גם השנה הושקו אירועי חמשושליים עם ארוחת גאלה מפוארת, שנערכה ביום ראשון במוזיאון אסירי המחתרות בירושלים. בתפריט: נגן חמת חלילים; מנות ממסעדות כמו קנלה, לה גוטה, אגס ותפוח, ובקטנה; יינות של יקב טפרברג; והבטחות של ניר ברקת
קולפן שלושת הלהבים מיועד לקילוף קליפות עבות, כמו של תפוחי אדמה או בטטות; קליפות דקות, כמו של מנגו, עגבניות או תפוחי עץ; ולקילוף רצועות דקיקות, של גזר למשל, בסגנון ג'וליאני. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים
לכל מי שנמנע מאכילת ירקות רק בגלל שהוא מתעצל לחתוך אותם לסלט – הסלייסר הקומפקטי של חברת chef'n פותר את הבעיות. הפורס הנוח לשימוש חותך פירות בארבעה עוביים שונים, לאורך, לרוחב ובאלכסון. כבונוס, הוא גם קל לאחסון
הפותחן האולטימטיבי של חברת zyliss מאפשר פתיחת פחיות ללא פגיעה בציפורניים, וכן פתיחה קלה ונוחה של בקבוקי שתייה מזכוכית ומפלסטיק. הוא מגיע בשלל צבעים, ואף פעם לא הולך לאיבוד. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
למרות שמו המיליטנטי, פניו של אקדח התבלינים לשלום: הוא מקל על החיים של כל הבשלנים והאופים, היות והוא מפריש כמות מדויקת ומדודה של חצי כפית מהתבלין הנבחר, ויעיל אפילו לסוכר ולקפה. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים
מחלץ הקיווי של חברת chef'n בנוי משני להבים, המאפשרים לחצות את הקיווי, ולהפריד אותו מקליפתו בצורה פשוטה, בטוחה, נוחה לשימוש וללא לכלוך רב, על ידי חיתוך סביב הפרי, ולאורך הקליפה. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
אם גם אתם הולכים לארח בסוכות אושפיזין מסוגים שונים, חברים וקרובי משפחה – כדאי שתחשבו על אוכל מתאים לאירוח. בהקשר זה, מומלץ הפינגר פוד – חטיפים קטנים ומדויקים, שקל לנשנש עם הידיים. הנה כמה מתכונים שמתאימים לאירוח בסוכה
לפתוח עם קפרינייה רימונים מהמטבח הברזילאי, להמשיך לגפילטע פיש פולני, להתענג על חזה עוף בצ'אטני תפוחים דבש ותמרים, לצד סלט פטרוזיליה ורימונים ים תיכוני. בשולחן ארוחת החג של 2eat מתערבבים מתכוני כל העדות. בואו גם אתם לנסות
בטח שמתם לב שכבר באמצע ספטמבר, הימים מתקצרים, הלחות יורדת, ובלילות אפילו נהיה קריר. זה אומר שהחורף תיכף פה, וגם אם עדיין לא מריחים את הגשם – אפשר להריח את האוכל של החורף. למשל, תבשילי קדירה המבושלים בפויקה של סופרשף
הקולפן הכפול בעל שני הלהבים, החד והמשונן, מאפשר לקלף פירות וירקות, רכים וקשים, כשכיסוי הלהב המסתובב מגן על האצבעות בפני הלהב שלא בשימוש. עוד מוצר פשוט וגאוני, שניתן להשיג בסניפי רשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
נמאס לכם לקנות עשבי תיבול טריים, רק בכדי לזרוק אותם שבוע לאחר מכן, לאחר שהשחירו ונרקבו במקרר? טרי ירוק של רשת ספייסס, המדמה אדמה או עציץ, מבטיח לשמור על טריותם של הנענע, השמיר, הפטורוזיליה והכוסברה למשך שלושה שבועות
דיאטה אין פירושה ויתור על ההנאה שבאוכל, רעב וסבל – אם מצליחים להשיג שינוי בדפוסי החשיבה וההתנהגות, שהם המקור לרוב בעיות ההשמנה. ''לרזות מתחילים מהראש'', ספרו של הפסיכיאטר ד''ר שלמה לוי, מלמד איך משיגים את השינוי
אם אחד המלצרים הופך במהלך האירוע שלנו מגש מלא כל טוב על אחד החוגגים – אנחנו יכולים להתבאס, להתנצל, להציע לשלם על הניקוי היבש, לפטר את המלצר. אנחנו יכולים גם למנוע את הבעיה מראש, עם המגשים מונעי ההחלקה של צוקר
פסטיבל לילה לבן, המציין את הכרזתה של תל אביב כאתר מורשת תרבות עולמית, ייחגג ב-3 ביולי, זו השנה החמישית ברציפות. כאן תוכלו לקרוא קצת רקע על האירוע, ללמוד על המסעדות שמציעות דילים מיוחדים לכבודו, ולטעום קצת אירועי חוצות
צלחת קבלת הפנים עם החור המובנה לרגל של כוס יין או שמפניה היא פתרון גאוני לבעיה שבכלל לא שמנו לב שיש לנו – הצורך לאכול ולעסוק בפעילות חברתית במקביל, באירועים כמו חתונות, כנסים, קוקטיילים וקבלות פנים. מוצר חכם
במקום להתעצבן על הפיצרייה שלא מחלקת לכם את הסלייסים כמו שצריך; במקום לריב על החתיכה הגדולה בפיצה באפייה ביתית – כדאי שתכירו את המספריים לפיצה, אשר גוזרות את הבצק בצורה מדויקת, וחוסכות לכולנו משברים בניחוח איטלקי
מסתבר שתעשיית כלים שלמה פורחת סביב נושא הכלים לגבינות: פריסה, גירור, אחסון, בישול ואפייה של מוצרי גבינות. מספר חנויות כלים חשפו בפנינו את כלי הגבינות שלהם, החל ממיקרופלן, דרך כלי פונדו, ועד שקית בד להכנת גבינה ביתית
פסטיבל ביכורי יין וגבינות, שמתקיים בחיפה זו השנה הרביעית, יערך ברחבת האודיטוריום, החל מהיום. בפסטיבל תוכלו לטעום את מיטב התוצרת של יקבים וגבינות בוטיק, לצפות בסרטים רלוונטיים, ולשמוע הרצאות בנושאי יין. מחיר כניסה: 45 ₪
גבינות ויין, כידוע, הולכים טוב ביחד. מחשבה זו מתחדדת בעיקר לקראת שבועות, החג הרשמי של מאכלי הגבינות. לכבוד שבועות, תרמו לנו מספר יקבים המלצות ליינות מובחרים, שהולכים טוב עם גבינות, וגם טיפים להתאמת יין לגבינות
איך מזהים חובבי בישול? לפי הצלקות על הידיים. מה לעשות - עבודה במטבח כרוכה בסיכונים, כגון סכין שמחליק, שמן שניתז, או כוויות מסיר או תבנית חמה, כי אין בנמצא מגבת או כפפה. למקרה האחרון, לפחות, מצאו בלגעת באוכל פתרון
מעוניינים לצאת עם הילד לקניון? כדאי שתכירו את המנשאים לבקבוקי תינוקות של Built NY. המנשאים עשויים מבד ניאופרן, הם אלסטיים, רכים וסופגים, מבודדים את בקבוק התינוק ושומרים על הטמפרטורה של תכולתו למשך עד ארבע שעות
כלי הבישול של Le Chasseur מיוצרים בחבל שמפיין בצרפת, על פי מיטב המסורת הקולינארית הצרפתית. הכלים יצוקים מברזל, מצופים בשתי שכבות אימייל צבעוניות, ויעילים בשמירה על חום הבישול. להשיג בחנות כלי הבישול שף דיפו
גם הפעם הוטל עליכם להביא לסדר עוגה? שוב צריך להתמודד עם נשיאה של עוגה מהודרת בצורה מכובדת, כך שאפשר יהיה גם ליהנות מיופייה, וגם לשנע אותה אל הבית המארח בצורה נוחה? בשביל זה המציאו את תבנית האפייה הנישאת Bake Ware
פסח כבר עוד מעט פה, וזה הזמן לרכוש כלים לאירוח, אם הסדר אצלכם השנה, או כלי מתנה, אם אתם מתארחים. בחנות הכלים והטעמים הירושלמית לה-שף ניתן להשיג מגוון של כלי הגשה ואירוח, ויש גם מבצע מיוחד: 20% הנחה על כלי קורינג
תפריט יינות ישראליים חדש במסעדת ננה; וודקה p.i.n.k. החדשה, הכוללת גם קפאין וגוארנה; סיורי יין בגליל; מדריך רוגוב ליינות; יינות שיכר בטעמים מופרעים; וגם בירה אחת, שמיוצרת באותו תהליך כמו שמפניה. חדשות האלכוהול