בשישי, ה-5.5, תתקיים ב''איש הענבים'' ביפו טעימת העצמאות השנתית, במסגרתה טועמים ממיטב יינות ישראל תחת קורת גג אחת. בטעימה השנה יהיו 59 יינות, כמספר שנות המדינה ועוד אחד לשנה הבאה. על טעימת העצמאות וטעימות נוספות בחודש מאי
עם פרוץ עונת המנגל אספנו מתכונים, טיפים והמלצות אישיות מחבורה מובילה של קצבים ומסעדנים מומחים לבשר. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לנפנף. להדפיס ולשמור
אוהבים לשתות? צוות הברמנים של אנג'י בר ובשר מנווה צדק מנדב ארבעה מתכונים לקוקטיילים מסעירים, רק לנער ולהגיש
שפעת או לא, העוף עדיין כאן וכמו שהוכיח בחג הפסח, במלוא תפארתו. למי שלא יכול בלעדיו ולאחרים שמחפשים גיוון בחרנו שלושה מתכוני עוף מקוריים מתוך ''ספר העוף הגדול'' של רות אוליבר ואורלי פלאי-ברונשטיין
ביום חמישי, ה-20.4 יחגגו המוני ישראל את המימונה בבתים פרטיים, באולמות ובפארקים. כבר כמה שנים שהמסעדות, בעיקר המרוקאיות, מצטרפות לחגיגה אבל את מה שקורה בענף לקראת המימונה הקרובה אין דרך להגדיר חוץ מאשר במילה השחוקה עד זרא ''טרנד''. השנה כולם קופצים על עגלת המופלטות אפילו מסעדות אסיאתיות וברים ליליים. מקבץ ההמלצות שלנו מימונה לפניכם
טעימות וויסקי יפני, טעימות יינות ישראליים ומכירה חגיגית לקראת פסח ישירות מהיצרנים
מתחם התיירות ''פלמחים על הים'' יוצא לקראת סוף החורף תחילת האביב בפסטיבל מרקים עם מגוון מרקים סביב לעולם
שלוש סדנאות בישול לילדים מבטיחות ללמד אותם להכין את משלוח המנות בכוחות עצמם
ניר צוק חונך חדר יין, הטמפטיישן בר יוצאים בתפריט וויסקי מורחב ובמסעדת Messa משיקים ליין של קוקטיילים בטעמי ילדות. החדשות הכי חמות בעולם האלכוהול
לפני שהספקנו להתאושש מהסופגניות כבר נוחתים עלינו הפירות היבשים. איך עוברים את החג בלי להשמין? ל''שומרי משקל'' יש כמה הצעות מהודקות
מתחם התיירות ''פלמחים על הים'' יוזם לראשונה פסטיבל חורף, המבוסס על מאכלי החצילים. הפסטיבל יערך מדי שישי החל מיום שישי ה – 30 לדצמבר 2005 ה' חנוכה, ועד יום שישי ה – 27 בינואר 2006.
בעוד שבועיים תתקיים במשתלות גבעת ברנר תחרות כובשי הזיתים החובבים בישראל. לקראת התחרות מספקת המשתלה כמה טיפים ראשונים למי שרוצים אבל פוחדים להצטרף לקהל ההולך וגדל של כובשים ביתיים. כיצד לכבוש זיתים ביין
שלחו לכם זר של ורדים לכבוד השנה החדשה, יום ההולדת או שבת המלכה? מה דעתכם לגוון קצת ולהכין ממנו ריבה ביתית? טור קצר על הפרח הכי רומנטי בעולם ומתכון מבושם בסופו
אירועי סילבסטר במסעדות השונות - פרויקט מיוחד לסילבסטר 2006
אוצ'ה אומנות התה עם הסברים על תה ירוק, שחור, עם קפאין או בלעדיו, ועם תשובה לשאלה המטרידה: למה שותים הבריטים את התה עם חלב.
כ-40% מכלל כמות הדבש השנתית נמכרת במהלך אלול, בחודש שקודם לראש השנה. אבל מה בעצם אנחנו יודעים עליו? יורם פז ממכוורת עמק חפר עם כל מה שרציתם לדעת על דבש אבל לא ידעתם את מי לשאול.
לא חשוב מאיזו עדה אתם, דג יעלה על שולחנכם בשבועות הקרובים. איך יודעים שהדג שלכם טרי וממה חשוב להיזהר.
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את יעל אהרונסון
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את ירון קסטנבוים
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדה והקייטרינג המרוקאי מרקש. מאחורי המנות הטעימות מצאנו את פיני אלהרר שעוסק במלאכת ההסעדה המורכבת ומפיק מנות עשירות וצבעוניות, כמיטב המסורת המרוקאית
עבור רלי שולמן, השפית הצרפתיה של ''אלגונקווין'', פרופיטרול גלידה עם רוטב שוקולד צרפתי זו מנה שהיא הביאה מהבית שלה בצרפת ונכנסה לתפריט המסעדה מיד עם פתיחתה, לפני כשש שנים.
כשבית היוצר של אורי בורי וכרמלה בנחלה, החליט לפתוח לשתי המסעדות מסעדה צעירה בנמל קיסריה, הוכתרה זו מיד ''האחות הפרחית'' של כרמלה בנחלה. קבלו את עמוס שיאון, העומד בראשה.
בשר ופסטה, שניהם יחד וכל אחד לחוד הם המומחיות של דימיטרי ברגין מהאיטלקיה של רמת החייל, מזטי. קבלו את האיש ופועלו.
עד גיל מבוגר יחסית עסק עמי דניאלי בצילום נופים ובצילום פוליטי ולא חשב בכלל על קריירה של שף. אבל איכשהו, גם לו עצמו לא לגמרי ברור איך ומתי, גילה את המטבח ועזב את המצלמה לטובת סכין השפים. כרטיס ביקור עם עמי דניאלי, השף של הגולף ביסטרו בקיסריה.