זאהו קסיאנסנג', השף של מסעדת צ'ויה, נולד בסין ואת המשיכה למטבח פיתח כבר כילד כשהיה מתבונן בסבו מבשל. היום הוא מבשל לישראלים את אותן מנות אסיאתיות אותנטיות. ומה לעולם לא יבשל? חומוס, כמובן
מי ששומר כשרות כל השנה מכיר בעל פה את הרשימה המצומצמת למדי של מסעדות גורמה כשרות. אבל גם אלו שאוכלים רוב השנה שרצים צריכים לפעמים מסעדה כשרה. למענם, הנה ארבע מסעדות כשרות, מהודרות ומוצלחות
הבופאלו ניזונים ממזון טבעי בלבד ואינם מקבלים כל תוספי מזון מה שכמובן משפיע על ערכם התזונתי והבריאותי של מוצרי חלב הבופאלו. בחלב בופאלו יש למשל, פי שתיים סידן מבחלב בקר והוא עשיר בחלבון ודל בכולסטרול
ג'וני ווקר חגג לאחרונה יום הולדת 200 אבל הוא עדיין בשיאו. לרגל האירוע מסכם אוהד רז מעמותת הוויסקי הישראלית, את קורותיו של האיש שתעשיית הוויסקי חייבת לו את הצלחתה
במסגרת הפרויקט ''כיופים טעימים'' שמיועד לאנשי חינוך ולכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים, מלמדת אסנת סדן לבשל עם ילדים בשיטת האינטליגנציות המרובות. להכניס חומרים לקערה וללמוד חשבון, ליצור צורות וללמוד הנדסה ולהדליק את האש וללמוד פיסיקה, כימיה וביולוגיה. שיעור ראשון בתמונות
הדבר הראשון שמקדם את פני הבאים הוא דלפק המתוקים. בתחילתו תצוגה מרהיבה של עוגות אישיות, מוסים ומאפים מעוצבים, לידם מגשים של פרלינים מפתים בטעמים שונים, כולם עבודת יד כמובן, ובהמשך צנצנות של עוגיות
מסעדת ויטושה פותחת את השנה החדשה בפסטיבל מאכלי בולגריה
קרנבל ברזילאי עם רקדניות, תלבושות והרבה מוזיקה.
בגלל גלימת התכלת שעוטפת אותו מכנה אלון כהן בחיבה את הקומקום החדש שרכש 'מוטי', על שם מרדכי היהודי. זאת ועוד בטור נוסטלגי על קומקומי תה מהודרים ואחרים
חיים גן מאמין שתעשיית היין הישראלית צריכה להתמקד כעת בדמרקציה, שיטה לקביעת תקנים למוצרים חקלאיים בין היתר לפי מוצאם הגיאוגרפי. בסוף השבוע הקרוב תתקיים אצלו טעימה של יינות יואב-יהודה למול יינות רמת הגולן שתבטא את הרעיון באופן מוחשי
פסטיבל האוכל הכפרי ה-6 של יואב יהודה ייפתח בסוף השבוע הבא ויציע, בנוסף לארוחות ביתיות כורדיות, הודיות, תימניות ואחרות, גם סדנאות בישול. רק שבניגוד למקובל מבוססות הסדנאות בפסטיבל על ליקוט חומרי הגלם בטבע ולא ממדפי הסופר
הארוחות הכי שוות ומפתות של הוולנטיינז דיי. פרויקט מיוחד ליום האהבה
מה הקשר בין הולנטיינז דיי לקפה? הבריסטה אבנר מירב הצליח להמציא תיאוריה שמסבירה את הפופולאריות של שניהם. רמז: השפעתם על החשק המיני
אחד המנהגים המרתקים בט''ו בשבט, הוא המנהג לאכול שלושה סוגי פירות, כאלה הנאכלים שלמים כמו תאנים, אלה שפריים נאכל וגרעינם נזרק כמו זיתים ואלה שפריים נאכל וקליפתם נזרקת כמו אגוזים. השף יניב גור אריה מ"לגעת באוכל'' הכין מכולם ארוחה
שפרה צח, הקופירייטרית הפרטית שלנו, המציאה את המילה שקובי מידן מחפש כבר ארבע תכניות – תחזוגיות. כדי לצקת בה תוכן היא לקחה את בן זוגה ואבי ארבעת ילדיה לארוחה רומנטית אצל השף ארז שטרן
השף המשובח דניאל בולוד מגיש אינטרפרטציה יחודית משלו למטבח הצרפתי. אחת המסעדות המשובחות בניו יורק, חובה להזמין מקום מראש.
מסעדת פורטבלו האיטלקית עורכת את פסטיבל הפסטה הראשון! 1-15/02, מכינה לנו המסעדה שבועיים של טעמים, בדיל לא רגיל!
באיזור השרון ידועה מסעדת ''אוקלוהומה'' כמובילה במטבח האמריקאי ובהתמחות בבשרים.
יש מי שחנויות לציוד משרדי עושות להם את זה. אנחנו בעד חנויות לכלי מטבח. אם הן מתהדרות בפרודוקטים מיוחדים ובאוסף סכינים שלא נראה כמותו, זה אפילו עוד יותר טוב
יש לא מעט סיבות לצאת מהבית גם בלילות החורף, כשבחוץ גשום וקר. ארבע מהן מובאות כאן בהרחבה
הזיכרון הראשון שלו מאוכל, מספר איציק תג'ר, השף של מסעדת תל אביב ברוהאוס, הוא ריח המאפים מהמאפייה השכונתית. מובן שהדבר הראשון שעשה כשגדל היה לקנות אותה. כרטיס ביקור עם שף שעובד מהבטן (ושני מתכוני בשר בסוף)
ניר צוק חונך חדר יין, הטמפטיישן בר יוצאים בתפריט וויסקי מורחב ובמסעדת Messa משיקים ליין של קוקטיילים בטעמי ילדות. החדשות הכי חמות בעולם האלכוהול
מאמצע פברואר ייחגג ברחבי הארץ פסטיבל החלב, הזדמנות מצוינת להרכיב מסלול מחלבות ולגלות לילדים שגבינות לא ''נולדות'' על המדף בסופרמרקט
לפני שהספקנו להתאושש מהסופגניות כבר נוחתים עלינו הפירות היבשים. איך עוברים את החג בלי להשמין? ל''שומרי משקל'' יש כמה הצעות מהודקות
ספר על תה נשמע לכם משעמם? מרדים? חיוור ותפל? ספר התה שכתב אהוד גונן הוא ספר עיון שפשוט כיף לדפדף בו, לשלוף מידע טריוויה משעשע ולתת לתמונות לקחת אתכם ל''קפיצה קטנה בחו''ל'' ועוד במקומות האקזוטיים שבהם מגדלים תה