מסעדות בנמל תל אביב הן אטרקציה קסומה בחורף, שכן הן משלבות בין חוויה קולינרית מרעננת, נוף של גלים המתנפצים על המזח מינוס מסות האנשים הגודשים את האזור כאשר נעים בחוץ. קבלו המלצה למסעדות שפשוט חובה לבקר בחורף הזה.
רונן סולומון מארח חברים בשבת ומחליט בשישי בבוקר לקחת אוכל מוכן וכשר ממסעדת פאשה בתל אביב. המסעדה המוכרת בעיר משנה את פניה בשישי בבוקר ומציעה מבחר גדול של בשרים, דגים, סלטים, לחמים תוספות ועוד. מומלץ מאוד!
"מנה ציורית לגמרי של דג פורל ורדרד שלם, חצוי לאורכו, המוגש על צלחת ענקית, ממולא בשרימפסים עם ירקות ומעל רוטב שמנת כתמתם העוטף ברכות את כולו..." שירלי בלונדי יצאה לבדוק מה קורה באלפינה הממוקמת בקצה הטיילת בנתניה
"במטבח של המיטבול, כך זה נראה מעל לצלחת, עובדים לא אחרים מאשר רמברנט, פיקאסו ודה ווינצ'י. חברים וחברות- שלמות ולא פחות מזה. האוכל שמוגש במיטבול הוא פשוט מושלם ..." דן תורן זוכה לדלל את אוכלוסיית הבקר העולמית במיטבול, ראשון לציון
"פתאי סלמון שכלל אטריות פתאי מוקפצות עם קוביות סלמון, בוטנים ואגוזים. טעמתי ביס, ולרגע דמיינתי שאני אוכל בתאילנד עצמה..." רונן סולומון נהנה מהתפריט החדש של מסעדת יטבתה בסניף עזריאלי תל אביב
"ואז הגיעו אהוביי, הספייר ריבס, בתיבול מתוק של צ'אטני אפרסק ומשמש. השף העדיף במנה זו לקרוץ יותר למזרח מאשר להגיש את המנה בתיבול האמריקאי הקלאסי וצדק בהחלטתו..." קרין אביב בשפר ביר גרדן ברמת ישי
"את האושר הקולינרי התחלנו עם מנת גלילת סינטה. הציפוי היה פריך וקריספי ורוטב הטריאקי שליווה את המנה היה מוקפד וטעים להפליא..." רוני חזן חוזרת יחד עם בן הזוג למחוזות ילדותה בנהרייה - ואיך אפשר בלי לאכול בפינגוין?
דן תורן מגיע ללומיטו הכשר שבקריית עקרון כמה ימים לפני ראש השנה. במקום, בשרים משובחים המטופלים בהקפדה יתרה, המוגשים כמטעמים לסועדים במסעדה וכמובן שלל תבשילים המתאימים לשולחן החג
"הלחמעג'ון, סוג של פיתה רכה שנאפתה בטאבון המסעדה, עם בשר טלה וצנוברים מעל. התבלון היה פשוט מושלם, הבשר היה רך ועסיסי והלחם - חלום, אודין אבני נחשפת לטעמים אוריינטליים באתניקה שבהרצליה פיתוח
בימי בין המצרים, הקודמים לט' באב, יום חורבן בית המקדש, נוהגים רבים מנהגי אבלות הכוללים איסור אכילת בשר ושתיית יין, מניעה מלערוך אירועים, להסתפר ולהתגלח. כאשר חל איסור על אכילת בשר, מסעדות רבות בארץ מציעות חלופות על בסיס דגים טריים, ירקות צבעוניים, קטניות ומנות חלביות. הנה המלצה למסעדות מתאימות לימי בין המצרים.
אירוע אפשר לחגוג בכל מקום, אולם ישנם חללים שהחגיגות הנערכות בהם משודרגות בזכות אופייה הייחודי של האווירה. במבנה ירושלמי המיועד לשימור בשדרות ממילא, ענבל גרזון מוצאת את אגדה – בית לאירועים
פסטיבל "אוכלים כשר" נערך בתאריכים 6-22 ביוני 2013 ומציע ארוחות גורמה במגוון מסעדות כשרות ב-79 ₪. בין המשתתפות: גבריאלה, מונטיפיורי ולה בוקה בירושלים, אתניקה וקולומבוס הכשרה בהרצליה ועוד הרבה אחרות. בתיאבון
טראפלס שוקולד של השף צ'ארלי פדידה למסעדת אוליב ליף, שוקו מקסיקני ממסעדת מקסיקנה, פאי תפוחים של השף מוטי בוחבוט ממסעדת סופיה וגם בסבוסת קוסקוס של קפה 48. סתם ככה, מתכונים מתוקים
גם בתל אביב, מתברר, לא כל כך קל למצוא מסעדות שפתוחות בשבת. זאת אומרת, עד עכשיו זה לא היה קל. הכנו לכם רשימה מכובדת, כדי שיהיה לכם טעים
רעבים לארוחת לילה אבל המקרר ריק? אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות שפתוחות גם בשעות הקטנות. של הלילה.
אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
במיוחד בשביל אלו מכם שמתלבטים גם השבוע, הכנו מתכונים לארוחת שישי. מתחילים עם לבבות ארטישוק מוקפצים, עוברים לחזה מולארד עם ריזוטו דלורית ומסיימים במלאבי. ותודה למסעדות באריו דה טאפאס, Meat and Wine ומושבוצ
"מנה נדיבה של סרטנים חצויים, שמזמנים לסועד חוויה מתגמלת של פיצוח השריון וכרייה של הזהב הלבן מתוך גוף הסרטן והזרועות. בונוס מיוחד: טבילה מושחתת של הלאפה ברוטב החמאה והשום..." אדם בר, הזקן והים, יפו
"בלי לערב דיאטניות ובלי לספור קלוריות יצר השף של המקום, בימים כתיקונם סטייק-האוס מעוצב בסגנון אמריקאי, שש מנות קלילות ובריאות, במחירים שווים לכל נפש..." גיא סופר זמרני על התפריט הדל-קלורי של מיט בול בראשון לציון
בכל השנה אנחנו עורגים לסטייקים ולפרגיות. סוף-סוף מגיעה ההזדמנות המיוחדת לתת כבוד למסעדות החלביות. כי יש המון מהן, ותמיד יש להן מנות כל כך יצירתיות
בבירת הקולינריה של ישראל אפשר למצוא גם אוכל זול, והנה לכם ההוכחות. לא פלאפל, לא קפה ומאפה, לא מנה ראשונה, לפניכם אוכל זול באמת: מנות עיקריות במסעדות שמחירן אינו עולה על 50 ₪. בתיאבון
דקה לפני שבועות, הזדמנות אחרונה לארוחת בשר גדולה, כאילו הייתם קניבלים. איפה עושים את זה? במיטב המסעדות, הכנו לכם רשימה
"אבל עוד נגיע לפרגיות, כי קודם כל הגיעו הסלטים. בניגוד למקומות אחרים, במפגש לא מכריחים אותך לקחת אותם, אבל אם כבר לקחת, אתה צריך להיזהר לא להתמלא..." עופר פרוסנר הולך למפגש הסטייק בתל אביב
טארט טאטן, רטטוי ומקרון – אספנו בשבילכם מתכונים לאוכל צרפתי ממסעדות ומשפים, שתוכלו להכין לבד בבית. ספרו לנו איך יצא
טבעונים יקרים וחבריהם, אספנו בשבילכם המלצות לארוחת בוקר טבעונית. מה בתפריט? אושר, עושר, בריאות ירקות וטופו. בתיאבון!