חוויה מהרחוב הירושלמי ושילוב עם התפאורה האלגנטית של המלון הסמוך לחומות העיר העתיקה- מסעדת סקאלה קמה לתחייה.
בר מסעדה ים תיכוני הממוקם ביפו ומציע מנות טריות, צבעוניות ועשירות.
מסעדת עבד את סמיר הינה מסעדה מזרחית הממוקמת באשדוד. המסעדה מציעה מגוון מאכלים טעימים כגון: חומוס, פול, שווארמה, צלעות ושיפודי כבש, פרגיות, קבאב ביתי מזרחי, כתף כבש בתנור ובקלאווה מזרחית מנצרת.
מסעדת דגים ים-תיכונית ישראלית שמציעה אווירת טברנה יוונית.
מסעדה פבלה מציעה מטבח ים תיכוני בסמוך לנמל אשדוד. מהלך היום פבלה מתפקדת כמסעדה, ובשעות הערב המקום עובר טוויסט ומציע חוויה המשלבת בין מוסיקה, אוכל ואנשים.
מסעדת פונדק הצלבנים בקיסריה משלבת מטבח איכותי ומוקפד, במסעדה תהנו ממטבח גורמה המשלב באופן מושלם בין מטבח ישראלי עדכני, מנות קלאסיות והרבה הרבה ים. ניתן לקיים במקום אירועים של עד 150 וכן ישנה אפשרות לאירועי בוטיק, וארוחות משפחתיות בחדר פרטי מפואר, והכל עם נוף לים ולשקיעות היפות בישראל.
על קו התפר שבין סלון ביתי לבית קפה לביסטרו, ממוקמת פועה הוותיקה, שכבר כמעט עשרים שנה מהווה אטרקציה בשוק הפשפשים. סוד ההצלחה של המקום, מלבד הלוק האקלקטי, הוא התפריט: שילוב בין מטבח ים-תיכוני יפואי למגמות בקולינריה כמו אורגניות וטבעונות.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
פורטונה דל מר הינה מסעדה בר הממוקמת במרינה תל אביב סמוך למלון קרלטון. במסעדה מוגש מטבח ים תיכוני מוקפד באווירה אינטימית כשברקע השקיעות של תל אביב. מסעדת פורטונה דל מאר מתמחה במזטים מסוגים שונים, פסטות מעולות ומבחר בשרים ופירות ים, ופוקצ'ה הנאפית בתנור אבן.
פלאפליה כשרה למהדרין. מציעה מגוון של מנות טריות ואיכותיות.
מסעדה יוונית המציעה אוכל ים תיכוני, דגים, מאכלים חלביים קוקוטלים. כמו כן, ניתן גם לעשות אירועים במסעדה