השף ברק אהרוני מגיש פרשנות רעננה ונקייה לחומרי גלם מקומיים והשפעות ים-תיכוניות, וזאת בהגשה אלגנטית ומוקפדת, המאפיינת את המבנה והחלל בו שוכנת המסעדה. בהתאם לכך, מבנה התפריט של אלנה מורכב מקטגוריות של ירקות, פסטה, דגים ופירות ים, ומנות בשר, המוגשים במגוון כלים, מחבתות וצלחות בגווני פסטל. זאת, בכדי להעצים את חוויית האכילה הים-תיכונית, והבלתי פורמאלית של מנות חלוקה.
אם אתם חובבי מסעדות המעוניינים לחוות את טעמו של מטבח אירופאי איכותי הרי שמסעדת באבא-יאגה היא המסעדה עבורכם. במסעדה ניתן ליהנות מתפריט אירופאי עשיר שישאיר אתכם עם טעם של עוד.
טפאו הינה מסעדת ובר טאפאס וסביצ'ה המספקת לאורחיה חוויה ספרדית תוססת. המטבח של טפאו מציע מנות טאפאס מספרד וסביצ'ה מדרום אמריקה. במסעדה תהנו ממנות ספרדיות מורכבות המתבססות על חומרי גלם מעולים בעיבודים קלאסיים. במרכז המסעדה בר גדול המציע מבחר קוקטיילים, משקאות אלכוהוליים ותפריט יין.
״יאסו תל-אביב״ היא טברנה מערבית מודרנית ראשונה מסוגה בישראל. הטברנה ממוקמת במלון פרימה תל אביב ומשקיפה על חוף ימה של תל אביב. הטברנה היא בר- מסעדה המציעה אווירת בר בשילוב של אוכל מעולה. יאסו תל אביב היא שיתוף פעולה עם קבוצת מסעדת ״מסה״ והשף אביב משה ומושפעות ממאכלים מכל רחבי הים התיכון.
יפו תל אביב הינה המסעדה החדשה של השף חיים כהן וד"ר אלי לנדאו בתל אביב. המסעדה מציעה אוכל איטלקי משובח במגוון מנות מרעננות של פירות ים ובשר מהמטבח האיטלקי.
מסעדת סלבה וידה ממוקמת ברחוב בירקון בתל אביב, על המטבח מנצח השף יובל פכלר שהתמחה במסעדות כוכבי מישלן מסביב לעולם. בין מנות התפריט ניתן למצוא: דגים ופירות ים טריים, פסטות ולחמים בעבודות יד, ארוחות בוקר עשירות וקוקטיילים שנבנו במיוחד למנות המוגשות ולבריזה המרעננת של רחוב הירקון.
מסעדת אבו זאקי מציעה תענוגות קולינאריים ים-תיכוניים מעוררי תאבון לצד כמובן – חומוס איכותי שנטחן במקום, טרי טרי, מספר פעמים ביום. למסעדה סניף נוסף בפינת הרחובות אלנבי ומונטיפיורי. כל המאכלים במסעדת אבו זאקי מיוצרים במקום מדי יום מחומרי הגלם הטובים ביותר. בתפריט של מסעדת "אבו זקאי" תוכלו ליהנות ממבחר עשיר של חומוס: חומוס עם פטריות, חומוס עם בשר,חומוס עם צנוברים, חומוס עם פול, עם טחינה, חומוס מסבחה ועוד.
אוזריה היא בר אוזו השוכן בפאתי שוק לווינסקי. המקום מציע שפע אלכוהול, לצד מנות משובחות בסגנון יווני ים תיכוני.
מסעדה בתל אביב עם תפריט עשיר בדגים, פירות ים, קינוחים ועוד
אלמנטרי מסעדת שף אינטימית הכוללת 30 מקומות ישיבה פנימיים ועוד 20 חיצוניים. האוכל במקום מושפע מהמטבח המקומי הים תיכוני. השף והבעלים של המקום הוא צחי מלול, שעבד במסעדות בניו יורק ובלונדון במשך שנים.
השף הלל תווקולי משיק את מסעדת אנימאר מטבח ים תיכון מודרני אל מול חוף הים התיכון. במסעדה החדשה יעניק הלל פרשנות אישית למטבח הים תיכוני המגוון.
בר אוכל שכונתי עם תפריט ים תיכוני בצפון תל אביב