"הזמנתי יוגורט מילקשייק מרענן, קציצות ירקות מטוגנות וסלט ירקות. המנה סולידית, עשויה היטב, מתקתקה ומגניבה..." כרמית אופק ביקרה בברצלונה וחזרה עם אינספור חוויות קולינריות כובשות. קבלו המלצה לאיך להוציא את המיטב מברצלונה
ארוחה חלבית משובחת, מהסוג שנהוג להכין בדיוק עכשיו. אספנו בשבילכם מתכונים משפים וממסעדות. דגים על מצע פטריות? כדורי לבנה ממולאים? פאי לימון? יהיה טעים
סוף שבוע חורפי במיוחד לפנינו, אבל אנחנו לא מפחדים, כי השף צ'ארלי פדידה, השף מוטי בוחבוט, השף שאול בן אדרת והשף מיקי סויסה הביאו לנו מתכונים למרק. שיהיה חורף חם
יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו שמונה – לביבה לכל נר. אז איך אתם אוהבים אותן? בריאות? עם בטטה? צימוקים? דגים? בכל מקרה, יהיה טעים
לאלו מכם שנאלצים להישאר גם היום בבית, ושמחפשים תעסוקה ליתר בני המשפחה, אספנו בשבילכם המלצות לשלושה מתכונים לילדים – שתוכלו להכין ולאכול ביחד. ומה מחר? מחר כבר תלכו לאכול יחד במסעדה
ארבעה מתכונים אחרונים לשבועות שכבר כאן. נתחיל בשתי עוגות גבינה, כי לזה אנחנו מחכים כל השנה, ונמשיך עם ניוקי שמנת ופטריות ודג על מצע מלח גס. ותודה ללחם ארטיזן, קונדיטוריה גליה, שף צ'ארלי פדידה ושף מיקי סויסה. חג שמח
אספנו בשבילכם כמה הצעות למסעדות שחוגגות את יום העצמאות 2012: גריל בשרי, עצמאות סטייל חבר העמים ועצמאות ישראלית-הודית. ומה אתכם? איך אתם חוגגים?
יש להניח שגם השנה זו תהיה חגיגה של אוכל. בשביל מי שמעוניין להפתיע עם צלע עגל על מצע ירקות שורש או עם מנת מרק עוף עם כבש, הנה כמה הצעות לליל הסדר. הרשימה חלקית, ובקישור למטה תמצאו שפע של מתכונים לפסח משפים ומסעדות
הסערה שמשתוללת בחוץ מבשרת את כניסת אדר, ויחד אתה את בואו של חג הפורים עלינו לטובה. הנה לכם כמה מהחגיגות שמתכננות לכם המסעדות: נשף תחפושות, קרנבל, תחרויות ופרסים, אבל הכי חשוב – הרבה יין ואוכל טוב. פורים במסעדות!
ארבעה מתכונים למאכלי רימון, כי רימון זה הכול: שפע, מיץ, טעם וריח; מעכב חמצון, מעכב סרטן, מונע טרשת עורקים, מסייע לזרימת דם תקינה, מצוין לחולי אנמיה, ואפילו קליפתו מונעת זיהומים. שתהיה לכם שנה שופעת כרימון
הכנו לכם מתכון מנצח להרמת גבות ולספיגת קריאות התפעלות. הנה מתכונים ממיטב השפים והמסעדות, לשימוש ביתי על שולחן החג. אז מה בא לכם? קדירת לוקוס פלרטטנית? עוגת דבש ובירה שחורה? שוט בננה רום טרופי? חג שמח!
ליאורה חוברה ממליצה לכל מי שכבר היה בברצלונה וגם למי שמבקר בה לראשונה: אם אתם מחפשים להסתובב גם במקומות שלרוב אינם מופיעים במדריכים הקונבנציונליים, הצטרפו לסיבוב בין שבעה מקומות נפלאים בעיר המדהימה הזו
''דרך נפלאה לסעוד בזול, היא לערוך קניות בשוק המזון הצבעוני - לה בוקריה, תמצאו שם את כל סוגי המזון שיעלו בדעתכם...'' ליאורה חוברה ביקרה בברצלונה וחזרה עם אינספור המלצות וטיפים מעשיים, איך להוציא את המיטב מברצלונה
''הקיורטוש מוגש חלול, בטעמים: אפשר להוסיף עליו תוספות מגוונות מבחוץ, כמו קינמון או וניל, ויש קיורטושים שהתוספות שלהם מגולגלות כבר יחד עם הבצק, כמו שוקולד...''. עיינה גל חזרה מחופשה בברצלונה היישר לבית קיורטוש המאפה ההונגרי