שפרה צח: "אומלט אפוי עם קוביות בטטה, פלפל קלוי ובצל סגול, שמעליו מונחים עיגולי גבינת עזים צרובה, ואומלט ירוק, עם אפונה, תרד, פטרוזיליה ונענע, ומעליו מעטה מוקרם של גבינת פטה..." מארוחת הבוקר של בריבה בנמל תל אביב
עדיין לא פסח, אבל למסעדות יש המון מה להציע לקראת האביב: מנות אביביות חדשות בתפריטים, פסטיבל שלם של המבורגרים, מבצעים מיוחדים וחגיגות שמגיעות היישר מספרד. אז אתם כבר רואים את הניצנים? כי הולך להיות שמח!
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת יד אדם, מינוס מסות האנשים שגודשת את האזור בימים שבהם מזג האוויר נעים יותר. המלצות למסעדות בנמל תל אביב
החורף כבר התחיל לשמח אותנו, גם בחוץ וגם במסעדות. אספנו בשבילכם כמה הצעות, כדי שתהיה לכם עונה חמה: ארוחה עסקית במסעדת בריבה שבנמל תל אביב, הופעות חמות בדבלין בירושלים והרבה אלכוהול במסעדת מקסיקנה, תל אביב
כבר הבנו את העניין של שכבת השומן שמסביב לסטייק ואת כובד החמאה שמשתלב עם פטה הכבד. בכל זאת, ברשותכם, נעדיף להזמין הפעם סלמון לצד סלט קינואה. ככה אנחנו, אוכלים במסעדות בריאות. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות
"הדג המופלא הזה, ששנים של הקפאה ורוטב טריאקי הצליחו להמאיס אותו על רובנו, בילה הפעם רק דקות ספורות בתנור לוהט והושם אחר כבוד על מצע אורז שחור שהומטר עליו קצת סירופ סלק..." מוריס פייבוש, מסעדת בריבה בנמל תל אביב
"השימוש המרובה בכתומים-אדומים הוא גם עניין של טעם וגם של ערכים תזונתיים גבוהים, ומרסיה משלבת אותם בחלק גדול מהמנות..." שפרה צח מגלה תפריט גורמה בריא וחדש במסעדת בריבה שבנמל תל אביב מבית היוצר של שפית מרסיה כצמן
בריבה היא לא סתם מסעדה או בית קפה אלא מקום עם אג'נדה לפיה אוכל הוא חלק מה well being שלנו וכך צריך להתייחס אליו. זה לא אומר שאוכלים שם עשבים, ההפך הוא הנכון. בריאות גופנית ונפשית קשורה קשר הדוק לסיפוק נפשי ופיזי, לא?
הצירוף אוכל בריא עושה אתכם חולים? אולי הגיע הזמן שתבקרו ב''בריבה''. שפרה צח כתבתנו שודלה על ידי חברתה הטבעונית להתנסות בארוחת בריאות ב''בריבה''. כשהגיעו למנת הריזוטו אבוקדו, הבינה שדבקותה בסטייק התערערה לנצח