטנים ואגוזים קלויים, שהוקפצו ברוטב סויה חריף-מתוק, לכדי שילוב מצוין וערב לחיך...''. ארוחת צהריים במסעדת יטבתה בעיר גרמה לקרן ויזנר לסלוח לבן זוגה על כל שיגיונותיו
''דפנה מקבלת אותנו בחיוך ענק, וברול i/o שכולל טונה אדומה, קמפיו (דלעת יפנית מתוקה), מלפפון, בטטה, ''והרבה אהבה''....''. מיכל זמרני לקחה חברה במצוקה לנטו סושי שבקניון חיפה, ונוכחה שבנסיבות הנכונות – סושי הוא מזון מרפא
''קניידלו וופרו זלו היא מנה עסיסית, טעימה ונעימה לחיך, המורכבת מפרוסות צלי בשר לבן, ומוגשת לצד תבשיל כרוב עם קימל וקניידלקים - לחם צ'כי מאודה...''. קרן ויזנר נשטפה בפראג הקטנה בזיכרונות ילדות, מהמטבח של סבתה הצ'כית
''הדג שלי היה טרי ורך, המעטפת שלו הייתה בעלת ציפוי פריך, מה שנתן לאמנון מרקם קריספי וטוב. הוא היה מתובל היטב, ולא הייתי צריכה להוסיף משפרי טעם...''. במסעדת בלה ונציה, לימדה שירי טוב את אחותה מסעדה איטלקית טובה מהי
אם גם אתם הולכים לארח בסוכות אושפיזין מסוגים שונים, חברים וקרובי משפחה – כדאי שתחשבו על אוכל מתאים לאירוח. בהקשר זה, מומלץ הפינגר פוד – חטיפים קטנים ומדויקים, שקל לנשנש עם הידיים. הנה כמה מתכונים שמתאימים לאירוח בסוכה
בימי התנ''ך התקיים בעמק האלה הקרב בן דוד לגוליית. היום ממוקמים שם יקבי עמק האלה, ומבקר היין יובל בלנקובסקי לקח זוג חברים ויצא לקרב אנין יותר, שמטרתו להכריע איזה מיינות הקברנה פרנק של היקב הוא המשובח ביותר. דרכים צדדיות
אם גם אתם הייתם רוצים להיות עכשיו בטוסקנה, אבל תקועים מול המחשב במשרד – כדאי לכם לעשות קפיצה קטנה לחו''ל לפחות בארוחת הצהריים שלכם, וליהנות מהארוחה העסקית של מסעדת לוסטיג מטבח איכרים, המציעה אירוח כפרי ביתי, כמו באירופה
''בכל המנות מורגשת, בדיוק כמו שהבטיחו לנו, הים תיכוניות של ישראל - בשימוש בעשבי תיבול מקומיים, לדוגמא. עוגת הדניס של אספי הייתה קלילה וטעימה, והפילה שלי היה נהדר גם הוא...''. עיינה גל ציינה את פתיחת השנה במסעדת הסוכה הלבנה
''למערכה השנייה מתייצבים שניים, קערת חסילונים יוקרתית ופלאפל בטחינה. אלה ואלה נעלמים מהצלחות כמעט ברגע, משאירים מאחריהם רק את קולות ליקוק האצבעות...''. יובל אופק בדק את הסניף החדש של מסעדת דיאנא בנצרת. איכותי כמו מסעדת האם
חול המועד סוכות הוא זמן טוב לטיולים משפחתיים ברחבי הארץ, ובבירה – בפרט. שם, פותחות רוב המסעדות סוכות, מתקשטות בקישוטים צבעוניים ובפעילויות לילדים, ומציעות מטעמים מיוחדים לחג. הנה ארבע מסעדות ירושלמיות שבהן כדי לבקר בסוכות
''עוד באותו יום חיסלנו את הלחם הצרפתי המדהים – פריך מבחוץ וענן רך מבפנים – שהגדיל את מכסת הטיסות על ציר החמאה-קרש חיתוך...''. לאחר הביקור והטעימות בלחם ארטיזן, מבקשת אדווה גן סתיו מחיים, מקים הרשת: שלך לחמך, חיים, אלי...
יום כיפור בפתח, ובקרוב יתכנס כל בית ישראל לחשבון הנפש השנתי ולחתימה טובה, מי בצום ובתפילות, מי במרתון די.וי.די. במסעדות כבר חשבו על היום שאחרי, וארגנו מסיבות חטאים מעוררות תיאבון. הנה ארבע מסעדות בהן תוכלו לשבור את הצום
''הקוסקוס המלכותי מעוטר בצימוקים ושזיפים, שבושלו ארוכות עם בשר כבש. הקוסקוס עדין ודק, ובשר הכבש נמס ממש על הלשון, והפירות מוסיפים מתיקות שלא משתלטת...''. מרגלית אשכול מוכנה להמיר את ביתה שלה בבית המרוקאי של מסעדת דארנא
ממטעי הקקאו הטרופיים, לקלייה בשמש ובמכונות, עובר במחיצה, בהפרדה ובערבול. דרך ארוכה עושים פולי השוקולד מרגע שנקטפו ועד להפיכתם לממתק האהוב ביותר בעולם. רואי גרשון, שוקולטייה ומקים המותג Roy שוקולד, מספר. כתבה ראשונה בסדרה