הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את יעל אהרונסון
שם: יעל אהרונסון (קלימן)מסעדה: יולעבר: היה לי קייטרינג ומסעדה קטנה ביפו פט-יוללימודים: אוטודידקטית. לקחה קורסים בקורדון בלה סגנון: פיוז'ן
מנת הדגל: הבשרים האיכותייםלעולם לא אבשל: אהיה פחות טובה באוכל מרוקאי. אין הרבה אנשים שיכולים לעשות אוכל מרוקאי טוב. השראה: חומרי הגלםהשראה בישראל: אוהבת את כל הירקותחומרים אהובים: יין, בשרים, ירקותהקהל הישראלי: קשהחלום: החלום של כל שף, לא להסתכל על התמחור ולהכניס את מה שבא. לא להיות מוגבל.
שדרות רוקח 2, תל אביבטלפון 03-7414949
יעל אהרונסון במגרשה הביתי