שף בשקט עם עמוס שיאון מהלנה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

    כשבית היוצר של אורי בורי וכרמלה בנחלה, החליט לפתוח לשתי המסעדות מסעדה צעירה בנמל קיסריה, הוכתרה זו מיד ''האחות הפרחית'' של כרמלה בנחלה. קבלו את עמוס שיאון, העומד בראשה.

כשבית היוצר של אורי בורי וכרמלה בנחלה, החליט לפתוח לשתי המסעדות מסעדה צעירה בנמל קיסריה, הוכתרה זו מיד ''האחות הפרחית'' של כרמלה בנחלה. קבלו את עמוס שיאון, העומד בראשה.


שם: עמוס שיאון

מסעדה - הלנה בנמל קיסריה

עבודות קודמות- יהונתן רושפלד , כרמלה בנחלה, רישתי, לחם ארז.

לימודים- תדמור

סגנון- מטבח מקומי מקורי

מנת הדגל- ''סינייה בורי''

לעולם לא אבשל- ביום הולדתי

השראה- ילדים מבשלים מאת רות סירקיס

חומרים אהובים- הכל בתנאי שטרי עדיפות לחומרים מקומיים

הקהל הישראלי- מעריך אוכל טוב

חלום- מסעדה קטנה ללא תפריט


סביצ'ה דג ים , עלי זעתר וגרידת תפוז

4-סועדים

פילה דג ים טרי, ללא עור (לוקוס ,אינטיאס , פלמידה )
ניצני מלח ים
מיץ משני לימונים
חצי כוס עלי זעתר טריים
קליפה מגוררת דק מ1 תפוז (''זסטים'')
צ'ילי אדום טרי פרוס דק
חצי כוס שמן זית איכותי

1. פורסים את הדג לרצועות דקות ומרפדים את הצלחת באופן שווה.
2. מפזרים מעט מלח ים ומזלפים את מיץ הלימון על הדג בשכבה דקה. מפזרים את עלי הזעתר,קליפת התפוז והצ'ילי האדום . בוזקים את שמן הזית מעל בכמות נדיבה .מגישים עם פרוסות לחם לבן

הלנה


העיר העתיקה, נמל קיסריה, קיסריה
טלפון: 04-6101018
פקס: 04-6101019