גיא סופר זמרני אוכל ארוחת יקיניקו במסעדת יקיניקו טנקה שבהרצליה פיתוח. "ארוחת העשור" מוגשת כאן למביני דבר כבר שלוש שנים, ובהצלחה מרובה. שווה לכם לנסות
מרגישים את עקצוצי הווסאבי על קצה הלשון, הצבע הכתום מזכיר סלמון, חולמים על ישיבה נינוחה בתא פרטי שהמלצר נוקש על דלתו טרם הכניסה, הירקות, האטריות והטונה האדומה משבשים את החושים – אספנו בשבילכם ארבע מסעדות יפניות
מארוחה בחושך מוחלט דרך צליית בשר על רשת שנמצאת במרכז השולחן; משתיית משקה גרוזיני מסורתי מתוך קרן ועד טאג'ין מרוקאי מלא בקוסקוס – הנה לכם מצעד המסעדות המיוחדות. יש לכם רעיונות נוספים למסעדות מיוחדות? כתבו לנו
המנות ייחודיות, השירות מכובד, המטבח צוהל וניכר שהעוסקים במלאכה עושים זאת מתוך אהבה גדולה למסעדה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שף מומלצות, כי אף אחת מהן אינה דומה לאחרת, ובכל פעם שתבואו יהיה בתפריט משהו חדש
כמה יעלה לכם לצלות בשר ביקיניקו טנקה? ולהביט בקוקי סאן ז'אק בקלואליס? אספנו בשבילכם כמה מסעדות יוקרתיות בארץ. דווקא בימים אלו, כשיוקר המחיה נמצא בכותרות, נחמד להיזכר כמה שווה אוכל טוב במסעדה טובה באמת
"ההתעסקות בצלייה ביקיניקו טנקה הופכת אותנו הסועדים לשותפים במעשה הבישול, ומבטיחה שנאכל כל נתח בעיתוי הנכון, בקצב הנכון, ברמת הצלייה המתאימה לנו ובטמפרטורה שנבחר... " אדם בר צולה נתחי בשר ביקיניקו טנקה, הרצליה
"ביקיניקו טנקה החדרים פרטיים, מרווחים ואינטימיים, והמלצרים לא באים לשאול אם 'הכול בסדר', אלא מגיעים רק לקול צלצול הפעמון... שום רמז לכך שאנחנו נמצאים מרחק נגיעה מהבית..." אפרת רוזן מתמוגגת מיקיניקו טנקה
''פתחנו עם קימצ'י מירי – גרסה של מחמצים קוריאנים עזי טעם, המשכנו בצ'ימיזי - חביתיות ברוטב סויה ובצל ירוק ובפלטת ברזל לוהטת שבה געשו נתחי סלמון, סקאלופס, קלמרי ושרימפס...'' אדם בר גילה את המטבח היפני ב יקיניקו טנקה