מסעדת אל חאג' אבו חאלד הינה מסעדת בשרים על האש, דגים וסלטים. אל חאג' בעצמו הפך את מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" למסעדה מזרחית אותנטית, כשקישט את הקירות בציור קיר מדברי, הציב מנגל גחלים לקפה שחור אסלי והפך את האווירה במקום לחמימה וביתית. השף עבד רוקח במטבח של מסעדת "אל חאג' אבו חאלד" מאכלים מזרחיים משובחים, בהם מגוון סלטים, כמו ג'רג'יר, פאטוש, חציל יווני, לימון, מטבוחה, תבולה, סלסה ובצל. בין המנות הראשונות תמצאו חומוס עם תוספות או בלעדיהן, לבנה כדורים עם זעתר, פטריות, קובה ופלאפל. תוכלו לבחור במרק ירקות או שעועית או לקפוץ ישר לעיקריות המפורסמות של "אל חאג' אבו חאלד", ביניהן גריל מעורב, לבבות עוף, כבד ברוטב בצל וצנובר, סינייה עם עגבניות וצנובר, סטייק פרגיות וקבב כבש. במסעדת "אל חאג' אבו חאלד" ניתן לקיים אירועים בחדר הפרטי (עד 70 אורחים), וגם להזמין שירותי קייטרינג מהמסעדה ל-100 איש.