"שני פילטים עבים של דג לברק, שבשרו הלבן והעסיסי מונח על תבשיל בורגול בעלי גפן, עם קרם שום סמיך מתחת. מיצי הדג ניגרים על הבורגול ומשרים עליו את טעמם מזה, וקרם השום מזה, והכל מתחבר לחגיגת טעמים נהדרת..." שפרה צח, ברטי, תל אביב
"בשר העגל היה רך וטעים ומצע המלאווח והלבאנה חידדו את טעם הבשר והשלימו את אווירת המזרח תיכון חדש שכאילו נוסחה מחדש בארוחה שלנו..." חגית גרוס מתענגת מארוחה מלכותית בברטי שברחוב קינג ג'ורג' תל אביב
מסעדת מודרן בירושלים פותחת במסורת "שני צמחוני", מסעדת ברטי בתל אביב מציעה תפריט אביבי חדש והשף-קונדיטור אורן בקר מבטיח מסעדה חדשה ביולי ב"גני שרונה"
מהם רכיבי המנה הישראלית? דגים, חצילים ומעורב. וצורת ההגשה? קיבוץ גלויות. כתבי 2eat נותנים לנו שיעור בקולינריה המקומית
ברטי, בקינג ג'ורג', תל אביב - מטבח לבנטיני-ים-תיכוני-מודרני מאת השפים אורי ברי ורועי ענתבי: דגים, מולים, פרגיות, קלמארי ושרימפס בשלל צורות הכנה אינטליגנטיות. בשעות 12:30-15:30 כוללים במנה העיקרית גם את המאזטים
"ראשית – כרוב על פחמים הוא מעדן מפתיע, למי שעוד לא פגש. כשהוא פוגש קלמרי טרי ועסיסי, ורוטב שיש בו חמיצות של יוגורט וחרפרפות של שאטה – הם מתאחדים למנה עשירה ומסעירה..." אדם בר מגיע לברטי בקינג ג'ורג' תל אביב
הילדים החמודים שקוטפים פרסים בתחרויות שפים, שלא היו מביישות כמה בשלנים מומחים, מזכירים לנו ש"אוכל שילדים אוהבים" ממש לא חייב להסתכם בקטשופ, צ'יפס ונקניקיות. אז הבאנו לכם כמה מתכונים ממסעדות לאוכל שילדים אוהבים