שפרה צח משוחחת עם קרן בת ה-10, שהשתתפה באחת מסדנאות הבישול לילדים שנערכות בימים אלו ולכל אורך חופשת הקיץ ברשת ספייסס כלים וטעמים. קרן תמיד אהבה לבשל, אבל המבורגר, קבב ולחמנייה היא עדיין לא הכינה בעצמה
''על שולחן ההכנה נוצרו מספר תחנות, וכל ילד יכול היה לבחור היכן הוא מעוניין לעבוד. מספר ילדים, למשל, התלוו לעמרי מאחורי הכיריים וטיגנו את קציצות הפלאפל האדומות...''. מיה בר לקחה את בתה לסדנת בישול לילדים של לגעת באוכל
מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות
סדנת גבינות היא חוויה לחיך וגם אפשרות להציץ לעולם המרתק של ייצור גבינות. הסדנא של חוות העזים בר הרוח כוללת גם סיור בפרוייקט האקולוגי של הר הרוח ובדיר הסבר מקיף על סוגי הגבינות השונים. חוויה מעולם אחר...
סדנאות בישול לילדים בשבועיים האחרונים של החופש הגדול
פיסלנו כלי רכב בפינה של פיסול בירקות, הכנו עוגיות עם זיגוג סוכריה לב אדום , סובבנו סביבונים שהכנו ממטבעות שוקולד , בנינו פירמידות מקיסמים מודבקים בטופי חם...אבל הכי אהבנו את פינת הפיסול בבצק סוכר.
בכל תחנה מספיק להראות לילדים דוגמה אחת, והדמיון שלהם יקח אותם למקומות שלא נותר לנו אלא לקנא בהם.
הילד רוצה עוגת נינג'ה, הילדה רוצה ארנב, הילד אוהב עבודות עפר, הילדה מוכנה רק בוורוד. בשנה שעברה, אחרי שהייתי עדה לכמה וכמה משברים, העזתי להעלות על שפתי את רעיון העוגה המוכנה, בידי אומן.
בפודסטפס כל הסדנאות, הן סדנאות פעילות. במילים הכי פשוטות, ידיים בבצק, סינרים מלוכלכים, כפות בוחשות בסירים, ועיניים בורקות....