הדסון מציעה מטבח בינלאומי, המשלב תפריט בשרים ייחודי, שמסורת הטיפול בבשר ניכרת בו. התהליך מתחיל בבחירת פרות מבכירות שבשרן דומיננטי ומשוייש, יישון בתנאים אופטימאליים, ופרופורציית חיתוך וצלייה בשיטות ייחודיות. כל זה בנוסף לתפריט מגוון ויצירתי בו כל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב. ההתמחות שלנו בבשרים חסרת פשרות, נתחי הבשר שלנו מבקר "ישראלי" מובחר. הנתחים מטופלים על ידי הקצב שלנו ומיושנים לדרגת יישון אופטימאלית. היישון נעשה בשיטת יישון יבש ."Dry Aging" קצב התיישנות הנתחים אינו אחיד ולכן מידי יום מוצעים רק הבשרים שהגיעו לדרגת היישון המתאימה. בהתראה מראש ניתן להזמין נתחים מיוחדים. למסעדה חלל גדול וחלוקה לאזור לאונג' ואזור ישיבה מרכזי. תוכלו למצוא פינות אינטימיות על הספות או לבחור בשולחנות שבחלל המרווח. חווייה שונה תתקבל בישיבה בחצר (בקיץ) לצד בריכות המים שבכיכר המרכזית.
הוואנה פלוס הינו בר מסעדה הממוקם בחיפה לרגלי הגנים הבאיים. בתפריט של הוואנה פלוס ניתן למצוא מנות מיוחדות עם טעמים מעולם אחר... במנות הראשונות מנת פטריות ממולאות בגבינות,קרפצ'יו ועוד...במנות עיקריות מנות בשריות, לאהבי הבשר שבינינו, מעדן הוואנה:3 מדליוני פילה עם רטבים מיוחדים לפי טעם אישי. הכל תלוי בסגנון שעטף את היום, אם אנחנו באווירה איטלקית, מזרחית, הולכים בכיוון הים או שסתם משהו שבדיוק התחשק... בהוואנה פלוס מבטיחים לתת את מה שביכולתנו כדי שאתם תצאו מרוצים וכמובן תחזרו אלינו, מחויכים... ניתן לערוך אירועים בהוואנה פלוס. האירוע יכלול אוכל, שתייה, קינוח וקפה (לא יכלול הבאת תקליטן למקום).
מסעדת הירקון 99 הינה מסעדת שף הממוקמת במלון דן ת"א. התפריט של הירקון 99 מבוסס על בסיס חומרי גלם טריים ומקומיים, עם נגיעה אישית סולידית של שף המלון, עובד אלפיה, ושף המסעדה, אילן לזמי. מסעדת הירקון 99 מציעה 40 מקומות ישיבה בעיצוב רגוע ונעים, המבוסס על המוטיבים הקלאסיים והמסורת של רשת מלונות דן.
מסעדת הסדנא שוכנת ברובע המדיה jvp בירושלים, אחד ממתחמי הבילוי המובילים והמתפתחים בעיר. הסדנא הינה מסעדה בעלת אופי ייחודי ומקוריים בנוף הירושלמי. הסדנא מספקת ללקוחותיה חוויה הן מבחינת עיצוב המקום המוקפד והעדכני, והן מבחינת תפריט האוכל המפתיע, המגוון והחדיש. כל זאת תוך שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק. האווירה במקום קלילה ונינוחה, יחד עם חשיבה על כל הפרטים.
ויקי כריסטינה הינו טאפאס בר הממוקם במתחם התחנה בנווה צדק. בויקי כריסטינה מטבח טאפאס בסגנון קטלוני עליו מנצח דודי בן דוד. כמיטב המסורת הספרדית, המוסיקה המושמעת במקום כוללת את מיטב הסגנונות הלטיניים ומתפתחת בהדרגה במהלך הערב. בנוסף למבחר הטאפאסים תוכלו ליהנות מלמעלה מ-120 יינות שונים.
וניה ביסטרו מציעה תפריט אוכל שמבוסס על תוצרת מקומית ושואב השראה מהביסטרו הקלאסי-ים תיכוני.
הזאייצ'יק הוא בר הממוקם בשכונת נחלת בנימין שבתל אביב. בזאייצ'ק יש מגוון של ערבים מיוחדים ואטרקציות לצד אלכוהול, מוסיקה טובה ואווירה ייחודית שלא רואים בכל מקום. הזאייצ'יק ידוע בהיותו מקום חם ומפנק המעניק ללקוחותיו הקבועים והחדשים הרגשה של בית.
מסעדת זחלאווי השוכנת למרגלות הר מרון, הינה מסעדה לבנונית אותנטית. בחלל המסעדה פועל גריל מרהיב לצד תצוגת בשרים, דגים ופירות ים טריים ואיכותיים. שלל סלטים טריים המייחדים את המטבח הלבנוני כמו טאבולה לבנונית, סלט ערבי מסורתי, פתוש, סלט ג'רג'יר וסלט עולש. כל מה שנשאר לכם הוא רק להגיע לחוויה לבנונית אמיתית.
חנדל'ה היא מסעדה כפרית ומפנקת הממוקמת במושב גבעת חן. בחנדל'ה תוכלו להתפנק על ארוחות בוקר טעימות, ארוחות צהריים דשנות ועוד תפריט עשיר ומגוון שמתאים לכולם.
טוראנס היא מסעדה איכותית בטבריה הממוקמת בתוך המלון הסקוטי.בטוראנס תיהנו ממטבח גורמה לא כשר, עם אוכל בסגנון גלילי ונגיעות של צרפת ואיטליה.
מסעדת יאניביצ'י מציעה מטבח פיוז'ן-ישראלי שמפגיש את מיטב המטבחים הטובים בעולם.