שירלי רחמים (פרץ געגוע לאותם דברים טובים ונטולי פוזה) מוצאת בבית הקפה חלוה שביהוד חמימות, אינטימיות, נעימות, טעם של פעם ושירותי קייטרינג שמציעים אפילו את הרוטב המופלא של השקשוקה באריזה שאפשר לקחת הביתה
לכבודו של החורף, יש להוציא את התה מהנפטלין. אספנו בשבילכם עשרה מקומות שמציעים חליטות תה מיוחדות שתוכלו להתחמם אתן, ולא, לא מדובר כאן על כוס התה של ההסתדרות, גם לא על כוס התה של הממסד. רחוק מזה – פשוט תה טוב
''הקינוח האחרון שקיבלנו נקרא ''פה או שוקולה''. מדובר בקרואסון שוקולד, מעין בצק פריך ונימוח הממולא בכמות בלתי חוקית בעליל של שוקולד חם ונוזלי. מנה שמשאירה אחריה שובל של שוקולד סביב הפה...'' נדב אבידן ליקק את השפתיים בחלוה
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
סופגניות לשומרי משקל, סופגניות על בסיס בצק בריוש, סופגניות מבצק חלב ללא קמח, וסופגניות במילוי ריבת תות קלאסית, גנאש שוקולד, חלבה, ריבת חלב, שוקולד לבן, ואפילו קרם מלבי. לכבוד חנוכה, מיטב הסופגניות, ממיטב הקונדיטוריות
לרוב, רוצה הישראלי את הארוחה שלו עם הרבה בשר. אגב כך, הוא מפספס את המסעדות החלביות הייחודיות, המציעות אוכל איכותי, עונתי וטרי, על טהרת החלב, הגבינות והשמנת. לכבוד שבועות, הנה ארבע מסעדות חלביות משובחות ברחבי הארץ
''אני בחרתי ארוחה שנקראת ''בוקר טוב'' - ואכן, אחלה בוקר הגיע אליי במגש: שתי ביצים לבחירתי, עשויות כהלכה, סלט ירקות טרי טרי, מיץ תפוזים, לחם טרי וחם, וממרחי הבית של המקום...''. נדב אבידן פתח את יום שישי בקפה חלוה שביהוד