Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > כלי כלי> טרי ירוק לשמירת טריותם של עשבי התיבול
לחם בשר הרצליה

טרי ירוק


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

נמאס לכם לקנות עשבי תיבול טריים, רק בכדי לזרוק אותם שבוע לאחר מכן, לאחר שהשחירו ונרקבו במקרר? טרי ירוק של רשת ספייסס, המדמה אדמה או עציץ, מבטיח לשמור על טריותם של הנענע, השמיר, הפטורוזיליה והכוסברה למשך שלושה שבועות

עשבי תיבול טריים הם נכס לכל סלט, מרק, מאפה ותבשיל, ותמיד רצוי שיהיה בבית צרור של פטרוזיליה טריה, שמיר ניחוחי, נענע או כוסברה. הבעיה היחידה היא, שלעשבי תיבול טריים יש פג תוקף קצר להחריד, והם נוהגים, תוך זמן קצר מרגע קנייתם, להשחיר או להתייבש (אלא אם כן מגדלים אותם בתוך עציץ, וגם אז לא בטוח). אז, אנחנו נאלצים לפנות שקיות משחירות מהמקרר, ונתקעים בלי עשבי תיבול כשהתבשיל כבר כמעט מוכן.

כלי בשם טרי ירוק מציע פתרון לבעיה זו. הכלי, המדמה אדמה או עציץ, עשוי משני חלקים מתפרקים: שקוף ולבן. יש להניח את עשבי התבלין בחלק השקוף, כך שקצותיו יבצבצו דרך החרכים התחתונים. לאחר מכן יש לשלוף את הפקק של החלק הלבן, למלא בו מים עד הקו המסומן, לחבר אליו את החלק השקוף ולהניח במקרר במאונך. כך, כאשר עשבי התיבול נמצאים במים, טריותם תישמר לאורך 3 שבועות.

את טרי ירוק ניתן להשיג ברשת ספייסס - כלים וטעמים. מחירו לצרכן: 172 ₪.

ספייסס כלים וטעמים
קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב.
03-6475555

לחם בשר הרצליה אירועים חדש