אם גם אתם חושבים שאין כמו ריח של בשרים הנצלים על האש, הכתבה הזו מיועדת בדיוק עבורכם. ירושלים שופעת במסעדות בשר, כך שמי שמחפש נתח אנטרקוט טוב בעיר הקודש, יודע לאיפה ללכת, ולמי שלא יודע, הכנו עבורו מורה נבוכים למסעדות בשר מומלצות בירושלים. תכינו את הסכין והמזלג - אנחנו מגיעים!
ירושלים היא עיר רצינית מלאת יראה וקודש שרבים לוקחים לעיתים פסק זמן ממרוץ החיים, ומגיעים אליה לשאוף אויר הרים צלול כיין. אספנו בשבילכם מסעדות כשרות בירושלים שיהפכו את הטיול הבא שלכם בבירה לחוויה טעימה ומהנה.
פסטיבל חמשושלים יסתיים בסוף השבוע הקרוב אז נצלו את ההזדמנות להנות מאירועי התרבות והאמנות בעיר, מסיורים מודרכים שיפעלו בכל הכוח, מהמוזיאונים שפותחים את שעריהם גם בשעות הערב המאוחרות, ולכם יהיו המון הזדמנויות לאכול במסעדות
"הסלמון נפלא והרעננות שנותנים הבצל והמלפפון מתאימה לו כחכה לדג. דמיינו את כל זה על מצע עלים ורוטב נהדר על בסיס שמן זית ותקבלו מנה עשירה, צבעונית ומפתה..." גיל ח' עמית, נויה, ירושלים
"הדג היה עשוי בצורה מושלמת – שכבת עור פריכה, קראסט של פלפל שחור ותבלינים, ובשר הדג הלבן היה רך ועסיסי" יונתן שטרנברג מגיע לנויה בירושלים ומופתע מטעמי המנות הכשרות שהונחו על שולחנו
"דג מוסר ים הוגש יחד עם סרדין קטנטן שדאג להמליח את הטעמים, נצרב ונזרק אל מי הים החדשים שבהם יחיה מעתה ועד הרגע שנסיים לסעוד אותו - רוטב לימון שום ושמן זית, שנראה כאילו שחה בו כל חייו..." ענבל גרזון, נויה, ירושלים
יום הולדת לשכן, העלאה בשכר, סיום השיפוצים בבניין, שחרור משירות מילואים – חגיגות מיוחדות דורשות חדר פרטי במסעדה. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות עם חדר פרטי כדי שכשהמכתב מצה"ל יגיע, תדעו לאן ללכת
בלב ירושלים, מרחק הליכה מהכותל המערבי, מסעדת נויה היא כשרה למהדרין. השף גינדי נזיה הוא שאחראי לתפריט המסעדה, שכולל פוקצ'ות מפורסמות ומאכלי בשרים מובחרים. בשעת צהריים מוצעת כאן ארוחה עסקית משתלמת
ירושלים חוגגת את פסטיבל האורות בתאריכים 6-14 ביוני. האירוע האמנותי הגדול מסוגו בארץ כולל יצירות מפוסלות באור, הקרנות ענק על מבנים ומופעי מוסיקה ואש. בנוסף מציעות לכם מסעדות בעיר ארוחות במחירים מוזלים, הנה המלצות
תשוקה לסושי היא כמו החשקים הבלתי מוסברים של נשים בהיריון. אין ברירה אלא להיענות לה, ורצוי במגש נדיב של אצות מגולגלות עם אורז ודגים. הנה ארבע המלצות שכדאי לשמור למקרה שחשק כזה יתקוף אתכם בלי התראה מוקדמת
דן זוארץ, הסושי-מן הצעיר של נויה, הספיק להתמקצע ב''אונאמי'' וב''סושי-סמבה'' והוא גדוש ביצירתיות רעננה. מגוון הסושי שמגיע לשולחננו מדגים זאת היטב: ה''ספייסי רוקט'' למשל, שואב את חריפותו מפלפל ירוק חריף, שאופייני יותר למטבח המזרח-תיכוני, וכמוהו גם הצנוברים הקלויים, שהעניקו פריכות לא צפויה למאקי הצמחוני