לא סתם ישראלים אוהבים את תאילנד! שפע האוכל והמסעדות, החופים היפים והאווירה הקסומה הם אלו שגורמים לנו להתאהב בה כל פעם מחדש.
הסושי, שעם הגיעו לארץ נחשב כמאכל הפונה בעיקר לברנז'ה ולמביני עניין בלבד, הפך עם השנים להיות שגור בלקסיקון של כולנו כאילו נשנשנו אצות מילדות. בארץ תמצאו אינסוף סושיות ולצידן מסעדות אסייתיות רציניות המציעות חוויה יפנית יוקרתית. יצאנו למשימה - נסענו מהצפון ועד לדרום כדי למצוא עבורכם את הסושי הכי טוב בארץ. אז בפעם הבא שמתעורר חשק לרול - תוכלו לבחור את המסעדה בקלות ובמהירות
הקיץ התל אביבי כבר ממש בפתח ואין דרך טובה יותר לציין את תחילתו עם אוכל אסייתי איכותי. רגע לפני שאנחנו יוצאים מהפוך וחוזרים לבלות בעיר שלא מפסיקה לרגע, יצאנו לבדוק ארבע מהמסעדות האסייתיות הכי מוצלחות בעיר.
לפני הפגישה הראשונה יש פרפרים, חששות, מלא הכנות, ועל כן, כדי להוריד מכם את העול הכבד של בחירת המקום המושלם לדייט – קבלו מאתנו את מצעד המסעדות המושלמות שיש לעיר להציע. לקינוח תוכלו לטייל ברחוב יפה נוף, בנמל ואם אתם ממש קיטשיים כמובן שגם בגנים הבהאים
הישראלים אוהבים לאכול סושי, והוא זוכה למקום של כבוד לא רק בסושיות אלא גם במטבחי שף מובילים. הסושי מתאים לכל שעה של היום והכי כיף להרכיב את הקומבינציה האהובה כי זה סוג של משחק. לכבוד יום הסושי הבין-לאומי שייחל באמצע החודש, ריכזנו רשימה של מסעדות מכל הארץ המציעות סושי מעולה. חשק לרול?
"מנת מיקס פירות ים ברוטב קארי צהוב מוגשת בקערת חרס עמוקה, כשלצידה על מגש חרס שמונה כדורי סטיקי רייס. השילוב המוצלח בין פירות הים, הרוטב והאורז, גרם לכך, שלמרות שמצד אחד כבר לא יכולנו לאכול עוד, מצד שני לא יכולנו להפסיק לאכול..." צביקה זייפר מגיע למינה טומיי בתל אביב ומגלה מהו סוד הקסם שמושך את הישראלים למסעדה שנותנת כבוד לחמישה מטבחים אסייתיים
"כופתאות תפוח אדמה במילוי גבינת פניר, צ'ילי וגראם מסאלה, והכל עטוף ברוטב עגבניות חמצמץ. הכופתאות נראות תמימות למראה, אך ברגע שבוצעים אותן מתגלה המילוי המיוחד במלוא תפארתו..." רוני חזן יצא למסע מרתק בחמש מדינות במזרח הרחוק והכל בין כותלי מסעדת מינה טומיי שבמרכז קסטרא בחיפה. נרשמה התחייבות לביקור נוסף
העיר שיש לה כל כך הרבה מה להציע: נמל וחוף ים, הגנים הבהאים ורכבל, גן חיות ומוזיאונים, וכמובן המון מסעדות המציעות אוכל מעולה. במיוחד בשבילכם ריכזנו כמה מסעדות מומלצות בחיפה, לפעם הבאה שתגיעו לבקר בבירת הצפון
''בקערה שחורה ועמוקה משייט לו בנחת בשר סירליון, שהוקפץ בווק עם חצילים, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, חלב קוקוס, בזיליקום וקארי אדום...''. בשביל המנה הזאת (אבל לא רק), היה שווה למיכל זמרני להגיע מחיפה למסעדת מינה טומיי שבתל אביב
''מנת הסירלוין טוגראשי, שהגיעה אף היא במהירות, הייתה שירה של טעם, מרקם וצבע. נתחי הסירלוין דקים וורדרדים הוגשו קרים, על גבי סלט עלי רוקט ונבטים...''. מיה בר התרעננה במסעדת מינה טומיי, עם אוכל רחוב אסייתי משודרג
אלירן גבריאל, השף של מסעדת מינה טומיי בהרצליה, ויתר על חלום חייו לטובת בישול. פה הוא מסביר מה יש לו נגד גפילטע פיש ומתוודה על יחסיו המורכבים עם ירקות. ויש גם מתכון, למינה תאי אדום – מנת הדגל של המסעדה
השאלה התמימה הזו מקבלת משמעות חדשה לגמרי, עם השקתו של שירות המשלוחים החדש של אתר 2eat. אחרי הכל, לגור בעיר כמו תל אביב, ולא להזמין מדי פעם אוכל ממיטב המסעדות האיכותיות של העיר, זה בזבוז שגובל בפשע ממש (משהו על ילדים רעבים באפריקה). הנה כמה מסעדות שיביאו לכם אוכל משובח עד הבית