הרעב שוב מציק? חייבים לחטוף משהו מהיר ועצבני? בימים טרופים שאלות מסוג זה הופכות רלוונטיות יותר מתמיד. למחפשים פתרון זמין מומלץ להגיע לאחת מארבעת המסעדות הבאות. מה שבטוח, שהבטן הריקה תגיד לכם תודה
''השף של מסעדת קיוטו, מביא אל השולחן את המטבח היפני המסורתי, בשילוב עם טעמו המיוחד של הסועד הים תיכוני, ובכך יוצר מיזוג נהדר ויוצא דופן של טעמים, צבעים ותרבויות...'' קיוטו מציעה תפריט עסקיות אטרקטיבי בכל השבוע
לא רק לת''א מגיע לילה לבן, גם לירושלים יש מה להציע והרבה. לקראת סוף החופש הגדול, מגוון אירועים עד אור הבוקר בעיר העתיקה. הופעות בגן העצמאות, רצים למטמון, מופעי סטנד אפ ועוד. עלו לירושלים: גם לחוויה וגם לארוחה
לקראת החזרה לבית הספר רשת לחם ארז וכד בני דרום, מציעים מגוון כריכים בריאותיים ולא שיגרתיים שיעזרו לכם ההורים להפתיע ולחדש בכל יום. לא עוד לחם עם שוקולד או ריבה. לפניכם המלצות ומתכונים טעימים ומזינים
הציפייה ל- 1 בספטמבר מעולם לא נראתה קרובה יותר, גם הארנק מגלה סימני מצוקה והופך דק מתמיד. אז איך שורדים את הימים האחרונים של החופש? לפניכם ארבע המלצות שיכולות להוות סיום מתוק לחופש גדול (וארוך) במיוחד
יש המון דרכים לתרום לקהילה, אך סוניה פורת ובני משפחתה בחרו לתרום בדרך מקורית ואף מתוקה מהרגיל, זאת באמצעות הספר ''השקולד שלי''. הספר מכיל כ-90 מתכונים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים. תרומה שעושה מתוק בלב
ווק אנד וולק המתמחה באוכל מתאילנד והמזרח הרחוק, נותנת פתרון פשוט, זול ומהיר לארוחת צהריים, במיוחד בימי החופש הגדול . בווק אנד וולק, תפריט עסקיות החל מ-35 ₪ ותפריט ילדים (עם מנות מיוחדות כמו שילדים אוהבים) ב- 28 ₪
אנחנו מכורים אליהם, לא יכולים לחיות בלעדיהם וחייבים אותם גם בשעות לא שגרתיות. נכון, הכוונה למתוקים. דואט שוקולד ותפוז, עוגת שוקולד אספרסו, טרפלס ברולה, טרפלס פחזניות ועוד.. .ארבע קונדיטוריות, המון מתוקים
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמריקה הלטינית בגישה עכשווית ומעודכנת. ניר מציג דוגמאות למאכל מוכר עם טוויסט משלו, וגם בירת בוטיק חדשה, פרי יצירתו
פרימוורה הינה מסעדה איטלקית-חלבית של מלון פלאזה בירושלים. המסעדה מציעה הזדמנות מרעננת לחודש אוגוסט, גם לאכול ארוחת צהריים וגם לטבול בבריכה, והכל במחיר החל מ- 65 ₪. אם תרצו להחליף את הסדר, גם זה אפשרי
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
מעוניינים לקחת פסק זמן מההמולה ולצאת לארוחת צהריים בתוך עמק מרהיב? כדאי שתכוונו את ה- GPS לכיוון עמק האלה, על כביש 38, לכיוון שריגים. הפעמון מציעה עסקיות צהריים בין הכרמים ואל מול נוף עוצר נשימה
תה בקיץ, זו לא מילה גסה, במיוחד עם זה יעשה לכם רק טוב על הלב והנשמה. בואו ותכירו, יותר לעומק, את הסגולות הבריאותיות של עלי הפסיפולורה. והפעם: תה להרגעת הנפש ותה להורדת לחץ דם. ממולץ לכל עונות השנה
גבינות, גאז' ו – 25 אלף ליטרים של יין הנשפכים כמו מים... הנכם מוזמנים לחוות שלושה ימים של שכרון חושים וטעמים, בפסטיבל ''חגיגת יין ישראלית'', בעיר הכי רומנטית בארץ. בואו להיות שיכורים מאהבה ומיין בירושלים
אולי הפעם נתחיל דווקא מהסוף, נוותר על המנה הראשונה והעיקרית ונגיע ישר לקינוח? חשוב להודות שזוהי בעצם הסיבה העיקרית שלשמה מגיעים למסעדה. תותים בשמנת ושוקולד לבן, סופלה עם הר שוקולד חם והרשימה עוד ארוכה ומתוקה...
''כמה יפה, כמה מוזר, גם אמיתי וגם מצוייר (תיסלם)...'' לפעמים המוזר הוא דווקא המעניין, והמענייין יכול להיות גם טעים מאוד. האם אכלתם חביתה עם נצרי במבוק? שמעתם על משמש לבן או אפרסק בצורת פיתה? כמה יפה, כמה מוזר
באומנות כמו באומנות צריך לשים לב לפרטים הקטנים, כך גם באומאי. תהליך יצירת הסושי היא יצירת אומנות בפני עצמה. מסעדת אומאי מזמינה אתכם להנות ממבחר עסקיות ביום ובערב, תפריט משלוחים מגוון ומבצעים על הבר
סגרתם כבר מאפר, צלם, ודי.ג'י? עכשיו צריך להתפנות לחלק החשוב לא פחות, איפה כולם יפגשו? לפניכם ארבע המלצות למקומות שיהפכו את האירוע שלכם להצלחה ולזיכרון מתוק. אז מה אתם מעדיפים, צ'ק או מתנה?
''קיץ (קיץ), בין קרניים (בין קרניים), שתו עוד מים (שתו עוד מים), אין גזוז (אין גזוז), שימו שמן (שימו מים), לא שימו שמן (שימו מים)...'' הקיץ הזה חוסכים במים אבל גם משדרגים אותם עם מספר מתכונים למשקאות קרירים
כשאומרים איטליה מתכוונים לאומנות, ספורט ואופנה. כשטועמים איטליה מתכוונים לרוסטיקו. מוצרלה שנמסה על פיצה שיצאה עכשיו מתנור לבנים, פסטה בניחוח איטלקי ועוד. בואו להנות מעסקית צהריים ברוסטיקו, סניף בזל בת''א
כנס מחזור לחובבי בירות צוננות, מתחיל היום ונמשך עד סוף הקיץ. הכנס מתקיים בארבע מסעדות ברחבי הארץ ובתוכנית האומנותית: מפגש עם עשרות בירות, קרות במיוחד, מכל העולם ונשנוש מנות מיוחדות לצדן. אולי תקפצו?
איך שלא נסתכל על זה, בקיץ הילדים לא נחים לשנייה. כל הזמן מחפשים את האטרקציה הבאה. אז במקום לחפש פעילויות שעולות כסף, הנה לכם רעיון: הכנת עוגה בצוותא. שווה לנסות! הבלגאן עליכם, הטיפים לעוגה מוצלחת עלינו
סלמון כבוש וקוויאר על מצע אנטיפסטי, פילה סלמון חרוך ואפוי ביין לבן, אלו הן רק חלק מהמנות המיוחדות, על טהרת הטעם הצרפתי, שתמצאו בתפריט העסקיות של אחוזת מרגו. המסעדה מציעה עסקיות צהריים אטרקטיביות החל מ- 75 ₪
''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
סבתא כבר עייפה מלהכין צנצנת ענקית של מלפפונים חמוצים? ספרו לה שבכד בני דרום מציעים פתרון להחמצת מלפפונים, ללא שום טרחה מצדה. עכשיו, מה שישאר לסבתא לעשות הוא לחשוב על רעיון יצירתי אחר לקישוט חלון המטבח