מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ג'ירפה בצלחת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   במסגרת הפרויקט ''כיופים טעימים'' שמיועד לאנשי חינוך ולכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים, מלמדת אסנת סדן לבשל עם ילדים בשיטת האינטליגנציות המרובות. להכניס חומרים לקערה וללמוד חשבון, ליצור צורות וללמוד הנדסה ולהדליק את האש וללמוד פיסיקה, כימיה וביולוגיה. שיעור ראשון בתמונות

איך אפשר לנצל פעילות יומיומית כמו הכנת פנקייק עם הילדים כדי לפתח את הקואורדינציה או ללמד הנדסה? אסנת סדן פיתחה שיטה שלמה. שיעור ראשון בתמונות לפניכם:

המתכון:

החומרים הדרושים:
1 כוס + 1 כף קמח
כפית וחצי אבקת אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים
כוס ורבע חלב, ריוויון או לבן
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון.
2. משמנים מחבת במעט חמאה (אם שמים יותר מדי חמאה, החלק החום לא נדבק והעיניים למשל, שטות להן במחבת ויוצאות במקום הלא נכון).
3. את רוב הבלילה שמים בכלי שאפשר למזוג ממנו וחלק קטן מהעיסה שמים בבקבוק לחיץ מפלסטיק שמוסיפים לו מעט קמח כדי שהעיסה תהיה סמיכה יותר או מעט קקאו.
4. בעזרת הבקבוק הלחיץ מזלפים את קווי המתאר של החיה. אזורים שרוצים שיהיו מודגשים כמו פה ועיניים. מטגנים מספר שניות כדי שיתקשה ויחזיק את העיסה הדלילה.
5. מוזגים את הבלילה הבהירה מעל לקווי המתאר.
6. לאחר כדקה או שתיים, כשהעיסה מסמיכה, הופכים את הפנקייק.


הקורס ל''כיופים טעימים'' בשיטת אסנת סדן מיועד לאנשי חינוך, מורים/ות, גננות, מטפלים ואנשים שאוהבים לעבוד עם ילדים. שיטת אסנת סדן נעזרת בגישת ''אינטליגנציות מרובות'', ובעזרתה מלמדים ילדים חשבון, ראשית אוריינות, פיסיקה, כימיה וביולוגיה; מפתחים מוטוריקה, קואורדינציה, עצמאות ודמיון, והכל בעזרת יצירה כיפית וטעימה. השיטה מאפשרת עבודה עם ילדים קשי למידה. הקורס מוכר על-ידי משרד החינוך לגמול השתלמות בשנת שבתון.