קולט הינה מסעדת שף צרפתית בקיבוץ מרחביה. התפריט בנוי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר, דגים ופירות ים טריים, בשר משובח ועוד. זאת לצד ייצור עצמי של לחמים, פסטות, קונפיטורות ורטבים.
מסעדה בסגנון מערב אירופאית. ניתן למצוא במקום מנות מהעולם האיטלקי, צרפתי, ספרדי ועוד. יש גם יין וקינוחים במקום.
קלארו מסעדה במתחם שרונה של השף רן שמואלי.
מסעדת קסטלו בעיר נצרת, מעניקה ללקוחות חוויה קולינרית אמיתית בצפון עם תפריט עשיר של בשרים, דגים, פירות ים, ארוחות בוקר ועוד.
מסעדה ים תיכונית עם נגיעות קליפורניות
מעדניה המשלבת מגוון רחב של מאכלים מהמטבח הפרסי, סורי, צפון אפריקאי ועוד. לשעות הבוקר קיים תפריט של בוקר.
קלמנטיין הינו ביסטרו הממוקם בלב תל אביב. הביסטרו מתחלק לשני חלקים, גינה גדולה בחוץ הצופה על השדרה ובפנים מצוי חלל נוסף, חשוך יותר, המכיל בר גדול ותפריט אלכוהול גדוש שמתאים יותר לשעות הערב.
מסעדת קצה הנחל הינה בית אוכל גלילי לבנוני. המסעדה הממוקמת בכניסה לקיבוץ גינוסר מציע מבחר עשיר של אוכל מקומי ועונתי תוצרת בית. בקצה הנחל גן חיצוני שמור בו ניתן לערוך אירועים עד 200 איש.
מסעדת ביסטרו בתל אביב. מציעה תפריט של דגים, בשרים, פירות ים ומנות טבעונית. התפריט משתנה על בסיס יומי. קיימת אופציה לאירועים במקום.