מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

רביעייה אסיאתית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

תשוקה לסושי היא כמו החשקים הבלתי מוסברים של נשים בהיריון. אין ברירה אלא להיענות לה, ורצוי במגש נדיב של אצות מגולגלות עם אורז ודגים. הנה ארבע המלצות שכדאי לשמור למקרה שחשק כזה יתקוף אתכם בלי התראה מוקדמת

דומו סושי בר
דומו, שפירושו ביפנית מדוברת הוא ''תודה מכל הלב'', הוא הסושי בר הירושלמי הראשון וכחלוץ, הוא ממשיך להוביל את המערכה גם היום, כשהירושלמים כבר גילו את הסושי והסאשימי ואפילו הצ'יראשי כבר עלה לעיר הקודש. הבר האלכוהולי מעודכן ותוסס, העיצוב מאפשר תצפית מהפנטת על עמדת הסושי מאסטר והתפריט מציע לספק את התיאבון שהתפתח בתצפית במבחר עשיר של סושי, טמפרוה, מנות נודלס, יקיטורי ועוד.
דומו סושי בר
שמאי 13- מרכז העיר, ירושלים
טלפון: 02-6243336

יוקו אונו
יוקו אונו היא שילוב לא מאוד שגרתי של מסעדה יפנית כשרה מה שמאפשר לקהל גדול של שומרי כשרות ליהנות הממטבח היפני, וזו כבר מצווה לכשעצמה. המטבח המוצלח יודע להוציא מנות יפניות מסורתיות כמו גם כאלו עם טוויסט יצירתי של הצוות, והשורה התחתונה טעימה ומהנה. בעלי המקופ מתהדרים בכך שחומרי הגלם מוטסים למסעדה יום יום מאירופה וזה אולי חלק מסוד הטעם.
המסעדה מפעילה גם קייטרינג של סושי כשר לאירועים של עד 500 איש. אירועים של עד 150 איש ניתן לקיים במסעדה עצמה ויש גם חדר פרטי לארוחות של עד 20 איש.
משלוחים בכל איזור גוש דן בין השעות 12:00-23:00, בימים א'-ה' ומוצ''ש.
יוקו אונו
זבוטינסקי 1 בניין מכבי , מתחם הבורסה, רמת גן
טלפון: 03-7524666

גונג
מה שמייחד את מסעדת ''גונג'' הוא דווקא הפיוז'ן, השילוב בין העולמות המרוחקים והמטבחים השונים של המזרח והמערב, הצפון והדרום. למשל מנת החציל ''גונג'', המוגש על מצע טחינה כתומה עם עשבי תיבול וצנוברים קלויים, או מנה של יקיטורי עוף בציפוי פנקו, שמוגש עם שני רטבים, רוטב טריאקי ורוטב צ'ילי מייפל בחריפות עדינה. למרות החלל הגדול, האווירה בגונג נעימה וסולידית והמקום משרה אינטימיות ורוגע. טוב לדעת שבמרכז הסואן של עיר הקודש אפשר למצוא כזה מקום.
גונג
יפו 33, בית יואל, ירושלים
טלפון: 02-6250818

נויה סושי בר
נויה סושי בר, שמעוצב כלאונג' בר בסגנון יפני, הוא דווקא סושי בר שכונתי, מהסוג שמוצאים בכל שכונה נחשבת בניו יורק, ומשרת את התושבים על תקן מועדון חברים. דן זוארץ, השף, הרכיב למסעדה תפריט יפני, מבוסס סושי ומותאם לחיך הישראלי.
נויה סושי בר
המתנחלים 1, גני יהודה
טלפון: 03-5353650