''מבשלים חוויה'' מעבירים כבר בימים אלה סדנאות לחנוכה. מסתבר שבעדות ישראל יש מאכלים המיוחדים לחנוכה שאינם סופגניות: ה''פלאו מאסתין'' אצל יהודי פרס, סלט חנוכה מיהודי ליטא, והדונט'ס היישר מאמריקה.
פאקורות, צ'אטני, צ'יקן טיקה, דאל וביריאני, שמות החדשים בעלי הצליל אקזוטי מקבלים את פנינו יחד עם ,שלל צלוחיות בצבעים וניחוחות.
תשכחו ממה שאתם יודעים על סדנאות, מקצועיות ככל שיהיו. דרכתם בדלת של מאיר? אתם חלק מחבורה.....
מתכון מתוך סדנת ''בשרים עם דני חסיד'' בפודסטפס