מסעדת איוטאיה הממוקמת בהוד השרון היא מסעדה תאילנדית המעניקה לסועדים חוויה אותנטית וייחודית.
מטבח איטלקי מקומי – קצת איטליה קצת ישראל והרבה אהבה לאוכל.
מסעדת האיטלקיה בפשפשים היא מסעדה איטלקית איכותית הממוקמת בשוק הפשפשים ביפו. באיטלקיה בפשפשים תוכלו ליהנות מתפריט איכותי ועשיר לצד תפריט יין ואלכוהול משובח ובליווי שרות מקצועי ללא פשרות.
מסעדה בתל אביב עם תפריט עשיר בדגים, פירות ים, קינוחים ועוד
אירזומי מציעה תפריט אסיאתי עם דגש על תאילנדי ולצדו תפריט סושי נפרד. ישנו גם תפריט קוקטיילים לא קטן. המסעדה ממוקמת ביס פלאנט בראשון לציון עם נוף לאגם.
"אישימאקי" הנה מסעדה אסייתית הנמצאת ברחובות קרוב למכון וייצמן. המקום שומר כשרות וניתן למצוא בו מנות תאילנדיות טיפוסיות לצד מגוון רחב של מנות סושי וקומבינציות ייחודיות. העיצוב הייחודי מעניק חוויה מיוחדת כאשר ניתן בזמן ההמתנה לצפות בשפים מכינים את המנה.
אלפינה היא מסעדה איכותית הממוקמת בעיר נתניה ומציעה ללקוחותיה תפריט עשיר ומגוון המגיע מן המטבח הצרפתי. באלפינה תיהנו ממגון עסקיות אטרקטיביות.
בבוקר באמילין ניתן ליהנות מתפריט הכולל מאפים, כריכים וארוחות בוקר, ובערב מארוחה רומנטית בסגנון איטלקי. בנוסף ניתן לקיים במקום אירועים ולהזמין קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.
בין המנות בתפריט תמצאו ארטישוק א-לה רומאנה, סלסה אנשובי וצלפים; סלט חסה סלנובה, בייבי ג'אם, בושה עיזים ופרי העונה; סשימי דג ים עם פריקי ותמר מג'הול; סטייק טרטר עם אנשובי, צלפים וברוסקטה; ספגטי עם מולים טריים, חמאת שאטה ויין לבן; וריזוטו ים עם דג או סקאלופס.
השף הלל תווקולי משיק את מסעדת אנימאר מטבח ים תיכון מודרני אל מול חוף הים התיכון. במסעדה החדשה יעניק הלל פרשנות אישית למטבח הים תיכוני המגוון.
ממוקם במתחם חדש ויוקרתי. המסעדה כשרה וחלבית. בתפריט ניתן למצוא: פסטות, פיצות, ריזוטו, מבחר ארוחות בוקר כל היום, אגס בנדיקט, דגים טריים, סלטים, מנות ראשונות מגוונות. אוירה נהדרת. יש עיסקיות בוקר וצהריים.
44 היא מסעדתה של אסנת הופמן (לשעבר ג'וז ולוז), השוכנת ברחוב נחלת בנימין התל אביב. המסעדה מציעה תפריט המשולב מהמטבח האסייאתי והאיטלקי.
ארמנדו הינה מסעדת דגים הממוקמת בטיילת תל אביב מציעה מגוון דגים טריים, תפריט יינות עשיר ונוף משכר. ארמנדו הוקמה ע"י ארמנדו (עמי) קדוש מתוך אהבה לים ולדגים שהביאה אותו לחיפוש ארוך אחר לוקיישן אטרקטיבי עם נוף לים וכשמצא לבסוף את שחיפש, ביקש מהאדריכל יוסי אבן לעצב את המסעדה בסגנון אירופאי עם מוטיבים מאיי הים התיכון.