Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> מסעדות בולגריות- מאמר המסקר ארבע מסעדות, ומתוכן מוגש מתכון למנת קבב בולגרי.הכתבה כוללת מתכונים ותמונות וכן קישורים לאתר הבית

ארבע מסעדות בשר, ארבע מנות מנצחות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 

אפשר לנתח את עולם המסעדות לאורך ולרוחב, אבל אי אפשר להתווכח עם האפקט של מנת בשר טובה, מנצחת. זה יכול להיות אנטריקוט עסיסי, קבבים ריחניים מנוקדים בצנוברים או נקניקיה משובחת, אבל אפקט המשיכה שיש למנה כזאת הוא כה רב, עד שאפשר שזיכרונה בלבד יוביל אתכם ולהזמין אותה גם בחצות הלילה. כרוניקה של השתוקקות.

מה צריך בשביל מנת בשר מנצחת? צריך שהבשר יהיה טוב ויקבל את הטיפול המגיע לו. חשוב לזכור שהטיפול המגיע לבשר טוב הוא כה מועט, עד שעיקרו הוא לא לעשות יותר מידי, לא להרוס: בשר לא מעובד, מאיכות טובה אש מספיק חמה וחזקה, שומן טוב, מלח פלפל וזהו. יש את הרטבים, כמובן, אבל אלה עדיף שיבואו בצד ויתנו לבשר לדבר. ליד הבשר, צריך מעט מאוד. יש יגידו שאין כמו צ'יפס טוב, יש ירצו ירקות צלויים, ויש יגידו כלום. בשר טוב, עם כלום בצד, זה הכי הכי טוב.


סטייק אל גאוצ'ו

אנטריקוט עסיסי מאיכות מצוינת, עם כל האווירה הארגנטינאית מסביב. הסטייק מגיע במשקל 500 גרם, עם עצם השומרת על עסיסיות הנתח. מוגש עם סלט ירקות, רוטב צ'ימיצ'ורי ושיפוד ירקות על הגריל.
/

מסעדת אל גאוצ'ו
דרך המכבים 40 אזה''ת ישן ראשל''צ
03-9664301

12:00-23:30


רולדה אנטריקוט ארגנטינאית

ב''דוניה רוסה'', מסעדת בשרים דרום אמריקאית יש מנות בשר משתנות. מעכשיו ועד יום העצמאות לפחות היא רולדה של אנטריקוט העשויה על אש קטנה מאוד של פחמים. האנטריקוט משוטח וממולא בפרמזן,שום וירקות המעניקים לה עסיסיות וטעם עשיר. למי שמחפש את ארגנטינה בבשר שלו, ימצא אותה בממרח הפטרוזיליה שנמרח בפנים.


נתח אנטריקוט שלם, במשקל 3 קילו בערך
1/2 כוס שמן זית
150 גרם פרמזן מגורר
2 זרי פטרוזיליה גדולים
2 בצלים גדולים חתוכים גס

20 שיני שום פרוסות
200 גרם פטריות חתוכות
2 גזרים פרוסים דק לאורך בקולפן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות

הכנה
1. פותחים את האנטריקוט, כך שמתקבלת חתיכה אחת, שטוחה וגדולה בעובי שווה.
2. שמים במערבל מזון את שמן הזית, הפרמזן, הפטרוזיליה, הבצל והשום ומעבדים למשחה חלקה. מורחים את התערובת על הבשר ומניחים את הירקות על הבשר. מגלגלים את יריעת הבשר לרולדה וקושרים בחוט שפגט או ברשת.
3. מחממים גריל לחום גבוה, מניחים מעליו את הרולדה וצולים בחום חזק מכל הצדדים. מרחיקים מהגחלים וממשיכים לצלות עוד כשעה וחצי בחום נמוך מאוד עד שמתקבל נתח רך ועסיסי. פורסים לפרוסות עבות ומגישים.

דוניה רוסה
כפר האומנים עין הוד
04-9543777
כל יום 10:00-23:00 (יום ראשון סגור)


אנטריקוט על האש

הסניף הראשון והמיתולוגי של המסעדה נוסד לפני 22 שנה בדיזינגוף 206. בעיות החניה של אלה שהמתינו לשאטובריאן בפיתה הובילו את הבעלים להעביר את הגריל לצהלה, שם היא ממוקמת מאז.
סטייק אנטריקוט אמיתי ומיושן במשקל 450 גרם שמקבל רק מלח ופלפל לפני שעולה על הגריל. יש כאלה שמבקשים ומקבלים מריחת חמאה על הסטייק לפני הצלייה. הסטייק מוגש עם 2 תוספות לבחירה.

מסעדת 206
משה סנה 54 תל אביב
03-6485866
11:30 00:45

קבב בולגרי

3 קציצות בקר וכבש גדולות ועסיסיות, עשויות על הגריל , מוגשות לצד טחינה ירוקה, פירה ועלי ''בייבי גרינס''. הקציצות מתובלות בתיבול עדין, כיאה לקציצות בולגריות. והפירה, אח הפירה … בנוסח צ'כי, עשוי מתפוחי אדמה מעוכים קלות, מעורבבים עם שמנת 42% שומן ועשבי תיבול, וכל העיסה קלוייה בתנור...יש גם כאלה שמזמינים את הפירה הזה לקינוח.

קזרמה
רוטשילד 36
מזכרת בתיה
א'-ה' 11:00- חצות
שישי 8:30 עד חצות
שבת 12:00 - חצות

08-9358808

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש